QUOTE(Karvute @ 2008 10 16, 17:50)
tai ir nekreipk demesio.
jo man sapnavosi laiduotuves, gedulai ir kita nesamone su visa atributika...
usplonejimo? negirdejau toki. trecia cz galima be problemu, mano draugu drauge net ketvirta iscezeriavo. o vyras pasakojo apei viena seima, tai ten vos ne 6 cz, gal ir daugiau, ten labai turtinga seima ir labai daug vaiku. viskas pasidaro. asiku mum ir 3 uzteks, jeigu bus berniukas, 4 vaikinsime mergaite gal net 2, jeigu bus sesutes.
jo man sapnavosi laiduotuves, gedulai ir kita nesamone su visa atributika...
usplonejimo? negirdejau toki. trecia cz galima be problemu, mano draugu drauge net ketvirta iscezeriavo. o vyras pasakojo apei viena seima, tai ten vos ne 6 cz, gal ir daugiau, ten labai turtinga seima ir labai daug vaiku. viskas pasidaro. asiku mum ir 3 uzteks, jeigu bus berniukas, 4 vaikinsime mergaite gal net 2, jeigu bus sesutes.
dėl tų Cezarių pavojų girdėjau baisybę vieną , kad trūko gimda per rando vietą, na bet čia pernešiojus iki 42 savaičių, ir šiaip spec atvejis iš tikro buvo... ir viskas galų gale gerai baigėsi.
Bet šiaip šiais laikais kiek žinau ribos jau nenustato kiek galima CP, gal tik asmeniškai priklausomai nuo aplinkybių gal gali ką rekomenduot.