Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Karvute @ 2008 10 16, 17:50)
tai ir nekreipk demesio.
jo man sapnavosi laiduotuves, gedulai ir kita nesamone su visa atributika...
g.gif usplonejimo? negirdejau toki. trecia cz galima be problemu, mano draugu drauge net ketvirta iscezeriavo. o vyras pasakojo apei viena seima, tai ten vos ne 6 cz, gal ir daugiau, ten labai turtinga seima ir labai daug vaiku. viskas pasidaro. asiku mum ir 3 uzteks, jeigu bus berniukas, 4 vaikinsime mergaite wub.gif gal net 2, jeigu bus sesutes.

thumbup.gif thumbup.gif

dėl tų Cezarių pavojų girdėjau baisybę vieną , kad trūko gimda per rando vietą, na bet čia pernešiojus iki 42 savaičių, ir šiaip spec atvejis iš tikro buvo... ir viskas galų gale gerai baigėsi.
Bet šiaip šiais laikais kiek žinau ribos jau nenustato kiek galima CP, gal tik asmeniškai priklausomai nuo aplinkybių gal gali ką rekomenduot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FedeSperanza: 17 spalio 2008 - 09:42
Laba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 10 16, 17:50)
g.gif usplonejimo? negirdejau toki. trecia cz galima be problemu, mano draugu drauge net ketvirta iscezeriavo. o vyras pasakojo apei viena seima, tai ten vos ne 6 cz, gal ir daugiau, ten labai turtinga seima ir labai daug vaiku. viskas pasidaro. asiku mum ir 3 uzteks, jeigu bus berniukas, 4 vaikinsime mergaite wub.gif gal net 2, jeigu bus sesutes.

QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 17, 10:42)
dėl tų Cezarių pavojų girdėjau baisybę vieną , kad trūko gimda per rando vietą, na bet čia pernešiojus iki 42 savaičių, ir šiaip spec atvejis iš tikro buvo... ir viskas galų gale gerai baigėsi.
Bet šiaip šiais laikais kiek žinau ribos jau nenustato kiek galima CP, gal tik asmeniškai priklausomai nuo aplinkybių gal gali ką rekomenduot.

nu jo, čia turbūt daugiau nuo moters fiziologijos priklauso.... bet kiek skaičiau, tai dažniausia medikai tik tris gimdymus rekomenduoja, ir per paskutinę opreaciją net siūlo kiaušintakių perrišimą blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 10 17, 13:23)
nu jo, čia turbūt daugiau nuo moters fiziologijos priklauso.... bet kiek skaičiau, tai dažniausia medikai tik tris gimdymus rekomenduoja, ir per paskutinę opreaciją net siūlo kiaušintakių perrišimą  blink.gif  doh.gif

o siaaube doh.gif bet gal čia iš senesnių pažiūrų, kažkaip nesitiki, kad šiais laikais tiap būtų. einu ieškoti info, net sudomino.
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 16, 14:57)
iš Vilniaus į Kauną pirmąjį gimdančios drąsiai važiuoja ir sąrėmiams prasidėjus, tia gal visia nebūtinai gulti sprieš dvi savaites.
bet iš tikro vis tiek gi gimdysi ten, kur tau saugiau pačiai. bet tikrai ne komfortas juk lems pasirinkimą, ir gal viskas pasisuks visai kitaip nei galvoji, nereikia nusiteikti tik vienam variantui. toks jau tas gyvenimas neprognozuojamas...  doh.gif

Na, taip iš Vilniaus į Kauną šiek tiek arčiau nei man. g.gif Na, bet bus kaip bus, dabar svarbiausia, kad viskas gerai eitųsi unsure.gif
Karvute, kada tau cezaris. Jei gerai pamenu tai lyg kitą savaitę g.gif
Atsakyti
prisiskaičiau baisybių doh.gif doh.gif bet iš tikro, tai niekas nežino, ir parastai rekomenduoja ne daugiau 3-5 CP, ir daugiausia kiek mini, tai 6 CP.
Užkniso visos filosofijos, kad natūralus gimdymas, kad ir po trijų yra visiškai įmanomas ir visa kita natūralistinė propagandą... niu aš irgi noriu natūraliai , bet jei gydytoja sakys CP, tia negi aš neklausysiu... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 17, 16:39)
prisiskaičiau baisybių doh.gif  doh.gif bet iš tikro, tai niekas nežino, ir parastai rekomenduoja ne daugiau 3-5 CP, ir daugiausia kiek mini, tai 6 CP.
Užkniso visos filosofijos, kad natūralus gimdymas, kad ir po trijų yra visiškai įmanomas ir visa kita natūralistinė propagandą... niu aš irgi noriu natūraliai , bet jei gydytoja sakys CP, tia negi aš neklausysiu...  doh.gif  doh.gif  doh.gif

na zinai, galeciau ir pati pabandyti, bet turejau dubens kaulu luzius, del to nenoreciau rizikuoti nei savo nei voko gyvybe. taip ir su tais CZ, mano draugei pirma operavo, antra ji pagimde pati, nes taip nusiteike ir lauke ir ruosesi moraliskai, ir viskas jai pavyko, sake kad jauciasi moterim dabar. tiesa gyd ja paliko an tledo, bet akusere suveike puikiai. ne a pie tai kalba.
jeigu nera dideles patologijos mamos kune, as tik uz naturaluma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 10 17, 18:23)
na zinai, galeciau ir pati pabandyti, bet turejau dubens kaulu luzius, del to nenoreciau rizikuoti nei savo nei voko gyvybe. taip ir su tais CZ, mano draugei pirma operavo, antra ji pagimde pati, nes taip nusiteike ir lauke ir ruosesi moraliskai, ir viskas jai pavyko, sake kad jauciasi moterim dabar. tiesa gyd ja paliko an tledo, bet akusere suveike puikiai. ne a pie tai kalba.
jeigu nera dideles patologijos mamos kune, as tik uz naturaluma. 4u.gif

nemanau, kad su dubens kaulų lūžiais tai yra diskutuotina, manau svarbiau yra jūsų abiejų sveikata, o ne neprotinga rizika.
man su pirmu irgi nebuvo numatytas CP, bet teko, o po operacijos gydytoja pasakė, kad greičiausiai ir antrą teks Cp, bet tada nepaklausiau, kodėl, o gal nperiismenu, po tos narkozes aš pirmųjų savo valandų vargiai beprisimenu.
tai va ir būkštauju, kad ir vėl bus Cp, šiaip tai ir net negalvočiau, gimdyčiau pati, na, bet pamatysim, dar anksti apei tai galvot..
Atsakyti
norejau taves LIUTUKEE paklausti, kaip tau tas tinimas praejo, savaime ar darei ka nors?
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 10 17, 22:01)
norejau taves LIUTUKEE paklausti, kaip tau tas tinimas praejo, savaime ar darei ka nors?

Aha,tada praejo savaime(kazkur pries menesi).Kokias3d.laikesi,o paskui dingo,ir kojos,ir veidas nebebuvo istine,ir priaugtas svoris nukrito.

Nieko nedariau,tik geriau daug skysciu(nors nesinorejo),ir kavos po pora puoduku,nes galvojau gal skyscius labiau isvarys.

Uzvakar vel buvau vel patinus,bet kaiptik labai troskino,tai istisai geriau,ir priedo spaudimas uzkilo,siaip mano-100-110/50-60,o vakare jau 150/90buvo,net 5sykius matavau,maniau gal matuoklis grybauja,bet ne,panasiai rode.Bet vakar jau geriau buvo,siandien dar nematavau spaudimo.Bet tikiuosi,kad ir vel praeis savaime,o ir i WC vaiksciojau,netaip kaip anasyk-tik po lasiuka isspausdavau nors gerdavau virs2litru.Dabar jauciu,kad per mazai issisisioju,bet nera taip blogai,ir kg tik2soktelejo(per diena)

Kaip tau? g.gif

Bet mano ginius sake,kad jeigu tinstu-reikia ribot skyscius blink.gif ,ir su pirmu gine taip sake,bet dabartinej literaturoj raso,kad reikia kaiptik daug gerti,kazi kas arciau tiesos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 18, 15:17)

Bet mano ginius sake,kad jeigu tinstu-reikia ribot skyscius  blink.gif ,ir su pirmu gine taip sake,bet dabartinej literaturoj raso,kad reikia kaiptik daug gerti,kazi kas arciau tiesos? g.gif

anksčiau sakydavo, kad reikia riboti skysčius, o dabar - kad daugiau gerti.
iš tikro man ginė aiškino, kad kraujagyslės neišlaiko padidėjusio spaudimo ir silpnesnės sienelės pradeda leisti skysčius, arba inkstai nepašalina skysčių.
tai aš sau susidariau nuoonę, kad reikia gerti tiek, kiek reikalauja organizmas...
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 18, 15:17)
Aha,tada praejo savaime(kazkur pries menesi).Kokias3d.laikesi,o paskui dingo,ir kojos,ir veidas nebebuvo istine,ir priaugtas svoris nukrito.

Nieko nedariau,tik geriau daug skysciu(nors nesinorejo),ir kavos po pora puoduku,nes galvojau gal skyscius labiau isvarys.

Uzvakar vel buvau vel patinus,bet kaiptik labai troskino,tai istisai geriau,ir priedo spaudimas uzkilo,siaip mano-100-110/50-60,o vakare jau 150/90buvo,net 5sykius matavau,maniau gal matuoklis grybauja,bet ne,panasiai rode.Bet vakar jau geriau buvo,siandien dar nematavau spaudimo.Bet tikiuosi,kad ir vel praeis savaime,o ir i WC vaiksciojau,netaip kaip anasyk-tik po lasiuka isspausdavau nors gerdavau virs2litru.Dabar jauciu,kad per mazai issisisioju,bet nera taip blogai,ir kg tik2soktelejo(per diena)

Kaip tau? g.gif

Bet mano ginius sake,kad jeigu tinstu-reikia ribot skyscius  blink.gif ,ir su pirmu gine taip sake,bet dabartinej literaturoj raso,kad reikia kaiptik daug gerti,kazi kas arciau tiesos? g.gif

jo-fana su taip tinimais nejuokaukite, aisku gali i ligonine paguldyti laikinai, bent jau zinosite kokia taktika reikia imtis, jeigu kas... g.gif
Atsakyti