Labas rytas
[quote=zose123,2008 09 19, 13:31]
as noriu paklausti del vaistuku duphalak, kurios naudojot ar naudojat? ar jums ju isgerus nesustoja skrandis? man atrodo, kad viena galo gydo, o kita gadina, o kaip jums?
[/quote]
Aš taip ir nepirkau, pažiūrėjau brangūs, pabijojau, kad gali nepadėti, kaip žvakutės nepramušė. Nusipirkau maltų linų sėklų, reguliariai pradėjau gerti ir lyg ir reikalai pajudėjo, panaudosiu ilgiau gal jie padės normalizuoti tą žarnyno veiklą.
[quote=Liutukeee,2008 09 19, 14:25]
Vaistukus susileist kuo toliau-tuo sudetingiau darosi,man kazkaip injekciju vietose keliu2-3 cm ilgio guzai,sukietejimai lieka,o jie jau po visa pilva,sunku ju vietoje adata ikist,sunkiai belenda,ir vaistai atgal isbega,pradejau nerimaut ar isvis ju lieka po oda,nes paskutiniu metu po durio iskart uzsspaudziu vatyte,o ji po truputi gan smarkiai sudregsta-reiskia sunkiasi vaistai atgal,net palaikus kokia minute ir nuemus durio vietoje dar isbega vaistukai
.Ka man daryt?Turbut cia tik man vienai taip?
Cia kur nuo viduriavimo?Jei taip-tai geriau tik praejus 3sav.po gimdymo,pakol neissividuriavau(kitaip nebutu is ligonines paleide
),o paskui nebegeriau,nes dar2d.viduriavau.O del skrandzio nebepamenu
[/quote]
Aš kai pilvukas buvo jau didelis leidausi vaistus netoli klubo kaulo truputi aukščiau nei lenkimas, žiūrėdavau, kad raukšlė susiimtų, nes į patį pilvą tai negalėjau durti, nes labai įtemptas buvo. Gali nebijoti leistis ne tiesiai į pilvą ir slinktis į šonus, svarbu, kad į paodį leistum ir tikrai mažiau skaudės ir vaistai nebėgs atgal, nes oda neįtempta ten dar taip.
Vaistukai nuo vidurių užkietėjimo. Man po gimdymo dar darbar kieti, vis kariauju, o tu ką viduriavai ?
[quote=Karvute,2008 09 19, 14:41]
a ko taip toli, net lapkriti?
[/quote]
aš su savo maže bijau dar į kavines eiti
[quote=Diija,2008 09 19, 17:47]
Reikia dar susimytint, kol dar visai žiema neatėjo.... Gal kur Ažuolyne porai valandėlų... ?
[/quote]
[quote=lauralin,2008 09 19, 18:08]
[quote=Diija,2008 09 19, 17:47]
Reikia dar susimytint, kol dar visai žiema neatėjo.... Gal kur Ažuolyne porai valandėlų... ?
Galim kita savaite,jei nelis.Gal dar kas nors prisijungs? Rola,Eglyniau,kaip jus?
[/quote]
O lauke tai liuks
Diija, tu dar vis šalia mūsų gyveni? jei su mašina į Ąžuolyną važinėji, gal ir mus prigriebtum pasimytinti, nes neturiu kaip nuvažiuoti, MB dirba
Jei dieną, tai galėčiau trečiadienį, nes kitas dienas aktyviai prisiplanavau, tai man echo darytis, tai mažę pas ortopedą vežam, tai svečiai ir dar manikiūrą užsisakiau pasigražinti.