Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Diija @ 2008 09 19, 17:47)
Reikia dar susimytint, kol dar visai žiema neatėjo.... Gal kur Ažuolyne porai valandėlų... ?
kodėl planinis cz?  g.gif

blush2.gif viska reikia planuoti mirksiukas.gif del kitu sveikatos sutrikimu (vaikysteje luze dubens kaulai su dislokacija - kreivumu, gymdyti paciai yra neleidziama) a man ir gerai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(lauralin @ 2008 09 19, 18:08)
Galim kita savaite,jei nelis.Gal dar kas nors prisijungs? Rola,Eglyniau,kaip jus?

Ok, kitą savaitę lyg žada truputį šiltesnius orus mirksiukas.gif

QUOTE(Karvute @ 2008 09 19, 20:39)
blush2.gif viska reikia planuoti  mirksiukas.gif del kitu sveikatos sutrikimu (vaikysteje luze dubens kaulai su dislokacija - kreivumu, gymdyti paciai yra neleidziama) a man ir gerai irnesakyk.gif

aišku ax.gif
Atsakyti
Labas rytas
[quote=zose123,2008 09 19, 13:31]
as noriu paklausti del vaistuku duphalak, kurios naudojot ar naudojat? ar jums ju isgerus nesustoja skrandis? man atrodo, kad viena galo gydo, o kita gadina, o kaip jums?
[/quote]

Aš taip ir nepirkau, pažiūrėjau brangūs, pabijojau, kad gali nepadėti, kaip žvakutės nepramušė. Nusipirkau maltų linų sėklų, reguliariai pradėjau gerti ir lyg ir reikalai pajudėjo, panaudosiu ilgiau gal jie padės normalizuoti tą žarnyno veiklą.

[quote=Liutukeee,2008 09 19, 14:25]
Vaistukus susileist kuo toliau-tuo sudetingiau darosi,man kazkaip injekciju vietose keliu2-3 cm ilgio guzai,sukietejimai lieka,o jie jau po visa pilva,sunku ju vietoje adata ikist,sunkiai belenda,ir vaistai atgal isbega,pradejau nerimaut ar isvis ju lieka po oda,nes paskutiniu metu po durio iskart uzsspaudziu vatyte,o ji po truputi gan smarkiai sudregsta-reiskia sunkiasi vaistai atgal,net palaikus kokia minute ir nuemus durio vietoje dar isbega vaistukai doh.gif .Ka man daryt?Turbut cia tik man vienai taip?
Cia kur nuo viduriavimo?Jei taip-tai geriau tik praejus 3sav.po gimdymo,pakol neissividuriavau(kitaip nebutu is ligonines paleide doh.gif ),o paskui nebegeriau,nes dar2d.viduriavau.O del skrandzio nebepamenu g.gif

[/quote]

Aš kai pilvukas buvo jau didelis leidausi vaistus netoli klubo kaulo truputi aukščiau nei lenkimas, žiūrėdavau, kad raukšlė susiimtų, nes į patį pilvą tai negalėjau durti, nes labai įtemptas buvo. Gali nebijoti leistis ne tiesiai į pilvą ir slinktis į šonus, svarbu, kad į paodį leistum ir tikrai mažiau skaudės ir vaistai nebėgs atgal, nes oda neįtempta ten dar taip.
Vaistukai nuo vidurių užkietėjimo. Man po gimdymo dar darbar kieti, vis kariauju, o tu ką viduriavai ? unsure.gif

[quote=Karvute,2008 09 19, 14:41]
smile.gif a ko taip toli, net lapkriti?

[/quote]

aš su savo maže bijau dar į kavines eiti blush2.gif

[quote=Diija,2008 09 19, 17:47]
Reikia dar susimytint, kol dar visai žiema neatėjo.... Gal kur Ažuolyne porai valandėlų... ?
[/quote]

[quote=lauralin,2008 09 19, 18:08]
[quote=Diija,2008 09 19, 17:47]

Galim kita savaite,jei nelis.Gal dar kas nors prisijungs? Rola,Eglyniau,kaip jus?

[/quote]

O lauke tai liuks thumbup.gif Diija, tu dar vis šalia mūsų gyveni? jei su mašina į Ąžuolyną važinėji, gal ir mus prigriebtum pasimytinti, nes neturiu kaip nuvažiuoti, MB dirba verysad.gif
Jei dieną, tai galėčiau trečiadienį, nes kitas dienas aktyviai prisiplanavau, tai man echo darytis, tai mažę pas ortopedą vežam, tai svečiai ir dar manikiūrą užsisakiau pasigražinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintė: 20 rugsėjo 2008 - 09:39
QUOTE(lauralin @ 2008 09 19, 11:53)
Sveikutes  4u.gif

Labai faini nauji namuciai,aciu Rola  smile.gif

Smagu,kad visoms puikiai sekasi,auginat pilvinukus ir leliukus  4u.gif 

Pas mus viskas gerai,tik Karolis zyzliukas pasidare,labai nori ant ranku,bet galvoju,reikia dziaugtis kol gali panesiot,nes taip greit kudikyste prabega  ax.gif

Dar del vaistuku noriu parasyt.As leidausi Fragmin,man A juos paskyre. Tie, kurios reikejo leistis, yra be alkoholio(4ml ir 2500TV).Cia aiskiai parasyta:

Tirpalas injekcijoms. Ampulėje yra 4 ml tirpalo ir 2 500 TV (anti - X a)/ml bei 1 ml
tirpalo ir 10 000 TV (anti - X a)/ml.

Tirpalas injekcijoms su konservantais. Buteliuke yra 10 ml tirpalo ir 10 000 TV (anti - X a)/ml bei 4 ml tirpalo ir 25 000 TV (anti - X a)/ml.

Buvo stebimas fragmino poveikis nėščioms moterims. Žalingo vaisto poveikio nėštumui, vaisiaus bei naujagimio sveikatai nepastebėta. Tačiau tirpalo injekcijoms su konservantais nėštumo metu vartoti negalima, kadangi jo sudėtyje yra benzilo alkoholio, kuris gali prasiskverbti per placentą.

Sekmes visoms  smile.gif

Beje,kaip del meeto?

Lauralin,

o kokioj vaistine j tu Fragmina pirkdavai? Tiesa, ar tu vilniete?
Jau gal kokias 5 vaistines praejau ir tokiu vaistu neturi.
O aspirina ar tau taip pat A skyre?
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 09 20, 10:32)
Aš kai pilvukas buvo jau didelis leidausi vaistus netoli klubo kaulo truputi aukščiau nei lenkimas, žiūrėdavau, kad raukšlė susiimtų, nes į patį pilvą tai negalėjau durti, nes labai įtemptas buvo. Gali nebijoti leistis ne tiesiai į pilvą ir slinktis į šonus, svarbu, kad į paodį leistum ir tikrai mažiau skaudės ir vaistai nebėgs atgal, nes oda neįtempta ten dar taip.
Vaistukai nuo vidurių užkietėjimo. Man po gimdymo dar darbar kieti, vis kariauju, o tu ką viduriavai ?  unsure.gif

Aciu uz patarimus.As vis bijau leistis kur oda plona,vis bijau,kad nepradurciau iki raumenu ar dar giliau,nors aisku rauksle suimt reikia,bet vistiek blush2.gif .Reiks bandyt,nes tikrai vidury pilvo nebeimanoma doh.gif ,vaistai bega lauk

Man po gimdymo buvo visai uzkieteje,pakliuvau i ligonine su endometritu-tai ginius sake namo neisleis pakol viduriu nesusitvarkysiu,nes pasakiau,kad gal jau10d.nekakojau(vat kaip net buvo doh.gif ),tai vyras atveze DUFALACA is namu,naudojau ji tol(didindama dozes)pakol neapsividuriavau(2d.i WC laksciau),bet uztat namo isleido,nes be savo kleckiuko labai bloga buvo,jauciausi kaip kalejime,MB ji paslapciom veziodavo i ligonine,kad pamaitinciau,pats ji misinukais maitino,ginius neleido vaiko i ligonine-tai man dar ir mastitas prasidejo,nes pienas bego upeliais,nusitraukt nepavyko.Na as cia ne i tema g.gif ,tiesiog iskilo prisiminimai smile.gif

QUOTE(Endra @ 2008 09 20, 10:38)

Pabandyk paprasyt,kad uzsakytu mirksiukas.gif ,gal kuri ims ir uzsakys,tada pastoviai uzsakinesi.As pvz.ir fraxiparina uzsakineju NORFA VAISTINEJ Savanoriu pr.(toli vaziuot),bet uzsakau3pakuotes telefonu-tada po dienos jau atveza,nuvaziuoju pasiimt LAIMINGOMIS valandomis(9-10val.arba 14-15val.)kai buna 20%nuolaida,tai beveik100lt.sutaupau thumbup.gif .Tuo paciu ir kitus vaistus(sau,vaikui),vitaminus nusiperku-tai dar sutaupau blush2.gif .Zodziu,verta pavaziuot 1syki per menesi smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Rola tavo pašto dėžutė tikriausiai perpildyta, nes niekaip negaliu parašyti ax.gif Jei gali atsiųsk man į a.ž. prisijungimo prie mūsų pašto duomenis. blush2.gif
Kaip kitos merginos, ar turit? gal aš čia viena likau negavus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 09 20, 19:15)
Labas 4u.gif
Rola tavo pašto dėžutė tikriausiai perpildyta, nes niekaip negaliu parašyti ax.gif  Jei gali atsiųsk man į a.ž. prisijungimo prie mūsų pašto duomenis. blush2.gif

Laba 4u.gif
Aš irgi dar negavau irnesakyk.gif ,mūsų Rolytei savaitgalis vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(Endra @ 2008 09 20, 10:38)
Lauralin,

As kauniete,bet cia taip pat ju nebuna,as uzsisakydavau,ryte uzsakau,o vakare arba kita diena jau buna.Manau visose vaistinese galima uzsisakyti.Aspirina taip pat geriau,kaip ir visos. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 09 20, 19:15)

Ne,negavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 09 20, 22:41)
Ne,negavau  smile.gif

ramiai, savaitgalis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 09 20, 19:43)
Laba  4u.gif
Aš irgi dar negavau  irnesakyk.gif  ,mūsų Rolytei savaitgalis  vacation1.gif

ir as negavau dar... laukiu laukiu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
pusryčiaujam drinks_cheers.gif
QUOTE(Liutukeee @ 2008 09 20, 10:53)
Na as cia ne i tema  g.gif ,tiesiog iskilo prisiminimai  smile.gif

Užjaučiu, tikrai daug iškentėti teko, linkiu, kad daugiau nesikartotų tokios nelaimės 4u.gif

Aš Clexaną taip pat užsakinėjau Camelijoje po 2 dėžutes, nes šiaip vaistinės neturi, tai su nuolaidų kortele mokėdavau 102 Lt.
Manau, kad visos vaistinės gali užsakyti, kadangi vaistus ima iš tų pačių didmenininkų.
Atsakyti