QUOTE(Joliuke @ 2008 10 15, 20:37)
Labas mergytes Senai pas jus berašiau, bet skaitau nuolat. Kažkaip nėra jėgų rašyt
Kitą savaitę man echo, tai kažkokia baimė prasidėjo, judesiukų dar nejaučiu, tai vis galvoju ar viskas gerai. O šiandien iš vis kažkokios žalios išskyros pasirodė niekad nesu tokių mačius, nulėkiau pas gyd. o ji nieko nemato. AR jums niekada nebuvo tokio pokšo Žodžiu pradėjau žaliuot, sapnuot košmarus ir iš vis kažko nuotaikos nelabai yra
Ir dar mano šeimos gydytoja liepė būtinai gimdyt važiuot į kauną, o aš taip nenoriu. O kur gimdo mergaitės iš mažų miestelių?
Kitą savaitę man echo, tai kažkokia baimė prasidėjo, judesiukų dar nejaučiu, tai vis galvoju ar viskas gerai. O šiandien iš vis kažkokios žalios išskyros pasirodė niekad nesu tokių mačius, nulėkiau pas gyd. o ji nieko nemato. AR jums niekada nebuvo tokio pokšo Žodžiu pradėjau žaliuot, sapnuot košmarus ir iš vis kažko nuotaikos nelabai yra
Ir dar mano šeimos gydytoja liepė būtinai gimdyt važiuot į kauną, o aš taip nenoriu. O kur gimdo mergaitės iš mažų miestelių?
zaluma gali buti kraujo (t.y. Hb (jo gelezies) skilimo produktas. dar galetu buti kokiu vaistu (kad ir vitaminu) derinio skilimo produktas. na dar puliai, bet tai smirdetu, tu pajustum aistru kvapa. jeigu pries tai buvo meile su vyru, gal jo geris pakeite spalva del ivairiu priezasciu, kad ir nuo spinatu... gal baseine kokiam buvai.
mano patarimas: jeigu kvapas, konsistencija ir spalva toliau islieka normalus, nekreipk demesio.