Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Joliuke @ 2008 10 15, 20:37)
Labas mergytes 4u.gif  Senai pas jus berašiau, bet skaitau nuolat. Kažkaip nėra jėgų rašyt g.gif
Kitą savaitę man echo, tai kažkokia baimė prasidėjo, judesiukų dar nejaučiu, tai vis galvoju ar viskas gerai. O šiandien iš vis kažkokios žalios išskyros pasirodė blink.gif  niekad nesu tokių mačius, nulėkiau pas gyd. o ji nieko nemato. AR jums niekada nebuvo tokio pokšo blink.gif  Žodžiu pradėjau žaliuot, sapnuot košmarus ir iš vis kažko nuotaikos nelabai yra verysad.gif

Ir dar mano šeimos gydytoja liepė būtinai gimdyt važiuot į kauną, o aš taip nenoriu. O kur gimdo mergaitės iš mažų miestelių?

zaluma gali buti kraujo (t.y. Hb (jo gelezies) skilimo produktas. dar galetu buti kokiu vaistu (kad ir vitaminu) derinio skilimo produktas. na dar puliai, bet tai smirdetu, tu pajustum aistru kvapa. jeigu pries tai buvo meile su vyru, gal jo geris pakeite spalva del ivairiu priezasciu, kad ir nuo spinatu... gal baseine kokiam buvai.

mano patarimas: jeigu kvapas, konsistencija ir spalva toliau islieka normalus, nekreipk demesio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 15, 19:54)
Nu nieko tokio nedariau  blush2.gif .Po to skundziausi giniui-tai dave kepenu fermentu tyr.pasidaryt(cia del tu pilvo niezejimu),kraujo kresejimo ir siaip slapimo tyr.Bet tai tik po menesio liepe pasidaryt  blink.gif .Zodziu nesureiksmino  blush2.gif ,abu tikimes,kad tai praeinantis dalykas  blush2.gif .Spaudimas irgi nekyla,kaiptik tada buvo zemas-100/80,nors normoj tai 110/50-60.O tai ka reiskia kai apatinis padidejes?Gal tu,Karvute,zinai?

O kas tau darys CP?Kokia gyd.?Gal gali i az?As dar neturiu pas ka gimdyt  blush2.gif ,noreciau pas tokia kur jau butu girdejusi apie AFS.

deja nezinau. as su spaudimais nelabai nusimanau, lyg nera gerai...

QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 15, 19:58)
Pažiūrėjau į jūsų liniuotes - oj lukštentis mergaitės tuoj pradėsit  visos, kas čia skyrelyje beliks  :
gal iš AFS planuojančių čia persiris naujokių nestuke.gif .... 

Karvute - o tavo mažieji žiūriu bus vos ne vienu metu gimę, švesit gimtadienius vieną po kito draugiškai  biggrin.gif

aš mūsų birželinukėse nespėju skaityt ir žiūrėt kiek visos pleputės rašo, tai čia pasigirsiu - man džiugi nėštumo pradžios akimirka, kai pagaliau supratau, kuris maistas nesukelia šleikštulio - salotooos!!!!
praeitą kartą varškes ir jogurtus valgiau... didelis pliusas - jei ir priaugsiu 25 kg, tai zinosiu, kad ne del persivalgymo. ..... blush2.gif

ziuresime, kaip bus, es mano vyro seimoje gimtadieniai vyksta kas pora sav.
02.28-03.15-03.30-04.07-04.17, 05.01. tai ir cia gaunasi 09.24-10.02-10-2?-11.04-11.14 biggrin.gif tik cia jau mano gimine
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 16, 10:36)
geras  thumbup.gif
aš šiaip turėjau buti vasarinukė, o dabar va persikėliau į vasarą, tai juokiuosi, kad taip ir likau vasarinukė  smile.gif

mes tiesą sakant tokį ir varda buvom sugalvoję, jei gimtų berniukas, tai ir nemesim iš sąrašo jo dar, nes vis dar tinka manau...  biggrin.gif

labai grazus vardas, mes toki irgi duotumem, bet musu pavarde ilga tai netinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 16, 10:36)
mes tiesą sakant tokį ir varda buvom sugalvoję, jei gimtų berniukas, tai ir nemesim iš sąrašo jo dar, nes vis dar tinka manau...  biggrin.gif

Jei gerai supratau tai Vasaris? smile.gif Mano vardų sąrašėly buvo Vasarė, bet taip ir liko nepanaudotas.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 10 15, 21:34)

2. O kokiam miestely esi? gal nelabai ten susidūrę su AFS? Geriau nerizikuot, nes isgi turim didesnę tikimybę nukraujuot ir pan.... važiuok į Kauną (ar į kokį kitą didesnį miestą) ir bus ramu dėl tavęs pačios ir dėl vaikelio...  4u.gif

Aš iš Radviliškio. Mano ginekologė turėjo 1 tokį atvejį ir rekomenduoja man gimdyt čia. na, pas mus ir palatos renovuotos yra ir vienviečių su dušais ir wc ir burbulinė vonia yra ir šiaip man būtų daug patogiau. blush2.gif Tik bėda, kad Abraitis ir šeimos gydytoja rekomenduja Kauną. dėl savęs aš nebijau. bijau dėl vaikučio

QUOTE(Karvute @ 2008 10 16, 09:37)
zaluma gali buti kraujo (t.y. Hb (jo gelezies) skilimo produktas. dar galetu buti kokiu vaistu (kad ir vitaminu) derinio skilimo produktas. na dar puliai, bet tai smirdetu, tu pajustum aistru kvapa. jeigu pries tai buvo meile su vyru, gal jo geris pakeite spalva del ivairiu priezasciu, kad ir nuo spinatu... gal baseine kokiam buvai.

mano patarimas: jeigu kvapas, konsistencija ir spalva toliau islieka normalus, nekreipk demesio. 4u.gif

Na, kad nei vaistų kokių gėriau, nei mylu mylu su vyru nebuvo. Kvapo irgi nepajaučiau. Tiesa, gydytoja jokio tepinėlio neėmė, bet sakė, akd nieko blogo nematyt g.gif Šiandien kol kas ramu.
Bet šiaip tai nuotaikos baisiai nėra. vėl naktį sapnavau, akd mano vaikutis nesivysto blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 10 16, 14:49)
1.Aš iš Radviliškio. Mano ginekologė turėjo 1 tokį atvejį ir rekomenduoja man gimdyt čia. na, pas mus ir palatos renovuotos yra ir vienviečių su dušais ir wc ir burbulinė vonia yra ir šiaip man būtų daug patogiau.  blush2.gif Tik bėda, kad Abraitis ir šeimos gydytoja rekomenduja Kauną. dėl savęs aš nebijau. bijau dėl vaikučio

2. naktį sapnavau, akd mano vaikutis nesivysto blink.gif  doh.gif

1. Na turbūt ir pati puikiai supranti kad čia ne palatose ir ne dušuose esmė... mirksiukas.gif esmė kvalifikuotuose, su tokia patirtim medikuose, ir reikalingos aparatūros extriniam atvejui... smile.gif
2. Joooo, tas sapnas ir mane ilgai kankino... doh.gif o po to - kad gimsta negyvas ir pan doh.gif

Karvute, o ar yra tavo gyvenime planų dėl trečio vaikelio? blush2.gif kažin po dviejų cezarių nemažėja galimybė išnešiot kūdikį? (dėl gimdos suplonėjimo) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 10 16, 12:52)
Jei gerai supratau tai Vasaris?  smile.gif  Mano vardų sąrašėly buvo Vasarė, bet taip ir liko nepanaudotas....  ax.gif

smile.gif o mūsų liktų nepanaudotas, jei būtų mergaitė smile.gif nes kažkaip sugalvojom pirmiau vyrišką tokį vardą, ir nenorim jo perkėlinėt, taip kaip būna, kai tėvai norėjo vienos lyties, o paskui būna kita, ir pavadina tuo pačiu vardu. nesakau, kad vyriškas čia vardas, tikrai ne, bet tik dėl to, kad tokia vidinė savijauta būtų... mergaitei turim irgi, tik va vyro sesuo išsidavė, kad jai irgi patinka, tai reikia pirmiems suspėt 'užimti' smile.gif o jei bus du - tai ojoj, laukia sunkus darbas, atsarginių variantų nebebėr..... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 10 16, 14:31)
1. Na turbūt ir pati puikiai supranti kad čia ne palatose ir ne dušuose esmė...  mirksiukas.gif  esmė kvalifikuotuose, su tokia patirtim medikuose, ir reikalingos aparatūros extriniam atvejui...  smile.gif

Suprantu. Bet kažkaip galvoju ar tikrai tas mūsų atvejis toks rizikingas, kad reiktų į kauną važiuot g.gif tada gautus, kad 2 savaites prieš reiktų gultis į ligoninę, juk nežinai kada prasidės sąrėmiai. be to mane baugina tai, akd nieko ten nepažįstų, tai įsivaizduoju, kad iš streso gimdymo veikla visai sustotų doh.gif Nu žodžiu, turiu dar daugybę laiko apsisprendimui, tikriausiai dar daug akls priklausys nuo to kaip vaikutis vystysis, kaip mano pačios savijauta bus ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 10 16, 15:53)
Suprantu. Bet kažkaip galvoju ar tikrai tas mūsų atvejis toks rizikingas, kad reiktų į kauną važiuot g.gif tada gautus, kad 2 savaites prieš reiktų gultis į ligoninę, juk nežinai kada prasidės sąrėmiai. be to mane baugina tai, akd nieko ten nepažįstų, tai įsivaizduoju, kad iš streso gimdymo veikla visai sustotų doh.gif  Nu žodžiu, turiu dar daugybę laiko apsisprendimui, tikriausiai dar daug akls priklausys nuo to kaip vaikutis vystysis, kaip mano pačios savijauta bus ir t.t.

iš Vilniaus į Kauną pirmąjį gimdančios drąsiai važiuoja ir sąrėmiams prasidėjus, tia gal visia nebūtinai gulti sprieš dvi savaites.
bet iš tikro vis tiek gi gimdysi ten, kur tau saugiau pačiai. bet tikrai ne komfortas juk lems pasirinkimą, ir gal viskas pasisuks visai kitaip nei galvoji, nereikia nusiteikti tik vienam variantui. toks jau tas gyvenimas neprognozuojamas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 16, 15:41)
o jei bus du - tai ojoj, laukia sunkus darbas, atsarginių variantų nebebėr.....  ax.gif

bigsmile.gif sunkus variantas vardus išrinkt? lotuliukas.gif manau sunkesnis variantas augint du iš kart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 10 16, 16:02)
bigsmile.gif  sunkus variantas vardus išrinkt?  lotuliukas.gif  manau sunkesnis variantas augint du iš kart  biggrin.gif

jei turėčiau pasirinkimą, žinok pasirašyčiau geriau dviem iš karto, nei dar dviem cezariam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FedeSperanza: 16 spalio 2008 - 15:28
QUOTE(Joliuke @ 2008 10 16, 14:49)
Na, kad nei vaistų kokių gėriau, nei mylu mylu su vyru nebuvo. Kvapo irgi nepajaučiau. Tiesa, gydytoja jokio tepinėlio neėmė, bet sakė, akd nieko blogo nematyt g.gif  Šiandien kol kas ramu.
Bet šiaip tai nuotaikos baisiai nėra. vėl naktį sapnavau, akd mano vaikutis nesivysto blink.gif  doh.gif

tai ir nekreipk demesio.
jo man sapnavosi laiduotuves, gedulai ir kita nesamone su visa atributika...

QUOTE(Diija @ 2008 10 16, 15:31)
b]Karvute[/b], o ar yra tavo gyvenime planų dėl trečio vaikelio?  blush2.gif  kažin po dviejų cezarių nemažėja galimybė išnešiot kūdikį? (dėl gimdos suplonėjimo)  g.gif

g.gif usplonejimo? negirdejau toki. trecia cz galima be problemu, mano draugu drauge net ketvirta iscezeriavo. o vyras pasakojo apei viena seima, tai ten vos ne 6 cz, gal ir daugiau, ten labai turtinga seima ir labai daug vaiku. viskas pasidaro. asiku mum ir 3 uzteks, jeigu bus berniukas, 4 vaikinsime mergaite wub.gif gal net 2, jeigu bus sesutes.
Atsakyti