Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 14, 08:47)
Man regis turetu irasyti,kad leidziuosi fraksiparina  blink.gif ,juk jei pvz.nualpciau,kazkas nutiktu ar i avarija pakliuciau,o kortele yra rankinuke-tai net nezinotu,kad leidziuosi tuos vaistus,darytu kokia operacija ir nukraujuociau  blink.gif .Baisu,bet visalaik apie tai pagalvoju.

labryta!

na jos tikisi, kad tu pasisaugosi ir galesi pati visiem pranesti apie vaistus. pas mane jokiu vaistu nera, sveika, kaip arklys biggrin.gif tik hepatitas B ir kad cz buvo darytas lotiniskai. psio. net akiniu nera. as ramiai i tai reaguoju. pats nepasirupinsi, niekam neidomu...
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 14, 09:25)
Man vaikiuko sirdies tonus su Doplerio aparaciuku klauso nuo koiu11sav.
Sirdutes veiklos be6sav.vistiek nematys

as turiu omeny, kai ziuro sirdele ne esco pagalba, bet kai jau pakankmai didelis nestumas buna, deda ant pilvo tokius, ir girdisi kaip plaka vaikucio sirdele ir raso kaip elktrokardiograma ant popieriaus, tada ta popieriu nesi gyd ir pasako, ar viskas gerai ar ne, suu tais ant pilvo guli apie pusvalandi
neatsimenu kaip vadinasi nors tu ka doh.gif tai prirasiau ir nz ar suprasit ko norejau klausti, nors kiek atsimenu kad lyg sakydavo uzrasom vaiko sirdeles tonus g.gif doh.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

mūsų mamytės nebendrauja blush2.gif
Ai gerai jau joms sau su leliukais apsikabinę smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 10 14, 13:41)
Laba  4u.gif ,

mūsų mamytės nebendrauja  blush2.gif
Ai gerai jau joms sau su leliukais apsikabinę  smile.gif  doh.gif

gerai joms, ypac kai vaikai geri, miega..valgo..ir pilvo nepucia. maniskis kai reke diena nakti, tai tokios mintys uzeidav o- ,, nors atgal susikisk", prisiminus tas ramybes valandas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 14, 07:47)
Man regis turetu irasyti,kad leidziuosi fraksiparina  blink.gif ,juk jei pvz.nualpciau,kazkas nutiktu ar i avarija pakliuciau,o kortele yra rankinuke-tai net nezinotu,kad leidziuosi tuos vaistus,darytu kokia operacija ir nukraujuociau  blink.gif .Baisu,bet visalaik apie tai pagalvoju.

Labai maža tikimybė,kad nukraujuotum, juk cezaris irgi operacija ir jos metu nenukrujuojam. Nereikia pamiršti,kad mes turim AFS ir šie vaistai mums suskystina kraują tik iki tokios normos, kokia yra pas neturinčius šio sindromo, daugiau negu reikia kraujo neskystina, nebent AFS labai mažas - t.y. kelia abejonių rezultatai kai būna ant ribos.
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 10 14, 13:48)
gerai joms, ypac kai vaikai geri, miega..valgo..ir pilvo nepucia. maniskis kai reke diena nakti, tai tokios mintys uzeidav o- ,, nors atgal susikisk", prisiminus tas ramybes valandas doh.gif  biggrin.gif

aha... būdavo ir mums, kad vaikas klykia, ir mama šalia atsisėdus žliumbia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 10 14, 09:43)
taip, kiekvieno apsilankymo metu buvo įrašoma kad vartoju aspiriną ir leidžiuos fraxipariną... tai būtina, nes nėščiąjai gali visko nutikti, ir ne tavo gydytojas gali priimti gimdymą, o kortelėj turi būti aprašyta visa nėščiosios būklė.

Zodziu-busiu teisi sekanti syki paprasius giniaus irasyt .Aciukas! 4u.gif
QUOTE(zose123 @ 2008 10 14, 10:52)
as turiu omeny, kai ziuro sirdele ne esco pagalba, bet kai jau pakankmai didelis nestumas buna, deda ant pilvo tokius, ir girdisi kaip plaka vaikucio sirdele ir raso kaip elktrokardiograma ant popieriaus, tada ta popieriu nesi gyd ir pasako, ar viskas gerai ar ne, suu tais ant pilvo guli apie pusvalandi
neatsimenu kaip vadinasi nors tu ka doh.gif  tai prirasiau ir nz ar suprasit ko norejau klausti, nors kiek atsimenu kad lyg sakydavo uzrasom vaiko sirdeles tonus g.gif  doh.gif

Dabar jau supratau.Man tik pries gimdyma dare,ligoninej.

QUOTE(Artemidė @ 2008 10 14, 13:54)
Labai maža tikimybė,kad nukraujuotum, juk cezaris irgi operacija ir jos metu nenukrujuojam. Nereikia pamiršti,kad mes turim AFS ir šie vaistai mums suskystina kraują tik iki tokios  normos, kokia yra pas neturinčius šio sindromo, daugiau negu reikia kraujo neskystina, nebent AFS labai mažas - t.y. kelia abejonių rezultatai kai būna ant ribos.

Pas mane antikunai pries kardiolipinus virsijo 3kartus.
O kai isipjoviau pirsta-tai oho kaip kraujavo ,gera pusvalandi nesustabdziau.O kai leidziuosi i pilva fraksiparina ir pataikau i kokia kraujagysle(nors visada ziuriu,kad nepataikyt)-tai kraujuoja irgi ilgai,nuimu vatyte po kokiu 15min.,bet vistiek tenka det atgal,nes dar kraujuoja.
Gal cia visoms skirtingai g.gif
O Cezari kai daro-juk ziuri,kad fraksiparino nebutum leidusis nors12val.O aspirina juk liepia jau 36sav.nutraukt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2008 10 14, 13:54)
Labai maža tikimybė,kad nukraujuotum, juk cezaris irgi operacija ir jos metu nenukrujuojam. Nereikia pamiršti,kad mes turim AFS ir šie vaistai mums suskystina kraują tik iki tokios  normos, kokia yra pas neturinčius šio sindromo, daugiau negu reikia kraujo neskystina, nebent AFS labai mažas - t.y. kelia abejonių rezultatai kai būna ant ribos.

Man irgi atrodo, kad nelabai čia jau ir nukraujuosi, jeigu jau būtų mūsų skystas kraujas, tai ir nesileistumėm tų vaistų, be to trombocitai pas visas normoj.... mirksiukas.gif
Pas mane įrašyti vaistai, kokius naudoju, gi nesunku, tegul ir tau Liutukee įrašo, arba pati įsirašyk hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rola: 14 spalio 2008 - 15:10
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 14, 16:05)
O kai isipjoviau pirsta-tai oho kaip kraujavo ,gera pusvalandi nesustabdziau.O kai leidziuosi i pilva fraksiparina ir pataikau i kokia kraujagysle(nors visada ziuriu,kad nepataikyt)-tai kraujuoja irgi ilgai,nuimu vatyte po kokiu 15min.,bet vistiek tenka det atgal,nes dar kraujuoja.
Gal cia visoms skirtingai  g.gif
O Cezari kai daro-juk ziuri,kad fraksiparino nebutum leidusis nors12val.O aspirina juk liepia jau 36sav.nutraukt  g.gif

tai cia gali buti del aspirino vartojimo, bent jau taip raso literaturoj.

man kol nevartojau, kelis kartus buvo kai man dar skausmo shokas nepraejes, o kraujo jau neber. tfu tfu tfu, vartojant aspirina dar nebuvau susizeidusi.
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 10 14, 16:09)
arba pati įsirašyk  hihihi.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 14, 16:10)
tai cia gali buti del aspirino vartojimo, bent jau taip raso literaturoj.

Turbut.
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 10 14, 13:41)
Laba  4u.gif ,

mūsų mamytės nebendrauja  blush2.gif
Ai gerai jau joms sau su leliukais apsikabinę  smile.gif  doh.gif

gal laiko neturi, man spaliukese pats perejimas, tai naujienu kasdiena
nusmigau posmeli, vaika pas senelius isgrudau, dabar kaifas nail.gif:

QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 14, 15:31)
aha... būdavo ir mums, kad vaikas klykia, ir mama šalia atsisėdus žliumbia...  doh.gif

as net i kita kambari iseidavau, nes galejau ir nesusivaldyti.
maniskis ir dabar su dudom isejo, labai jautrus skorpas, letas, verksnys doh.gif
taip ir norisi ji papurtyti, net i siena trenkt... cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 10 14, 17:37)

taip ir norisi ji papurtyti, net i siena trenkt... cool.gif  biggrin.gif

o man tada norisi vyrą, kad be reakcijos blush2.gif blush2.gif ... tik jis didesnis už mane, ne ta svorio kategorija biggrin.gif
Atsakyti