Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Karvute @ 2008 10 13, 12:08)
dar ne, vyras sugalvojo ale Mateijus g.gif kazkodel Danielius jam negrazus, tipo klasiokas buvo, nalabai razumnas, aisku...
dar apmastymuose mastau.gif
man patinka Marius, Rimas, Timas, Tomas, Alex, palauk tavo berniukas ar mergaite? bigsmile.gif jeigu mergaite tik ne Rasute, Laimute, Astute. tada geriau Rasa, Laima, Asta ir t.t.

Mateijus? ar Motiejus?
Atsakyti
mes buvom issirinke Tomas
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 10 13, 12:14)
Mateijus? ar Motiejus?

Matvej mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif
QUOTE(zose123 @ 2008 10 10, 22:54)
dar noriu paklausti jusu, ar gimdos dugno aukstis ir kai buna apie 30 sav ir virs, visada turi atitikti savaites?
nes kiek suprantu, kai buna 20 sav, tai gimdos dugnas pakiles turi buti 20 cm, o kai buna 32 sav tai 32 cm? o 40 sav -40 cm? ar jau ant galo gali kazkiek skirtis?

Na tu cia gal truputi padidintus parasei blush2.gif,tokius jau maximalius blush2.gif Turiu normas knygoje,tai nuo22sav.duoda: blush2.gif ,na pvz.24sav.19-24cm,30sav.-25-30cm,40sav.-33-37cm.O dar ir Nesciosios kortelej yra grafikas,tai ten dar ir mazesnes normas duoda,ten tokios3kreives rodo.Nera pas tave? g.gif
Bet man ginius niekad neduoda tu ismatavimu,ir niekur neiraso blush2.gif

O jums kortelese irasyta kokius vaistus naudojat.Man neraso blush2.gif .Bet juk turetu parasyt? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 13, 21:35)
Sveikutes! 4u.gif

Na tu cia gal truputi padidintus parasei  blush2.gif,tokius jau maximalius  blush2.gif  Turiu normas knygoje,tai nuo22sav.duoda: blush2.gif ,na pvz.24sav.19-24cm,30sav.-25-30cm,40sav.-33-37cm.O dar ir Nesciosios kortelej yra grafikas,tai ten dar ir mazesnes normas duoda,ten tokios3kreives rodo.Nera pas tave? g.gif
Bet man ginius niekad neduoda tu ismatavimu,ir niekur neiraso  blush2.gif
O jums kortelese irasyta kokius vaistus naudojat.Man neraso  blush2.gif .Bet juk turetu parasyt? blink.gif

man nerase. tai labiau reikai, jeigu yra sirdies, astmos, skidliaukes ar kitokiu susirgimu, kur vaistus naudoji pastoviai, eile metu. kazka tokio girdejau. visokie paracetamoliai, aspirinai nerasomi, nebent aspirinas butu naudojamas del sirdies veiklos pagerinimo. na gal as neviska suprantu... o musiski vaistai naudojami tik trumpa laikotarpi, aisku, kad GN apie butina pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 10 13, 14:08)

Matvej - Motiejus - man labai gražu.

o aš va galvoju, kada ginei skambinti -man 5 savaitėlės rytoj bus, ar greičiau užsirašyti, ar laukti, kol 6 sueis... neramu, kad tik viskas būtų gerai ir nepražiopsočiau su tų vaistukų pradžia, bet ir per anksti nueit nesinori, net nežinau... blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif

Na tu cia gal truputi padidintus parasei  blush2.gif,tokius jau maximalius  blush2.gif  Turiu normas knygoje,tai nuo22sav.duoda: blush2.gif ,na pvz.24sav.19-24cm,30sav.-25-30cm,40sav.-33-37cm.O dar ir Nesciosios kortelej yra grafikas,tai ten dar ir mazesnes normas duoda,ten tokios3kreives rodo.Nera pas tave? g.gif

pas mane ant tu kreiviu kazkoks lapelis uzklijuotas, lyg tyrimu, tingiu eiti ziureti, tai kaip ir nzn as tu normu

dar noriu merginu paklausti nuo kada pradeda klausyti vaikiuko tonu, su tuo aparatu, neatsimenu kaip vadinasi?
Papildyta:
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 13, 21:47)
Matvej - Motiejus  - man labai gražu.

o aš va galvoju, kada ginei skambinti -man 5 savaitėlės rytoj bus, ar greičiau užsirašyti, ar laukti, kol 6 sueis... neramu, kad tik viskas būtų gerai ir nepražiopsočiau su tų vaistukų pradžia, bet ir per anksti nueit nesinori, net nežinau...  blush2.gif

man 5.5 sav, dar nemate sirdies veiklos, ir teko paskui eiti privaciai virs 7 sav, nes eile buvo didele, tai ir pradejau leistis vaistus kai buvo 7.4 sav nes tada jau mate sirdele
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 10 13, 21:40)
man nerase. tai labiau reikai, jeigu yra sirdies, astmos, skidliaukes ar kitokiu susirgimu, kur vaistus naudoji pastoviai, eile metu. kazka tokio girdejau. visokie paracetamoliai, aspirinai nerasomi, nebent aspirinas butu naudojamas del sirdies veiklos pagerinimo. na gal as neviska suprantu... o musiski vaistai naudojami tik trumpa laikotarpi, aisku, kad GN apie butina pasakyti.

Man regis turetu irasyti,kad leidziuosi fraksiparina blink.gif ,juk jei pvz.nualpciau,kazkas nutiktu ar i avarija pakliuciau,o kortele yra rankinuke-tai net nezinotu,kad leidziuosi tuos vaistus,darytu kokia operacija ir nukraujuociau blink.gif .Baisu,bet visalaik apie tai pagalvoju.
Atsakyti
Man vaikiuko sirdies tonus su Doplerio aparaciuku klauso nuo koiu11sav.

Sirdutes veiklos be6sav.vistiek nematys
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 10 13, 22:21)

man 5.5 sav, dar nemate sirdies veiklos, ir teko paskui eiti privaciai virs 7 sav, nes eile buvo didele, tai ir pradejau leistis vaistus  kai buvo 7.4 sav nes tada jau mate sirdele

na man tik tereikia paskambinti ginei, ir kita diena ar veliausiai uz dvieju dienu eisiu, jei del menkniekiu tai ji net nepaima pinigeliu.
galvojau reiktu sulaukti 6 savaiteliu, bet labai isskyros pradejo vargint, galvoju jei koks grybas, gal labai nepakenks dar savaitele, bet vis tiek kiekviena diena grauziuos, gal jau skambint... doh.gif doh.gif
ir dar bijau ilgai dels, nes man praeita karta jau 6 savaiciu jau buvo atsilikimas pagal vystymasi, o devinta savaite hematoma susidare, tai vis atrodo kuo anksciau tuos vaistukus reiktu pradet leistis... g.gif
Atsakyti
O jums kortelese irasyta kokius vaistus naudojat.Man neraso  blush2.gif .Bet juk turetu parasyt? blink.gif

taip, kiekvieno apsilankymo metu buvo įrašoma kad vartoju aspiriną ir leidžiuos fraxipariną... tai būtina, nes nėščiąjai gali visko nutikti, ir ne tavo gydytojas gali priimti gimdymą, o kortelėj turi būti aprašyta visa nėščiosios būklė.

FedeSperanza, nu nėra jokio tiklso eiti taip anktsi pas ginę, ir po to nervuotis jei dar namatys širdies veiklos... palauk dar savaitėlę ir tada keliauk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 10 14, 09:43)
FedeSperanza, nu nėra jokio tiklso eiti taip anktsi pas ginę, ir po to nervuotis jei dar namatys širdies veiklos... palauk dar savaitėlę ir tada keliauk  mirksiukas.gif

tu šimtąkart teisi ... umn.gif
Atsakyti