Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Karvute @ 2008 10 10, 21:25)
g.gif jau rasiau nuo kietu viduriu man musly apdedavo su kefiriuku ar jogurtu. pusryciams labai skaniai, ir vienintelis maistas kuri visa nestuma toleravau.

jums gerai, as lietuviska irgi jau isrinkciau, o mes slaviska renkames, tai man graziu nera  schmoll.gif

O tai rinkis ne slaviska, o siaip tarptautini
Atsakyti
o tai viduriai kietesni nebuna kai vaikas sedi ant zarnu? man atrodo , kad ten maniskis sedi viska uzspaudes , todel visi nemalonumai ir kyla, nes kiek visko pribandziau , nieks nepadejo, o jums visoms, jau vaikutis zemyn galva isitaises? ir nuo kurios savaites, jei taip?
dar noriu paklausti jusu, ar gimdos dugno aukstis ir kai buna apie 30 sav ir virs, visada turi atitikti savaites?
nes kiek suprantu, kai buna 20 sav, tai gimdos dugnas pakiles turi buti 20 cm, o kai buna 32 sav tai 32 cm? o 40 sav -40 cm? ar jau ant galo gali kazkiek skirtis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 10 spalio 2008 - 21:55
doh.gif na ir nesimiega man šią savaitę rytais.

Karvute, man kažkiek padėdavo šaltas vandenukas ar jogurtas ryte ant tuščios reguliariai, arba kava. plius, kadangi laktozės nevirškinu, grynas pienas irgi teigiamai veikdavo.
šiaip kuo daugiau maiste skaidulų, tuo geriau- jos neveikia stebuklingai iš pirmos dienos, bet po kiek laiko pasimato rezultatai.
dar po gimdymo atradau gysločių lapų miltelius Lepicol, tai thumbup.gif pravalydavo žarnyną ir palengvindavo, tik nežinau, kaip ten su nėštumu, lyg nieko kenksmingo jame nėra - tik gysločiai ir gerosios bakterijos...

plius yra atskirai gerosios bakterijos Acidophilus, jas man gastroenterologė rekomendavo spec per nėštumą, jos nekietina kaip kitos, o atvirščiai; aišku, brangiausios jaučiu iš visų gerųjų bakterijų...

o kremuką naudodavau tokį šaldantį, Dr Fisher Derma Soft, skausmui nuimt. šitą ir gerąsias bakterijas beje, ne visos vaistinės turi, jei ieškotum.

na va, prisiminiau šiek tiek iš savo karčios patirties, einu bandyt dar šiek tiek pasnaust....
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 10 10, 21:47)
O tai rinkis ne slaviska, o siaip tarptautini

irgi graziu nerandu, bet esu pajieskoje g.gif

QUOTE(zose123 @ 2008 10 10, 22:54)
o tai viduriai kietesni nebuna kai vaikas sedi ant zarnu? man atrodo , kad ten maniskis sedi viska uzspaudes , todel visi nemalonumai ir kyla, nes kiek visko pribandziau , nieks nepadejo, o jums visoms, jau vaikutis zemyn galva isitaises? ir nuo kurios savaites, jei taip?
dar noriu paklausti jusu, ar gimdos dugno aukstis ir kai buna apie 30 sav ir virs, visada turi atitikti savaites?
nes kiek suprantu, kai buna 20 sav, tai gimdos dugnas pakiles turi buti 20 cm, o kai buna 32 sav tai 32 cm? o 40 sav -40 cm? ar jau ant galo gali kazkiek skirtis?

kad man rodos, maisto kietumas priklauso nuo maisto, o ne nuo to kaip vaikas sedi g.gif vistiek per miega vartaisi ir perestaltika yra gera.
o del dugno nezinau unsure.gif

QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 11, 04:34)
doh.gif na ir nesimiega man šią savaitę rytais.

Karvute, man kažkiek padėdavo šaltas vandenukas ar jogurtas ryte ant tuščios reguliariai, arba kava. plius, kadangi laktozės nevirškinu, grynas pienas irgi teigiamai veikdavo.
šiaip kuo daugiau maiste skaidulų, tuo geriau- jos neveikia stebuklingai iš pirmos dienos, bet po kiek laiko pasimato rezultatai.
dar po gimdymo atradau gysločių lapų miltelius Lepicol, tai thumbup.gif pravalydavo žarnyną ir palengvindavo, tik nežinau, kaip ten su nėštumu, lyg nieko kenksmingo jame nėra - tik gysločiai ir gerosios bakterijos...

plius yra atskirai gerosios bakterijos Acidophilus, jas man gastroenterologė rekomendavo spec per nėštumą, jos nekietina kaip kitos, o atvirščiai; aišku, brangiausios jaučiu iš visų gerųjų bakterijų... 

o kremuką naudodavau tokį šaldantį, Dr Fisher Derma Soft, skausmui nuimt. šitą ir gerąsias bakterijas beje, ne visos vaistinės turi, jei ieškotum.

na va, prisiminiau šiek tiek iš savo karčios patirties, einu bandyt dar šiek tiek pasnaust....

sita praktikuoju, krremuka uzsirasiau, jieskosiu, bakterijas irgi, nes pusdavo man pilva, dabar kai mazai valgau, tai ir pucia maziau, ale pajieskosiu. Lepicol atidaviau anytai, reikia atgal parsigabendi siandien. manau kad ji navartojo. g.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
labas rytas nestuke.gif
noriu jusu paklausti, ar gali sirdis baladotis jei organizmas gauna per mazai skyciu?man su ta sirdele kazkas negerai, gine sako nesinervuok, o man atrodo , kad reiktu kreiptis pas specus ir ieskoti priezasciu, si savaitgali sirdele muse virs 120/ min, o kiap jums su spaudimu ir sideles plakimu, gal cia istikruju normalu?
as kai guliu visa diena ir geriu kuo daugau vandens, atrodo lyg ir susinormalizuoja, bet reikia tik kokia patalyne pakeisti ir viskas....
spaudimas dar nebuvo pakiles iki 130/80, bet jau netoli to buvo doh.gif , bet taip buna tik tada kai jauciu kai sirdis baladojasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 13 spalio 2008 - 10:30
QUOTE(zose123 @ 2008 10 13, 11:28)
labas rytas  nestuke.gif
noriu jusu paklausti, ar gali sirdis baladotis jei organizmas gauna per mazai skyciu?man su ta sirdele kazkas negerai, gine sako nesinervuok, o man atrodo , kad reiktu kreiptis pas specus ir ieskoti priezasciu, si savaitgali sirdele muse virs 120/ min, o kiap jums su  spaudimu ir sideles plakimu, gal cia istikruju normalu?
as kai guliu visa diena ir geriu kuo daugau vandens, atrodo lyg ir susinormalizuoja, bet reikia tik kokia patalyne pakeisti ir viskas....
spaudimas dar nebuvo pakiles iki 130/80, bet jau netoli to buvo doh.gif , bet taip buna tik tada kai jauciu kai sirdis baladojasi

o ko tu su ta patalyne prasidedi? tau ranku kilnot negalima, tegul vyras keicia, tu tik viska paduok. net nemislyk schmoll.gif patalyne, uzuoladas keisi, kaip pernesiosi, o dabar gink dieve schmoll.gif
sirdele baladojasi, neko nepakeisi, taip visom buna, nesinervuok ir tiek. man irgi kale-kale, o kaip nekalti, jeigu tavo plazmos turis padidejo dvigubai?!?!?! taip kad ramiai, nejieskok syknoj razinu mirksiukas.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

Na 120 daugoka, leliuko tada tonai musa mazdaug dvigubai, ar ne?.... Gal labai pergyveni, reikia ramybes, man padeda valerijonas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rola: 13 spalio 2008 - 10:39
QUOTE(Karvute @ 2008 10 13, 11:34)

sirdele baladojasi, neko nepakeisi, taip visom buna, nesinervuok ir tiek. man irgi kale-kale, o kaip nekalti, jeigu tavo plazmos turis padidejo dvigubai?!?!?! taip kad ramiai, nejieskok syknoj razinu mirksiukas.gif

labas rytas 4u.gif

sakyk, karvute, tu jau arciausiai gimdymo, kaip tau su kraujo spaudimu , ar jis neuzkyla? gal mums besileidziancioms vaistus yra mazesne rizika susirgti preklamsija ir kitomis ligomis kas susije su aukstu spaudimu?
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 10 13, 11:40)
sakyk, karvute, tu jau arciausiai gimdymo, kaip tau su kraujo spaudimu , ar jis neuzkyla? gal mums besileidziancioms vaistus yra mazesne rizika susirgti preklamsija ir kitomis ligomis kas susije su aukstu spaudimu?

man spaudimas lyg ir nesikeite visa nestuma, akurat vakar pasiemiau aparata toki paprasta, tik dar nesimatavau to spaudimo. del idomumo ziuresiu koks spaudimas, kai man silpna. dar paziurejau, kad po kavos man silpna, po arbatos viskas ok. taip kad kazkiek aukstesnis nei priklauso? parasysiu koks.
Atsakyti
Karvute, gal jau vardą išrinkote? blush2.gif
Atsakyti
jo, del vardo ir pas mus problema, mes kaip jau buvo ir isrinke, bet drauge, kuriai gimdyti ant dienu, pasirodo issirinko ta pati varda, tai mes likom be nieko vel. pavarde musu ilga, reikia grauzaus trumpo vardo, bet niekaip
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 10 13, 11:46)
Karvute, gal jau vardą išrinkote?  blush2.gif

dar ne, vyras sugalvojo ale Mateijus g.gif kazkodel Danielius jam negrazus, tipo klasiokas buvo, nalabai razumnas, aisku...
dar apmastymuose mastau.gif

QUOTE(zose123 @ 2008 10 13, 11:50)
jo, del vardo ir pas mus problema, mes kaip jau buvo ir isrinke, bet drauge, kuriai gimdyti ant dienu, pasirodo issirinko ta pati varda, tai mes likom be nieko vel. pavarde musu ilga, reikia grauzaus trumpo vardo, bet niekaip

man patinka Marius, Rimas, Timas, Tomas, Alex, palauk tavo berniukas ar mergaite? bigsmile.gif jeigu mergaite tik ne Rasute, Laimute, Astute. tada geriau Rasa, Laima, Asta ir t.t.
Atsakyti