QUOTE(Rola @ 2008 10 10, 21:47)
O tai rinkis ne slaviska, o siaip
tarptautini
irgi graziu nerandu, bet esu pajieskoje
QUOTE(zose123 @ 2008 10 10, 22:54)
o
tai viduriai kietesni nebuna kai vaikas sedi ant zarnu? man atrodo , kad ten maniskis sedi viska uzspaudes , todel visi nemalonumai ir kyla, nes kiek visko pribandziau , nieks nepadejo, o jums visoms, jau vaikutis zemyn galva isitaises? ir nuo kurios savaites, jei taip?
dar noriu paklausti jusu, ar gimdos dugno aukstis ir kai buna apie 30 sav ir virs, visada turi atitikti savaites?
nes kiek suprantu, kai buna 20 sav, tai gimdos dugnas pakiles turi buti 20 cm, o kai buna 32 sav tai 32 cm? o 40 sav -40 cm? ar jau ant galo gali kazkiek skirtis?
kad man rodos, maisto kietumas priklauso nuo maisto, o ne nuo to kaip vaikas sedi
vistiek per miega vartaisi ir perestaltika yra gera.
o del dugno nezinau
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 11, 04:34)
na ir nesimiega man šią savaitę rytais.
Karvute,
man kažkiek padėdavo šaltas vandenukas ar jogurtas ryte ant tuščios reguliariai, arba kava. plius, kadangi laktozės nevirškinu, grynas pienas irgi teigiamai veikdavo.
šiaip kuo daugiau maiste skaidulų, tuo geriau- jos neveikia stebuklingai iš pirmos dienos, bet po kiek laiko pasimato rezultatai.
dar po gimdymo atradau gysločių lapų miltelius Lepicol, tai
pravalydavo žarnyną ir palengvindavo, tik nežinau, kaip ten su nėštumu, lyg nieko kenksmingo jame nėra - tik gysločiai ir gerosios bakterijos...
plius yra atskirai gerosios bakterijos Acidophilus, jas man gastroenterologė rekomendavo spec per nėštumą, jos nekietina kaip kitos, o atvirščiai; aišku, brangiausios jaučiu iš visų gerųjų bakterijų...
o kremuką naudodavau tokį šaldantį, Dr Fisher Derma Soft, skausmui nuimt. šitą ir gerąsias bakterijas beje, ne visos vaistinės turi, jei ieškotum.
na va, prisiminiau šiek tiek iš savo karčios patirties, einu bandyt dar šiek tiek pasnaust....
sita praktikuoju, krremuka uzsirasiau, jieskosiu, bakterijas irgi, nes pusdavo man pilva, dabar kai mazai valgau, tai ir pucia maziau, ale pajieskosiu. Lepicol atidaviau anytai, reikia atgal parsigabendi siandien. manau kad ji navartojo.
dekui