Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Rola @ 2008 10 10, 12:37)
Karvute, su savaitėlėm  4u.gif , kiek jums nedaug liko  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aga, paleido mane iki 20 spalio i laisve, tuomet spresime kada operuosimes. man ta savaite visos datos negrazios schmoll.gif tik 20, kuria neoperuos ir 25 - mano terminas - sestadienis, kurio nelauks, siulo 24d, tada mano vyro puseseres vaiko gimtadienis, nenoriu ta pacia diena schmoll.gif
prasideda bobiski cirkai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 10 10, 13:08)
aga, paleido mane iki 20 spalio i laisve, tuomet spresime kada operuosimes. man ta savaite visos datos negrazios schmoll.gif tik 20, kuria neoperuos ir 25 - mano terminas - sestadienis, kurio nelauks, siulo 24d, tada mano vyro puseseres vaiko gimtadienis, nenoriu ta pacia diena schmoll.gif

Nejuokink, mat diena netinka jai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bus vaiko gimtadienis ir bus graži ta data doh.gif

Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 10, 09:41)
įdomu, kas sąlygojo... o prieš kiek laiko ji gimdė ar seniai? nes anksčiau lyg būdavo kažkokie vaistukai, kurie nebeskiriami, varfarinas berods, net nežinau iš kokios čia grupės heparinų ar ne...
pritariu, tikrai, sunku dabar, bet paskui viskas bus gerai, ir net nebeprisiminsit čių bėdelių  4u.gif

Pries kokius 3m.
Ji leidosi heparina.

QUOTE(Rola @ 2008 10 10, 11:07)

negasdinkite su ta mergyte, del sirdutes  doh.gif Beje, tai genetikai jau butu pastebeje, ar ne?  g.gif

Negalima gasdintis be reikalo!:nono .Turim tiketis paties geriausio!
Ta mamyte tik bande ieskoti priezasciu,sukelusiu jos mergytei sirdies yda.Bet tai dar nereiskia,kad kaltas heparinas ar aspirinas.O heparino nieks ir nebeskiria nestuke.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 10 10, 13:15)
Nejuokink, mat diena netinka jai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bus vaiko gimtadienis ir bus graži ta data  doh.gif

aš irgi sakiau gydytojai - tai gal kitą dieną blush2.gif kai man skatint ketino 13tą, ne, sako 14 tą man trys planiniai cezariai ir taip lotuliukas.gif tai vis tiek galų gale pagimdžiau 15tą....
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 10 10, 13:08)

Vaje,tikrai kiek mazai tau liko wub.gif .O paskui ar Rolos eile?O tada negi mano? blink.gif blush2.gif Ar ka praleidau? blush2.gif

O,tu,Karvute,baik bajerius su tom dienom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 10, 13:28)
Vaje,tikrai kiek mazai tau liko  wub.gif .O paskui ar Rolos eile?O tada negi mano? blink.gif  blush2.gif Ar ka praleidau? blush2.gif

Nieko nepraleidai Liutukee ax.gif
Atsakyti
o merginos, penktadienio vakarą aš čia truputuką apie reikalus - be Norfos vaistinės, ar kur nors dar perkate Fraxiparina?
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 10 10, 13:15)
Nejuokink, mat diena netinka jai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bus vaiko gimtadienis ir bus graži ta data  doh.gif

g.gif man nejuokinga, prasysiu 20 diena operuoti, nes turiu hemoroju kraujuojanti, tai man 10 dienu apskritai zygdarbis. siand jos klausiau ar pageres, sake nelabai, iki operacijos nepageres doh.gif tai esu nevilty verysad.gif visa SM zino kad karvutei zopa skauda cray.gif voneles nepadeda, zvakutes, kremai irgi, bandysiu kompresus deti prie gyvos zaizdos verysad.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 10, 13:28)
Vaje,tikrai kiek mazai tau liko  wub.gif .O paskui ar Rolos eile?O tada negi mano? blink.gif  blush2.gif Ar ka praleidau? blush2.gif

O,tu,Karvute,baik bajerius su tom dienom  lotuliukas.gif

dar del vardo galva sukame unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 10 10, 17:55)
g.gif man nejuokinga, prasysiu 20 diena operuoti, nes turiu hemoroju kraujuojanti, tai man 10 dienu apskritai zygdarbis. siand jos klausiau ar pageres, sake nelabai, iki operacijos nepageres doh.gif tai esu nevilty verysad.gif visa SM zino kad karvutei zopa skauda cray.gif voneles nepadeda, zvakutes, kremai irgi, bandysiu kompresus deti prie gyvos zaizdos verysad.gif
dar del vardo galva sukame unsure.gif

Tai gal sutiks ir 20 d., na vis tiek jus jau dideli mirksiukas.gif
Man irgi labai uzkietejo viduriai doh.gif
O varduka mes jau seniai turime mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rola: 10 spalio 2008 - 18:15
QUOTE(Rola @ 2008 10 10, 19:14)
Tai gal sutiks ir 20 d., na vis tiek jus jau dideli  mirksiukas.gif
Man irgi labai uzkietejo viduriai  doh.gif
O varduka mes jau seniai turime  mirksiukas.gif

g.gif jau rasiau nuo kietu viduriu man musly apdedavo su kefiriuku ar jogurtu. pusryciams labai skaniai, ir vienintelis maistas kuri visa nestuma toleravau.

jums gerai, as lietuviska irgi jau isrinkciau, o mes slaviska renkames, tai man graziu nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 10 10, 21:25)
g.gif jau rasiau nuo kietu viduriu man musly apdedavo su kefiriuku ar jogurtu. pusryciams labai skaniai, ir vienintelis maistas kuri visa nestuma toleravau.

jums gerai, as lietuviska irgi jau isrinkciau, o mes slaviska renkames, tai man graziu nera  schmoll.gif

Kas tas "musly"?
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 10 10, 21:42)
Kas tas "musly"?

user posted image

kazkas tokio yra pirkti, tik as imu paprasciausias, pigiausias, ten skaidulu daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 10 spalio 2008 - 20:46