Sveikutės
na pagaliau ir aš prisiruošiau parašyti
o tai paskaitau paskaitau pasidžiaugiu senomisi r naujomis
ir toliau gyvenu....
Pirmiausia pasveikinsiu viss kurios toliau sėkmingai kaupia savaičių bagažą ir laukia savo mažų stebuklėlių - norėčiau pasakyti, neabejokit dėl vaistukų, drąsiai leiskitės ir nieko nebijokit, viskas ką išgyvenom yra verta to stebuklo kurį gauname
tūkstantį kartų ir vėl tai išgyvenčiau - -mažajam gyveybės stebuklui vistiek tai neprilygtų
Taip pat jau gimusiems ir sėkmingai bei sveikai augantiems mažiesiems mūsų temutės piliečiams
Na o mes gyvenam gerai, pamenu kažkas klausė apie mano gimdymą, kai prisiruošiu parašysiu pašte išsamiai, bet trumpai tai prasidėjo viskas nubėgus šoniniams vandenims 2008 08 08 8 val vakaro - Megos Senukuose
baigėsi - 2008 08 09 5.45 KMUK
su neapsakomu grožiu ant krūtinės - gimdžiau natūraliai, tik teko skatinamuosius pavartoti, nes pirmas 4 val - sąrėmiai stirpėjo, tačiau gimdymo veikla neprogresavo - kaklelis nesiruošė gimdymui - neminkštėjo ir nesiplėtė, o jau suleidus juos - viskas pajudėjo, epidūro nesidariau, nors buvo momentų kai galvojau dar pora sąrėmių ir prašysiu - po to ndar keli ir jau...
taip dagyvenau iki 7 cm, o po to jau šiaip ne taip pagimdėm
Dabar augam neblogai, kartais diegliai pakankina, šnd pvz po antro mėn skiepo - pasiklykinom nemažai, bet jau nulūžo nakties miegelio, ryt nauja diena
Esam jau 59 cm ir 5 kg, gyd sakė kad smulkių kaulų ir protingų akių
šiaip daug bendrauja,m žaidžia ant lavinimo kilimėlio, ir su manim bando "kalbėtis", šypsosi ir baisiai mėgsta maudytis, net galvą plautis
Papildyta:
Aš pati irgi atrodo neblogai laikausi - pienuko kol kas užtenka, na jau apmažėjo, nebe kietos krūtys tarp valgymų, bet vakarais dažniau valgo nei dieną ir miega nuo 10 val vakaro iki 4.30, tai manau viskas normaliai....
tiesa turėjom akies ašarų latako zondavimo procedūrą - nemaloni ir baisiai sunkiai pernešama - verkė mažytė ir aš ašarojau, dabar laukiu kol susitvarkys akytė galutinai, klubiukai pas mus irgi tokie per vidurį - freiko nereiks nešioti, masažiukus teks darytis, bet visa tai vieni niekai, palyginti su tuo kad esam sveikos stiprios ir guvios
Gera būti mama
QUOTE(Artemidė @ 2008 10 09, 11:58)
O maniškis tai žinokit galiūnas - pirmą mėnesį 1300 g. dėjo, antrą mėnesį 1100 g. ir beveik viskas į plotį, paaugo vos 4 cm per du mėnesius, nu mes su vyru neesam jau tokie stori,nežinau į ką toks rubuilis Juokiamės,kad užaugęs imtynininkas bus
O man tai padėjo gydytojos patarimas išimti iš meniu: pieno produktus, kiaušinius, kvietinius miltus, jautieną ir vištieną, ai dar riešutus, kurių ir taip nevalgiau. Tai dabar žandai mažiui ryškiai pasitaisė, o jau buvo pradėję raudonuoti
Maniškė - pirmą mėn priaugo 1,3 kg, ir 2 cm, o antrą 600 g ir 5 cm
Kai išvardinai - nebežinočiau ką valgyti, aš jei užbadauju - tai po to atsigriebia organizmas ant bulkučių
Iš viso nukrito beveik visas svoris bet liko nelemti 4 kg, kurie baisiai nervuoja, nuotraukose negaliu į save žiūrėti
ir kažko daryti negaliu - sportuoti - nugarą dar skauda nuo nėštumo
- dietintis - baisu kad pienas nedingtų, juk noriu kuo ilgiau savo mažutę maitinti, taip ir greižiu dantį ant savo išvaizdos
KAip kitoms mamytėms sekasi su svoriu ?
QUOTE(Diija @ 2008 10 09, 18:54)
Na buvo kažkada prisijungus mamytė, kuri turi AFS ir pagimdė vaikiuką, turintį kažkokių bėdelių su širdėle, bet neaišku ar tai galėjo būt dėl AFS.... šiaip kol kas visų vaikiukai sveiki (tfu tfu tfu), tai net ir nereikia galvot kad gali būt kažkas negerai
Aš po to pašniukštinėau tą mamytę
tai sužinojau kad jos lelytei - širdies vožtuvo nepakankamumas ar kažaks , nu žodžiu komplikacija kuri būna per daug aspirino pavartojus, kažkokia ten aorta neužanka prieš gimimą, tai galvoju kadangi ji jau seniai gimdė gal jos gydymas dar nebuvo labai " tobulas", nes pas mus visas kitas juk viskas gerai, todėl tikrai visos
- NESIJAUDINKIT - viskas bus gerai ir nekitaip
Na gerai einu tvarkytis, dabar jau gal dažniau prisijungsiu, nes jau kažkokį tai režimą atidirbom
Nuotraukyčių kai tik sukelsiu naujausias į kompą - tuoj pat įdėsiu ir į fotki, beje visi leliai nuostabūs