QUOTE(lauralin @ 2008 10 08, 23:07)
Nepergyvenk del svorio,viskas gerai,ji tiesiog smulkute.Nepradek prisigalvot,kad mazai pieno.Mano Ema irgi priaugdavo po 300-500 g per menesi,gydytoja sakydavo,kad valdiskai,bet tokia medziagu apykaita.Pieno nebuvo upeliai,net nebuvo ka uzsaldyt atsargom,kaip ir dabar,bet vaikams gana.Ema ismaitinau iki 1m4men. ir buciau toliau sekmingai maitinus,bet pati nebenorejau. Ji ir dabar,budaba 2.5m sveria tik 12 kg. o valgo turbut tiek kiek as
Karolis budamas 4 men sveria 7kg.Taip,kad nusiramink ir ismaitinsi tiek kiek pati noresi.Jei ji rami ir pampersai pilni,vadinasi soti
O kodel tu taip maista riboji?
O maniškis tai žinokit galiūnas - pirmą mėnesį 1300 g. dėjo, antrą mėnesį 1100 g.
ir beveik viskas į plotį, paaugo vos 4 cm per du mėnesius, nu mes su vyru neesam jau tokie stori,nežinau į ką toks rubuilis
Juokiamės,kad užaugęs imtynininkas bus
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 09, 08:41)
beje, dėl alergijų, pastaruoju metu girdėjau, kad maistas alergizuoja tiesiogiai, o per piena labai minimaliai. nebent vaikas labai alergiškas, tada mama gali vien duona vandeniu misti, vis tiek alergizuos. iš draugių ir savo patirties dažniausiai taip ir būdavo. svarbiausia, nevartok to, kas tave alergizuoja, bet jei tau produktai tinkami, tai nebijok, kažką gi turi valgyti.
pvz mano pilietis alergiškas mielėms, tai būčiau laikiusis visų įmanomų dietų, ir vis tiek gi duoną būčiau valgiusi, niekad nebūčiau pagalvojus apie ją. beje, jo tos mielės nealergizavo, kol pats nepradėjo duonos valgyti, iš mano pieno jam viskas tikdavo
o kitiems buvo, kad nesuprato, dėl ko pilvuką pučia - pasirodo,kai tik mamytė suvalgo bananą... o nevalgė nei kopūstų, nei žirnelių ir pilna kitų produktų, kad tik nepūstų to pilvuko...
O man tai padėjo gydytojos patarimas išimti iš meniu: pieno produktus, kiaušinius, kvietinius miltus, jautieną ir vištieną, ai dar riešutus, kurių ir taip nevalgiau. Tai dabar žandai mažiui ryškiai pasitaisė, o jau buvo pradėję raudonuoti