Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Princese22 @ 2008 10 09, 10:00)
Labas rytas mamytes.. smile.gif

As vis galvoju kad patojus reikes paciai leistis vaistukus tai net negera pasidaro..
As tooookia adatu baile..net pagalvojusi apie adata galiu nualpti..
Ar labai skauda ir baisu? blink.gif
Jus saunuoles mamytes!!

Oi kaip bijojau pirmasyk susileist blush2.gif ,rankos drebejo,niekaip nedrisau idurt ,o paskui vistiek duriau smile.gif .Kitasyk jau drasiai leidausi.Tik pirmasyk buvo baisu.
Atsakyti
nu ABA ir tu tark zodi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 09, 10:32)
Oi kaip bijojau pirmasyk susileist  blush2.gif ,rankos drebejo,niekaip nedrisau idurt ,o paskui vistiek duriau  smile.gif .Kitasyk jau drasiai leidausi.Tik pirmasyk buvo baisu.

tai aš irgi įsivaizduoju, kad pirmas kartas baisiausias, svarbiausia išdrįst. jau kaip nors, dėl to mažo stebuklėlio, viską padarysim, kad tik viskas būtų jam gerai.

man taip buvo ir su Cezariu - bijojau paniškai narkozių visų rūšių, vien dėl to jau tik natūraliai gimdyčiau. o kai reikėjo, pasakė, darom, ir man jokių baimių galvoj nebebuvo, tik viena mintis, kad vaikas gimtų sveikas gyvas.

o pas mus daržely salmonelioze vaikai užsikrėtė, ir dar poroj darželių, o mums eilė dabar priėjo po dviejų metų jį lankyt, kaip tik svarstėm, ar leist vaiką, ar dar ne... tai staigiai prisiruošiau paskambinti pasakyti, kad neisim... o popierių pildyt bijau ir eit rašyt, dar mums tos bacilos betrūko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 10 09, 10:44)
nu ABA ir tu tark zodi biggrin.gif

nu gi jau pasisakiau tongue.gif 21 psl tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 10 09, 11:33)
nu gi jau pasisakiau  tongue.gif  21 psl  tongue.gif

panasiu metu rasem, tai ir nepastebejau, tik maciau kad esi prisijungus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauralin @ 2008 10 08, 23:07)
Nepergyvenk del svorio,viskas gerai,ji tiesiog smulkute.Nepradek prisigalvot,kad mazai pieno.Mano Ema irgi priaugdavo po 300-500 g per menesi,gydytoja sakydavo,kad valdiskai,bet tokia medziagu apykaita.Pieno nebuvo upeliai,net nebuvo ka uzsaldyt atsargom,kaip ir dabar,bet vaikams gana.Ema ismaitinau iki 1m4men. ir buciau toliau sekmingai maitinus,bet pati nebenorejau. Ji ir dabar,budaba 2.5m sveria tik 12 kg. o valgo turbut tiek kiek as  doh.gif Karolis budamas 4 men sveria 7kg.Taip,kad nusiramink ir ismaitinsi tiek kiek pati noresi.Jei ji rami ir pampersai pilni,vadinasi soti  smile.gif  O kodel tu taip maista riboji?

O maniškis tai žinokit galiūnas - pirmą mėnesį 1300 g. dėjo, antrą mėnesį 1100 g. doh.gif ir beveik viskas į plotį, paaugo vos 4 cm per du mėnesius, nu mes su vyru neesam jau tokie stori,nežinau į ką toks rubuilis doh.gif Juokiamės,kad užaugęs imtynininkas bus lotuliukas.gif

QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 09, 08:41)
beje, dėl alergijų, pastaruoju metu girdėjau, kad maistas alergizuoja tiesiogiai, o per piena labai minimaliai. nebent vaikas labai alergiškas, tada mama gali vien duona vandeniu misti, vis tiek alergizuos. iš draugių ir savo patirties dažniausiai taip ir būdavo. svarbiausia, nevartok to, kas tave alergizuoja, bet jei tau produktai tinkami, tai nebijok, kažką gi turi valgyti.
pvz mano pilietis alergiškas mielėms, tai būčiau laikiusis visų įmanomų dietų, ir vis tiek gi duoną būčiau valgiusi, niekad nebūčiau pagalvojus apie ją. beje, jo tos mielės nealergizavo, kol pats nepradėjo duonos valgyti, iš mano pieno jam viskas tikdavo smile.gif  wub.gif o kitiems buvo, kad nesuprato, dėl ko pilvuką pučia - pasirodo,kai tik mamytė suvalgo bananą... o nevalgė nei kopūstų, nei žirnelių ir pilna kitų produktų, kad tik nepūstų to pilvuko...  unsure.gif

O man tai padėjo gydytojos patarimas išimti iš meniu: pieno produktus, kiaušinius, kvietinius miltus, jautieną ir vištieną, ai dar riešutus, kurių ir taip nevalgiau. Tai dabar žandai mažiui ryškiai pasitaisė, o jau buvo pradėję raudonuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2008 10 09, 11:58)
O maniškis tai žinokit galiūnas - pirmą mėnesį 1300 g. dėjo, antrą mėnesį 1100 g.  doh.gif  ir beveik viskas į plotį, paaugo vos 4 cm per du mėnesius, nu mes su vyru neesam jau tokie stori,nežinau į ką toks rubuilis  doh.gif Juokiamės,kad užaugęs imtynininkas bus  lotuliukas.gif
O man tai padėjo gydytojos patarimas išimti iš meniu: pieno produktus, kiaušinius, kvietinius miltus, jautieną ir vištieną, ai dar riešutus, kurių ir taip nevalgiau. Tai dabar žandai mažiui ryškiai pasitaisė, o jau buvo pradėję raudonuoti  doh.gif

na taip, turbūt neįmanoma visų atvejų apibendrinti;
o aš išėmiau iš savo meniu pilna produktų, vaikščiojau besiramstydama (tik gaila, svorio per tą laikotarpį vis tiek nenumečiau blink.gif ) vaikui irgi dieta, o iš likusių produktų beveik nieko nebevalgė, tai buvo tragedija doh.gif
Atsakyti

aciu mamytes uz patirties pasidalinima.. smile.gif

o tai ar gresia musu leliam kazkas daugiau nei kitu leliukam jei mes turim AFS?
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2008 10 09, 12:48)

Mano ziniomis, tai jei kraujuka susiskystinam normaliai, tai rizokos leliui nebera. Nebent as ko nors nezinau... g.gif
Atsakyti
man irgi nieks nieko neminejo
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2008 10 09, 12:48)

Na buvo kažkada prisijungus mamytė, kuri turi AFS ir pagimdė vaikiuką, turintį kažkokių bėdelių su širdėle, bet neaišku ar tai galėjo būt dėl AFS.... g.gif šiaip kol kas visų vaikiukai sveiki (tfu tfu tfu), tai net ir nereikia galvot kad gali būt kažkas negerai mirksiukas.gif
Atsakyti
šiandien mane antrasis HCG testukas pradžiugino - nuo antradienio net patrigubėjo wub.gif wub.gif wub.gif vis labiau ir labiau pradedu pasitikėt, kad viskas bus gerai. tfu tfu tfu

diskutuojat apie AFS įtaką mažiukų sveikatai - kiek skačiau literatūros, apsigimimus sukelia blogai konktroliuojamas ar iš viso negydomas, kai trombai sakykim nesukelia persileidimo ar žūties, bet sustabdo raidą kaškuriam laikotarpy. o jei vaistukai vartojami ir kraujukas reikaimai suskystinamas, tai viskas turi būti gerai 4u.gif
Atsakyti