QUOTE(Diija @ 2008 10 08, 10:35)
Kaip kirur tai nežinau, visos antifosfolipidinukės kaunietės gimdė KMUK... O kaip kituose miestuose? Savus vaistkus leido?
Trakuose tai savo turėjau leistis, pirmą dieną po operacijos suleido, o paskui jau pati leidausi, nors ir siūlėsi man suleisti, bet man nepatiko, pagal mane blogai suleidę buvo, vos vos po oda pakišo, visai ne statmenai, o tik po plonu sluoksniu adatą suvarė, beveik persimatė jinai, tai daugiau ir neleidau kitiems leisti
QUOTE(Mintė @ 2008 10 08, 12:03)
Aga, mum 2 mėn. Šiaip mažylė sveika, nieko nesakė gyd. aš tai iki 6 mėn. noriu maitinti tik MP, už tai ir pergyvenu, kad jei mažai priauginės gyd. labai spaus su mišinukais Tikiuosi daugiau nesigsiu, stengsiuosi geriau valgyti ir gal susitvarkys svorio augimas.
Man tai pieno gamyba labiau nuo miego, o ne nuo maisto priklauso, galiu visai nevalgius būti, gamina pieną iš atsargų, bet jei nedamiegu,tai pasijaučia, kad mažiau prigamino, o jei gerai pavyksta pamiegoti ne tik naktį, bet ir dieną, tai oi oi kiek prieno prisigamina. Kol kas dar mažiui pieno užtenka, šiaip reikštų pretenzijas jei nedavalgytų, jei nebliauna, vadinasi pavalgęs, o svoris auga labai individualiai.
QUOTE(zose123 @ 2008 10 08, 13:54)
butu faina i pasta musu visoms nestukems atsiusti pilvuku foto, taip kaip daro jau musu mamytes su leliuku foto.
as kai turesiu tik pilvelio, butinai idesiu, nes turiu kelias, bet jos tokios provokuojancios
as kai turesiu tik pilvelio, butinai idesiu, nes turiu kelias, bet jos tokios provokuojancios
Ne į paštą, dėkit į fotki.com, rasuula gi spacialiai tam sukūrė, pašte yra slaptažodžiai