Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Mintė @ 2008 10 08, 11:25)
Labukas,
Sveikinu labai labai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aš vis neparašau, nes sirgau, aukšta temp. viduriavau, kaulus laužė, virusas kažkoks. Dabar mažė po skiepo truputi jai temp pakilo, tai nemiega vis. Per mano ligą ji mažai priaugo svorio tik 500 g. per mėn. sad.gif
Kažkaip iš vis nieko nespėju, o nuo kūdos dietos pačiai silpna, tai vos pasivelku. Dabar MB snargiuoti pradėjo, bijau, kad mum nepriliptų  doh.gif  kai sirgau tai sakė mažei MP gaminosi antikūniai ir ji nesirgo, o nuo MB jau gali sloga užsikrėsti  doh.gif  Ach nežinau jei vėl susirgsiu tai nuprotėsiu. Tempa buvo 39, aš jokių vaistų negėriau tai jau taip blogai buvo, o keltis maitinti vis tiek reikėjo, galvojau nusibaigsiu, na bet susitvarkėm su ta liga, reikėtų kitos tik nepasigauti.

Džiaugiuosi mergaitės už jus visas  nestuke.gif  gražiai savaitėlės link finišo juda  thumbup.gif

yra vaistineje specialiu kaukiu pirkti, tai tegu vyras truputi ir panesioja kad jus neapsikrestumete, o kad priaugo 500 g, tai nieko baisaus, viena men daugiau kita maziau, svarbiausiai kad vaikas guvus, sveikas ir nenusileisk gyd jei lieptu primaitinti misineliais, nes as labai gailiuosi kad taip pasielgiau, buciau maitinus iki kokiu metu laiko, geriau jau pati valgyk ivairesnio maisto, tai ir pienas maistingesnis bus, pagerk kokiu vitaminu, kuriu gerei nestumo metu ir pamatysi, viskas bus gerai. gal tavo pieno kokybei atsiliepe tavo liga, nes kai tu viduriavai, tai isejo visi vitaminai ir mineralai, atigausi tu, atsigaus ir pienas, ir mazyle priaugs daugiau svorio 4u.gif

Papildyta:
sveika ABA, noriu taves paklausti kiek jau priaugai svorio, kada paskutini karta buvai darytis echo? gal sake mazyles svori?
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 10 08, 13:48)

sveika ABA, noriu taves paklausti kiek jau priaugai svorio, kada paskutini karta buvai darytis echo?  gal sake mazyles svori?

Laba. Paskutini karta echo dare pries pora savaiciu, kai gulejau ligoninej. Tada buvo 23sav, leliuko svoris buvo apie 500g. As priaugau apie 6-7kg (siaip atrodo, kad labai daug, bet niekur nepriaugau, tik ant pilvo...) Pradzioj galvojau, kad gal vandenu per daug, bet sake, kad pats tas - tipo norma smile.gif O kpdel tu klausi? Kiek tu priaugai kg ir koks leliuko svoris? Beje, primink, kiek jau jums savaiteliu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 10 08, 14:08)
Laba. Paskutini karta echo dare pries pora savaiciu, kai gulejau ligoninej. Tada buvo 23sav, leliuko svoris buvo apie 500g. As priaugau apie 6-7kg (siaip atrodo, kad labai daug, bet niekur nepriaugau, tik ant pilvo...) Pradzioj galvojau, kad gal vandenu per daug, bet sake, kad pats tas - tipo norma smile.gif O kpdel tu klausi? Kiek tu priaugai kg ir koks leliuko svoris? Beje, primink, kiek jau jums savaiteliu? smile.gif

doh.gif as vis pamirstu ta liniuote
priaugau apie 7.5 kg, ir manau kad tik ant pilvo, nes daugiau niekur nepadidejo, bet visi sako kad mano pilvas didelis, vis klausia ar ne dvynuku laukiuosi, o man atrodo kad normalus,tiesa ir vandenu sake pas mane norma, o klausiu del to kad musu panasiausias laikas, tai siaip idomu susilyginti smile.gif blush2.gif
tiesa leliaus svoris 27.3 sav buvo 1.300 kg

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 08 spalio 2008 - 13:45
QUOTE(zose123 @ 2008 10 08, 14:42)
doh.gif  as vis pamirstu ta liniuote
priaugau apie 7.5 kg, ir manau kad tik ant pilvo, nes daugiau niekur nepadidejo, bet visi sako kad mano pilvas didelis, vis klausia ar ne dvynuku laukiuosi, o man atrodo kad normalus,tiesa ir vandenu sake pas mane norma, o klausiu del to kad musu panasiausias laikas, tai siaip idomu susilyginti smile.gif  blush2.gif
tiesa leliaus svoris 27.3 sav buvo 1.300 kg

user posted image

Oho, kokis druckis lelius jau smile.gif Laukiu, kada ir mano bus virs kilogramo smile.gif Beje, man darbe irgi visi sako, kad didelis pilvas, o man paciai atrodo, kad galetu buti ir didesnis... biggrin.gif
Papildyta:
O kada tau pries tai dare echo ir sake svori? Ar cia pirmakart tik pasake?
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 10 08, 14:48)
Oho, kokis druckis lelius jau smile.gif Laukiu, kada ir mano bus virs kilogramo smile.gif Beje, man darbe irgi visi sako, kad didelis pilvas, o man paciai atrodo, kad galetu buti ir didesnis... biggrin.gif

butu faina i pasta musu visoms nestukems atsiusti pilvuku foto, taip kaip daro jau musu mamytes su leliuku foto.
as kai turesiu tik pilvelio, butinai idesiu, nes turiu kelias, bet jos tokios provokuojancios blush2.gif ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Aba @ 2008 10 08, 14:51)
O kada tau pries tai dare echo ir sake svori? Ar cia pirmakart tik pasake?

cia man pasake pirma karta ir stebejausi kai visos merginos vos ne nuo pat pradziu zinojo ir ugi ir svori unsure.gif
Atsakyti
O gal kuri nors zinote kaip tiria vaikelio kraujagysliu praeinamuma (nezinau tikslaus pavadinimo to tyrimo doh.gif ), ar kazka panasaus? Man tai daryt 29-30sav, tai net idomu kaip tai daroma - pamirsau gydytojos paklaust blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 10 08, 14:59)
O gal kuri nors zinote kaip tiria vaikelio kraujagysliu praeinamuma (nezinau tikslaus pavadinimo to tyrimo doh.gif ), ar kazka panasaus? Man tai daryt 29-30sav, tai net idomu kaip tai daroma - pamirsau gydytojos paklaust  blush2.gif

kiek zinau daro apie 32 sav , bet jau A, kiek atsimenu merginos pasakojo
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 10 08, 14:59)
O gal kuri nors zinote kaip tiria vaikelio kraujagysliu praeinamuma (nezinau tikslaus pavadinimo to tyrimo doh.gif ), ar kazka panasaus? Man tai daryt 29-30sav, tai net idomu kaip tai daroma - pamirsau gydytojos paklaust  blush2.gif

Aha,tikrai,kaip ji daro?

Nes man penktadieni turejo daryt echo,o kartu ir doplerometrija(bet ne mano ginius ,o kita gydytoja).Tai zinokit nedare doplerometrijos,o as tik autobuse prisiminiau,kad turejo daryt .Ginius sake,kad ji viska padarys .Ar cia mano kalte,kad nepriminiau g.gif ,kaip manot?Apsidziaugiau kai patvirtino,kad mergyte,kad smulkute,mazute,bet viskas vystosi gerai-tai ir islekiau laiminga blush2.gif
Dabar pas giniu tik menesio gale.Tai reiks sakyt,kad darytu ta doplerometrija nors jau bus35sav.

O Jus visos pas ginius einat kas menesi? g.gif Man jau 32sav.,bet dazniau nepaskiria.Pamenu su pirmu kai ejau privaciai-tai kas 2sav.,o i gala kas savaite,kelios dienos. blink.gif

Sveikatytes ligoniukems! 4u.gif As ir gi su didele sloga ,sianakt nusizengiau-isipurskiau Xymelin i nosi,nes jau2naktis per ta uzgulta nosi nemiegojau,jokie Euphorbiumai ar kt.nekalti vaistukai nepadeda blush2.gif .Bet tai sianakt puyikiai issimiegojau,tik1syki i WC keliausi,ir tai gal nebuciau pabudus,bet vaikas pas mus i lova atejo-tai pazadino.
Atsakyti
Labas. 4u.gif

QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 07, 17:59)
merginos, man pagal mėnesines lygiai 4 savaitės, HCG 277 !!! clap.gif

sveikinu thumbup.gif

QUOTE(Rola @ 2008 10 08, 09:58)
Laba  4u.gif ,

pradėjau kosėti taip nelabai gražiai, į polikliniką neinu, nes ten dar kuom užsikrėsiu, gal kol tempos nėra viskas normaliai?

Pabandyk pagert juodo ridiko sulčių 4u.gif

QUOTE(Mintė @ 2008 10 08, 10:25)

Aš vis neparašau, nes sirgau, aukšta temp. viduriavau, kaulus laužė, virusas kažkoks. Dabar mažė po skiepo truputi jai temp pakilo, tai nemiega vis. Per mano ligą ji mažai priaugo svorio tik 500 g. per mėn. sad.gif

sveikit kuo greičiau 4u.gif

O aš vakar buvau pas gydytoją. priaugau 1 kg, po 2 savaičių darys echoskopiją. Šiek tiek neramu, bet tikiuos, kad viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 10 08, 14:54)
butu faina i pasta musu visoms nestukems atsiusti pilvuku foto, taip kaip daro jau musu mamytes su leliuku foto.
as kai turesiu tik pilvelio, butinai idesiu, nes turiu kelias, bet jos tokios provokuojancios blush2.gif  ax.gif

aišku,kad sudėkit, malonu didėjančius pilvūzus matyti, o jum dar įdomiau pasilyginti thumbup.gif

doplerometrija daro tuo paciu echoskopu, kuris turi galimybę patikrinti kraujotaką. Kai daro echo paleidžia paklausyti kraujuko šniokštimo, tai čia ir yra tas traujotakos tyrimas. Dar mačiau jiem ekrane braižo kardiogramas ir pagal tai sprendžia ar viskas gerai. Liutukee, greičiausiai tau ja padarė, tik nesupratai, pažiūrėk ant atsakymo jei tokį darė, bus parašyta.
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 10 08, 10:58)

pradėjau kosėti taip nelabai gražiai, į polikliniką neinu, nes ten dar kuom užsikrėsiu, gal kol tempos nėra viskas normaliai?

tu nestuke, tau tempos gali nepakilti, nes imunitetas ant nulio, nejuokauk ir drozk pas gyd. jeigu tau bronchitas, pati be vaistu neissikapanosi. as rimtai. g.gif

QUOTE(zose123 @ 2008 10 08, 11:05)
nusipirk gelomyrtol forte, jis man labai patinka, ir nuo slogos , ir nuo kosolio
Papildyta:
geras, cia vien tik del to apsimoka gimdyti KMUK, ar cia ir kitose ligoninese taip?  gerai , kad pasakei, cia labai svarbu smile.gif
SVEIKINU PRISIJUNGUS PRIE MUSU NAUJA NESTUKE :

as ji geriu taip pat

QUOTE(Mintė @ 2008 10 08, 11:25)
Labukas,
Sveikinu labai labai 

Kažkaip iš vis nieko nespėju, o nuo kūdos dietos pačiai silpna, tai vos pasivelku. Dabar MB snargiuoti pradėjo, bijau, kad mum nepriliptų  doh.gif  kai sirgau tai sakė mažei MP gaminosi antikūniai ir ji nesirgo, o nuo MB jau gali sloga užsikrėsti  doh.gif  Ach nežinau jei vėl susirgsiu tai nuprotėsiu. Tempa buvo 39, aš jokių vaistų negėriau tai jau taip blogai buvo, o keltis maitinti vis tiek reikėjo, galvojau nusibaigsiu, na bet susitvarkėm su ta liga, reikėtų kitos tik nepasigauti.

Džiaugiuosi mergaitės už jus visas  nestuke.gif  gražiai savaitėlės link finišo juda  :

saugokis viesu vietu, parduotuviu, autobusu, nes kibs ligos kaip velniai, man buvo panasiai, stiprink imuniteta su vitaminais. uzaugs dukryte, nepergyvenk.

QUOTE(Diija @ 2008 10 08, 11:35)
Kaip kirur tai nežinau, visos antifosfolipidinukės kaunietės gimdė KMUK... O  kaip kituose miestuose? Savus vaistkus leido?

aha ir man idomu g.gif

QUOTE(Rola @ 2008 10 08, 11:54)
Aisku, kad visiems dzin, gal issigydysiu pati.... :

inhaliacijas, medus, tokiu koju sildymu, spanguoles, alejosiaus ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 10 08, 16:40)
tu nestuke, tau tempos gali nepakilti, nes imunitetas ant nulio, nejuokauk ir drozk pas gyd. jeigu tau bronchitas, pati be vaistu neissikapanosi. as rimtai. g.gif
as ji geriu taip pat
saugokis viesu vietu, parduotuviu, autobusu, nes kibs ligos kaip velniai, man buvo panasiai, stiprink imuniteta su vitaminais. uzaugs dukryte, nepergyvenk.
aha ir man idomu g.gif
inhaliacijas, medus, tokiu koju sildymu, spanguoles, alejosiaus ir t.t.

Ko gasdini? Galvoji pati nebijau doh.gif
Atsakyti