QUOTE(Mintė @ 2008 10 08, 11:25)
Labukas,
Sveikinu labai labai
Aš vis neparašau, nes sirgau, aukšta temp. viduriavau, kaulus laužė, virusas kažkoks. Dabar mažė po skiepo truputi jai temp pakilo, tai nemiega vis. Per mano ligą ji mažai priaugo svorio tik 500 g. per mėn.
Kažkaip iš vis nieko nespėju, o nuo kūdos dietos pačiai silpna, tai vos pasivelku. Dabar MB snargiuoti pradėjo, bijau, kad mum nepriliptų kai sirgau tai sakė mažei MP gaminosi antikūniai ir ji nesirgo, o nuo MB jau gali sloga užsikrėsti Ach nežinau jei vėl susirgsiu tai nuprotėsiu. Tempa buvo 39, aš jokių vaistų negėriau tai jau taip blogai buvo, o keltis maitinti vis tiek reikėjo, galvojau nusibaigsiu, na bet susitvarkėm su ta liga, reikėtų kitos tik nepasigauti.
Džiaugiuosi mergaitės už jus visas gražiai savaitėlės link finišo juda
Sveikinu labai labai
Aš vis neparašau, nes sirgau, aukšta temp. viduriavau, kaulus laužė, virusas kažkoks. Dabar mažė po skiepo truputi jai temp pakilo, tai nemiega vis. Per mano ligą ji mažai priaugo svorio tik 500 g. per mėn.
Kažkaip iš vis nieko nespėju, o nuo kūdos dietos pačiai silpna, tai vos pasivelku. Dabar MB snargiuoti pradėjo, bijau, kad mum nepriliptų kai sirgau tai sakė mažei MP gaminosi antikūniai ir ji nesirgo, o nuo MB jau gali sloga užsikrėsti Ach nežinau jei vėl susirgsiu tai nuprotėsiu. Tempa buvo 39, aš jokių vaistų negėriau tai jau taip blogai buvo, o keltis maitinti vis tiek reikėjo, galvojau nusibaigsiu, na bet susitvarkėm su ta liga, reikėtų kitos tik nepasigauti.
Džiaugiuosi mergaitės už jus visas gražiai savaitėlės link finišo juda
yra vaistineje specialiu kaukiu pirkti, tai tegu vyras truputi ir panesioja kad jus neapsikrestumete, o kad priaugo 500 g, tai nieko baisaus, viena men daugiau kita maziau, svarbiausiai kad vaikas guvus, sveikas ir nenusileisk gyd jei lieptu primaitinti misineliais, nes as labai gailiuosi kad taip pasielgiau, buciau maitinus iki kokiu metu laiko, geriau jau pati valgyk ivairesnio maisto, tai ir pienas maistingesnis bus, pagerk kokiu vitaminu, kuriu gerei nestumo metu ir pamatysi, viskas bus gerai. gal tavo pieno kokybei atsiliepe tavo liga, nes kai tu viduriavai, tai isejo visi vitaminai ir mineralai, atigausi tu, atsigaus ir pienas, ir mazyle priaugs daugiau svorio
Papildyta:
sveika ABA, noriu taves paklausti kiek jau priaugai svorio, kada paskutini karta buvai darytis echo? gal sake mazyles svori?