Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 07, 18:59)
merginos, man pagal mėnesines lygiai 4 savaitės, HCG 277 !!! clap.gif

Valio! clap.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 07, 17:59)

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

pradėjau kosėti taip nelabai gražiai, į polikliniką neinu, nes ten dar kuom užsikrėsiu, gal kol tempos nėra viskas normaliai?
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 10 08, 10:58)
Laba  4u.gif ,

pradėjau kosėti taip nelabai gražiai, į polikliniką neinu, nes ten dar kuom užsikrėsiu, gal kol tempos nėra viskas normaliai?

nusipirk gelomyrtol forte, jis man labai patinka, ir nuo slogos , ir nuo kosolio
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2008 10 07, 18:41)
Aha, KMUK jie patys savus leidžia, nors aš turėjau savo 5 švirkštus, bet neprireikė (gal kam reikia 5 vnt Fraxiprarino?)  smile.gif

geras, cia vien tik del to apsimoka gimdyti KMUK, ar cia ir kitose ligoninese taip? gerai , kad pasakei, cia labai svarbu smile.gif

SVEIKINU PRISIJUNGUS PRIE MUSU NAUJA NESTUKE 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas,

Sveikinu labai labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Aš vis neparašau, nes sirgau, aukšta temp. viduriavau, kaulus laužė, virusas kažkoks. Dabar mažė po skiepo truputi jai temp pakilo, tai nemiega vis. Per mano ligą ji mažai priaugo svorio tik 500 g. per mėn. sad.gif
Kažkaip iš vis nieko nespėju, o nuo kūdos dietos pačiai silpna, tai vos pasivelku. Dabar MB snargiuoti pradėjo, bijau, kad mum nepriliptų doh.gif kai sirgau tai sakė mažei MP gaminosi antikūniai ir ji nesirgo, o nuo MB jau gali sloga užsikrėsti doh.gif Ach nežinau jei vėl susirgsiu tai nuprotėsiu. Tempa buvo 39, aš jokių vaistų negėriau tai jau taip blogai buvo, o keltis maitinti vis tiek reikėjo, galvojau nusibaigsiu, na bet susitvarkėm su ta liga, reikėtų kitos tik nepasigauti.

Džiaugiuosi mergaitės už jus visas nestuke.gif gražiai savaitėlės link finišo juda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 10 08, 10:58)
Laba  4u.gif ,

na vis dėlto nėštukė esi, gal vis dėlto pasirodyt darkatarėliui? kad į kokį bronchitą nepereitų... gal įmoanoma paprašyt kokiu laiku, kai žmonių būna mažiau - aš šeimos klininkoj taip skambindavau ir sakydavau, mus su vaiku kaip mažiausiai žmonių rašykit, registratorės vis tiek žino srautus. aišku nežinau kaip didelėse poliklinkose, gal jom dzin... g.gif

Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 10 08, 11:05)
geras, cia vien tik del to apsimoka gimdyti KMUK, ar cia ir kitose ligoninese taip?  gerai , kad pasakei, cia labai svarbu smile.gif

Kaip kirur tai nežinau, visos antifosfolipidinukės kaunietės gimdė KMUK... O kaip kituose miestuose? Savus vaistkus leido?

Minte, vaje laikykitės 4u.gif mes irgi prasirgom jau, tik kadangi aš nemaitinu MP, tai sirgom abu... unsure.gif
O tau pienelio užtenka, kad taip mažai mažė priaugo? g.gif Nebandei primaitint?
Nu sveikit greičiau kol dar bobų vasara, taip norisi pasimatyt smile.gif
Papildyta:
FedeSpezanza, jei gerai supratau iš tavo postų, tai turi jau vieną vaikelį? Kada sužinojai kad turi AFS? Pirmąjį be vaistukų išnešiojai?
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 10 08, 11:25)
Labukas,
Sveikinu labai labai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aš vis neparašau, nes sirgau, aukšta temp. viduriavau, kaulus laužė, virusas kažkoks. Dabar mažė po skiepo truputi jai temp pakilo, tai nemiega vis. Per mano ligą ji mažai priaugo svorio tik 500 g. per mėn. sad.gif
Kažkaip iš vis nieko nespėju, o nuo kūdos dietos pačiai silpna, tai vos pasivelku. Dabar MB snargiuoti pradėjo, bijau, kad mum nepriliptų  doh.gif  kai sirgau tai sakė mažei MP gaminosi antikūniai ir ji nesirgo, o nuo MB jau gali sloga užsikrėsti  doh.gif  Ach nežinau jei vėl susirgsiu tai nuprotėsiu. Tempa buvo 39, aš jokių vaistų negėriau tai jau taip blogai buvo, o keltis maitinti vis tiek reikėjo, galvojau nusibaigsiu, na bet susitvarkėm su ta liga, reikėtų kitos tik nepasigauti.

Džiaugiuosi mergaitės už jus visas  nestuke.gif  gražiai savaitėlės link finišo juda  thumbup.gif

sveikutė, jums dabar pora mėnesiukų? mano mažius irgi tik pirmą mėnesį gerai priaugo, antrą gal 600 gr buvo, tai dar skaitėm viskas normaliai, paskui buvo ne daugiau 300 gr per mėnesį, ir pastovi parkė dėl svorio, pradėjom primatinėti, bet tai visiškai nepadėjo, užtat turėjom bėdų dėl virškinimo.... iš tiesų dabar 2 metų bichas iki šiol 'kūdas' iš aukštas, na, bet toks jis yra, ir įtariu reikėjo mažiau jaudintis dėl to svorio kūdikystėje, nes iš esmės jis sveikas, ir dabar jau gal kitaip būčiau į tai reagavusi... jei pediatrė apžiūrėji, viskas gerai, tai ir gyvenkite ramiai. svarbiausia ramybė ir pasitikėjimas.

o tėveliui teks su marle ant veido pavaikščioti kol kas ir viskas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2008 10 08, 11:35)
FedeSpezanza, jei gerai supratau iš tavo postų, tai turi jau vieną vaikelį? Kada sužinojai kad turi AFS? Pirmąjį be vaistukų išnešiojai?

aš seniai seniai tyrėjau 'netyčiuką' ir ankstyvą persileidimą, bet tada buvau dar jauna, ir kai planavomės jau vaikus, tada buvau apie jį visai pamiršus, ramiai išnešiojau savo pirmajį, be parkių. tiesa, nuo 20 savaitės prasidėjo visokių problemyčių, tai man jau pačiai iki galo laukt net nebeleido.

o dabar va kai antrąjį susiplanavom šią vasarą tai ir nepasisekė, įtaria kad buvo nesivystantis... o apie AFS tik prieš kelias savaites ir sužinojau, kai galų gale paskutinius tyrimus pasidariau ginės rekomenduotus.
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 08, 11:32)
na vis dėlto nėštukė esi, gal vis dėlto pasirodyt darkatarėliui? kad į kokį bronchitą nepereitų... gal įmoanoma paprašyt kokiu laiku, kai žmonių būna mažiau - aš šeimos klininkoj taip skambindavau ir sakydavau, mus su vaiku kaip mažiausiai žmonių rašykit, registratorės vis tiek žino srautus. aišku nežinau kaip didelėse poliklinkose, gal jom dzin...  g.gif

Aisku, kad visiems dzin, gal issigydysiu pati.... g.gif
Atsakyti
ir ačiū labai visoms už palaikymą. vis dėlto darysiuos už kelių dienelių dar tą HCG, jau tiek pinigų išleidau, tai dabar jau šitie papildomi keliasdešimt dzin. kad būčiau rami, kad auga mano kruopytė.
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 08, 11:51)
sveikutė, jums dabar pora mėnesiukų? mano mažius irgi tik pirmą mėnesį gerai priaugo, antrą gal 600 gr buvo, tai dar skaitėm viskas normaliai, paskui buvo ne daugiau 300 gr per mėnesį, ir pastovi parkė dėl svorio, pradėjom primatinėti, bet tai visiškai nepadėjo, užtat turėjom bėdų dėl virškinimo.... iš tiesų dabar 2 metų bichas iki šiol 'kūdas' iš aukštas, na, bet toks jis yra, ir įtariu reikėjo mažiau jaudintis dėl to svorio kūdikystėje, nes iš esmės jis sveikas, ir dabar jau gal kitaip būčiau į tai reagavusi... jei pediatrė apžiūrėji, viskas gerai, tai ir gyvenkite ramiai. svarbiausia ramybė ir pasitikėjimas.

o tėveliui teks su marle ant veido pavaikščioti kol kas ir viskas smile.gif

Aga, mum 2 mėn. Šiaip mažylė sveika, nieko nesakė gyd. aš tai iki 6 mėn. noriu maitinti tik MP, už tai ir pergyvenu, kad jei mažai priauginės gyd. labai spaus su mišinukais doh.gif Tikiuosi daugiau nesigsiu, stengsiuosi geriau valgyti ir gal susitvarkys svorio augimas.

reiks kauke uždėti kai griš smile.gif
Atsakyti

Sveikinu! wink.gif
Atsakyti