QUOTE(Mintė @ 2008 10 08, 11:25)
Labukas,
Sveikinu labai labai
Aš vis neparašau, nes sirgau, aukšta temp. viduriavau, kaulus laužė, virusas kažkoks. Dabar mažė po skiepo truputi jai temp pakilo, tai nemiega vis. Per mano ligą ji mažai priaugo svorio tik 500 g. per mėn.
Kažkaip iš vis nieko nespėju, o nuo kūdos dietos pačiai silpna, tai vos pasivelku. Dabar MB snargiuoti pradėjo, bijau, kad mum nepriliptų
kai sirgau tai sakė mažei MP gaminosi antikūniai ir ji nesirgo, o nuo MB jau gali sloga užsikrėsti
Ach nežinau jei vėl susirgsiu tai nuprotėsiu. Tempa buvo 39, aš jokių vaistų negėriau tai jau taip blogai buvo, o keltis maitinti vis tiek reikėjo, galvojau nusibaigsiu, na bet susitvarkėm su ta liga, reikėtų kitos tik nepasigauti.
Džiaugiuosi mergaitės už jus visas
gražiai savaitėlės link finišo juda
sveikutė, jums dabar pora mėnesiukų? mano mažius irgi tik pirmą mėnesį gerai priaugo, antrą gal 600 gr buvo, tai dar skaitėm viskas normaliai, paskui buvo ne daugiau 300 gr per mėnesį, ir pastovi parkė dėl svorio, pradėjom primatinėti, bet tai visiškai nepadėjo, užtat turėjom bėdų dėl virškinimo.... iš tiesų dabar 2 metų bichas iki šiol 'kūdas' iš aukštas, na, bet toks jis yra, ir įtariu reikėjo mažiau jaudintis dėl to svorio kūdikystėje, nes iš esmės jis sveikas, ir dabar jau gal kitaip būčiau į tai reagavusi... jei pediatrė apžiūrėji, viskas gerai, tai ir gyvenkite ramiai. svarbiausia ramybė ir pasitikėjimas.
o tėveliui teks su marle ant veido pavaikščioti kol kas ir viskas
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2008 10 08, 11:35)
FedeSpezanza, jei gerai supratau iš tavo postų, tai turi jau vieną vaikelį? Kada sužinojai kad turi AFS? Pirmąjį be vaistukų išnešiojai?
aš seniai seniai tyrėjau 'netyčiuką' ir ankstyvą persileidimą, bet tada buvau dar jauna, ir kai planavomės jau vaikus, tada buvau apie jį visai pamiršus, ramiai išnešiojau savo pirmajį, be parkių. tiesa, nuo 20 savaitės prasidėjo visokių problemyčių, tai man jau pačiai iki galo laukt net nebeleido.
o dabar va kai antrąjį susiplanavom šią vasarą tai ir nepasisekė, įtaria kad buvo nesivystantis... o apie AFS tik prieš kelias savaites ir sužinojau, kai galų gale paskutinius tyrimus pasidariau ginės rekomenduotus.