Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 07, 10:49)
4u.gif Sveik greiciau! 4u.gif As irgi jau antra diena su didziule sloga,siandien nors gerkle maziau skauda.Nakti miegot negalejau,kai ne  nestuke.gif -tai Xymelin isipurksdavau ir visa nakti ismiegodavau,o dabar negaliu  doh.gif ,o gal ju galima  nestuke.gif  g.gif ,reiks paskaityt,bet jauciu,kad negalima.Purskiausi vaiko Euphorbium compozitum,bet nieko man jie nepadejo,neatkemsa nosies  doh.gif
O tu kanors naudoji nuo slogos?

Humer juros vandeni. doh.gif Ka cia ta sloga, vis tiek neisgydysi, apie savaite vis tiek uzsilaikys unsure.gif
Atsakyti
man sloga geriausiai gydosi, darant paciai vandeni su druska, jis geriau veikia, tie visokie humer , jie manau per silpni, ir nuo slogos man labai gerai padeda gelomirtolis, ,cinabsinas, sinupretas, gal gelomirtolis geriausiai, jie visi hemeopatiniai vaistukai, o tie visokie lasiukai, tai man nepadeda ir net nebandau, nes ir per ilgai uzsitesia ir yra rizika kad ta sloga nukeliaus zemyn ir nervu dau kainuoja
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 10 07, 10:25)
Na, siandien lyg ir geriau smile.gif Bet jei taip ir toliau, tai reiks del calcigran pakalbet su savo gine... O dirza tai nesioju.. Tik nzn ar sutapimas ar kaip, bet kai tik uzsisegu - lelia puola spardytis. Tai net nuejus pas gine klausiau - sakau, gal negerai uzsidedau? Tai paziurejo, sake, kad gerai viska darau : Tai tiesiog sutapimas  O korseto tai lyg ir nereikia  :Traumu jokiu neturejau...

na maziukas neprates, kad ji kas spaustu is apacios, tai ir duodasi. biggrin.gif man tas pats. dar jis malasi, kai as virtuveje indus plaunu, matyt nori praustis mirksiukas.gif

QUOTE(zose123 @ 2008 10 07, 10:36)
Aba pasirodo tik tada kai jos kas pasigenda biggrin.gif
ir pilvas atrodo sumazejo , per savaite nei gramo nepriaugau, o lelius atrodo pats padidejo, kazkaip is judesiu jauciu, o dar tas dantis prisidejo, ISPROTESIU doh.gif

tu be reikalo save kankini. viskas jau ivyko. psio pamirsk. tavo stresas dar daugiau gali pakenkti. butu blogiau, jeigu tu patirtum skausma, bei vaistu poveikis. gyd pasirenka didesne nauda uz mazesne zala. toks yra vaistu skirymo principas. pa-mirsk, viskas jau pra-e-jo 4u.gif

QUOTE(Rola @ 2008 10 07, 10:40)
Laba  4u.gif ,

einu į lovą, nosis bėga upeliais  blush2.gif

gydykis 4u.gif

QUOTE(Princese22 @ 2008 10 07, 10:47)
norejau dar jusu pasiklausti po kiek laiko kai suzinojote kad jums AFS pastojote?

persileidau 6men, suzinojau 8-9men, pradejom planuoti is karto nuo 9 men, pastojom 01-02 men. gal apie 5 men. nuo suzinojimo, bet taip netaikiau, taip pavyko. islaukiau pora menesiniu po abrazijos, tuo metu ir diagnoze isryskejo, tai ir pradejom planuoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 10 07, 10:36)
Aba pasirodo tik tada kai jos kas pasigenda biggrin.gif

o del danties, ji man leido vienus kaip suprantu nestukems tinkancius, bet per mazai nuskausmino, o tada leido stipresius ir pakankamai daug, net nakti sapnavau, kad leliui negerai, AR TIKIRAI ABA LELIUI NEPAKENKS, GAL DAR TU TOS DRAUGES PAKLAUSK sad.gif
ir pilvas atrodo sumazejo , per savaite nei gramo nepriaugau, o lelius atrodo pats padidejo, kazkaip is judesiu jauciu, o dar tas dantis prisidejo, ISPROTESIU doh.gif

Na, as skaitau visada, kai tik esu prie kompo, bet parasau tik tada, kai turiu ka parasyt. Jei neturiu tinkamos info, tai ir nerasau. Zinoma palaikau visas, kurios pergyvena, bet gi nerasysiu "nepergyyvenk, viskas bus gerai", jei negaliu savo zodziu pagristi. Zinoma, svarbiausia musu atveju tikejimas. Bet as tikiu ir vaistais, genetika ir kitais realesniais dalykais nei pasamones poveikis mirksiukas.gif
Perklausiau drauges stomatologes. Ji sake, kad dantis patartina tvarkyti (jei yra butinumas) 5-7men, nes tada maziausiai kenkia leliukui. Tuo metu net galima nuotraukytes daryt. O jos nuomone, jei vienkartinis vaistu suleidimas - tai negali pakenkt net teoriskai. Kazkiek galetu pakenkt, jei tu kelias savaites vaiksciotum pas dantista ir kiekvienakart tau leistu vaistus.
O del pilvo sumazejimo, tai ir man kartais atrodo, kad sumazeja biggrin.gif cia manau paranoja nestumine biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 07, 10:43)

O kuria nugaros vieta skauda,man su pirmu gal nuo4men.skaudejo virsuj,kazkur virs liemenuko susegimo  blush2.gif ,kaip as kamavausi visa nestuma ir dar virs metu po to  doh.gif .Matyt man tas AFS pakiso koja,nors nieko apie ji dar nezinojau.O dabar neskauda,tik kartais vakarais.Vat vakar skaudejo-tai pamaniau kokia as laiminga,kad man istisai neskauda,kaip,kad su pirmu vaiku skaudejo  blush2.gif  doh.gif

Aisku,nesakau,kad tau turetu skaudet ilgai.Daugkam uzeina tokie skausmeliai,ir greit praeina.Tiesiog pailsek daugiau  4u.gif

Kartais skauda ir virsui, bet tas skausmas istveriamas smile.gif O vakar skaudejo beveik prie pat uzpakalio blush2.gif Del to ir negaliu nei ant nugaros gulet, nei sedet patogiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 10 07, 13:24)
Na, as skaitau visada, kai tik esu prie kompo, bet parasau tik tada, kai turiu ka parasyt. Jei neturiu tinkamos info, tai ir nerasau. Zinoma palaikau visas, kurios pergyvena, bet gi nerasysiu "nepergyyvenk, viskas bus gerai", jei negaliu savo zodziu pagristi. Zinoma, svarbiausia musu atveju tikejimas. Bet as tikiu ir vaistais, genetika ir kitais realesniais dalykais nei pasamones poveikis  mirksiukas.gif
Perklausiau drauges stomatologes. Ji sake, kad dantis patartina tvarkyti (jei yra butinumas) 5-7men, nes tada maziausiai kenkia leliukui. Tuo metu net galima nuotraukytes daryt. O jos nuomone, jei vienkartinis vaistu suleidimas - tai negali pakenkt net teoriskai. Kazkiek galetu pakenkt, jei tu kelias savaites vaiksciotum pas dantista ir kiekvienakart tau leistu vaistus.
O del pilvo sumazejimo, tai ir man kartais atrodo, kad sumazeja biggrin.gif cia manau paranoja nestumine  biggrin.gif

LABAI ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif , TU MANE TIKRAI NURAMINAI
Atsakyti
Kodėl niekas daugiau nededa nuotraukų į fotki.com, kurį rasuula sukūrė? Diija - tu gi buvai įdėjusi, o dabar dingo ne tik nuotraukos, o visas tavo albumas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 10 07, 10:42)
gal vaistuku  kai po gimdymo guli ligininej nereikia pirkti, duoda pati ligonine? smile.gif

Aha, KMUK jie patys savus leidžia, nors aš turėjau savo 5 švirkštus, bet neprireikė (gal kam reikia 5 vnt Fraxiprarino?) smile.gif

QUOTE(Princese22 @ 2008 10 07, 10:47)
norejau dar jusu pasiklausti po kiek laiko kai suzinojote kad jums AFS pastojote?

Aš iš karto sužinojus pradėjau gerti aspiriną, o pastojau po 5mėn (tada ir pabandėm pirmą sykį blush2.gif )

QUOTE(Artemidė @ 2008 10 07, 18:08)
Kodėl niekas daugiau nededa nuotraukų į fotki.com, kurį rasuula sukūrė? Diija - tu gi buvai įdėjusi, o dabar dingo ne tik nuotraukos, o visas tavo albumas?  blink.gif

Aha, tikrai kodėl nieks nededa...? g.gif Mano albumėlis yra, tik aš jį ištryniau iš Public Home ir sukūriau Private Home mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, man pagal mėnesines lygiai 4 savaitės, HCG 277 !!! clap.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 07, 18:59)

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti

yess.gif auksciau nosyte biggrin.gif
Atsakyti