QUOTE(zose123 @ 2008 10 07, 10:36)
Aba pasirodo tik tada kai jos kas pasigenda
o del danties, ji man leido vienus kaip suprantu nestukems tinkancius, bet per mazai nuskausmino, o tada leido stipresius ir pakankamai daug, net nakti sapnavau, kad leliui negerai, AR TIKIRAI ABA LELIUI NEPAKENKS, GAL DAR TU TOS DRAUGES PAKLAUSK
ir pilvas atrodo sumazejo , per savaite nei gramo nepriaugau, o lelius atrodo pats padidejo, kazkaip is judesiu jauciu, o dar tas dantis prisidejo, ISPROTESIU
Na, as skaitau visada, kai tik esu prie kompo, bet parasau tik tada, kai turiu ka parasyt. Jei neturiu tinkamos info, tai ir nerasau. Zinoma palaikau visas, kurios pergyvena, bet gi nerasysiu "nepergyyvenk, viskas bus gerai", jei negaliu savo zodziu pagristi. Zinoma, svarbiausia musu atveju tikejimas. Bet as tikiu ir vaistais, genetika ir kitais realesniais dalykais nei pasamones poveikis
Perklausiau drauges stomatologes. Ji sake, kad dantis patartina tvarkyti (jei yra butinumas) 5-7men, nes tada maziausiai kenkia leliukui. Tuo metu net galima nuotraukytes daryt. O jos nuomone, jei vienkartinis vaistu suleidimas - tai negali pakenkt net teoriskai. Kazkiek galetu pakenkt, jei tu kelias savaites vaiksciotum pas dantista ir kiekvienakart tau leistu vaistus.
O del pilvo sumazejimo, tai ir man kartais atrodo, kad sumazeja
cia manau paranoja nestumine
Papildyta:
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 07, 10:43)
O kuria nugaros vieta skauda,man su pirmu gal nuo4men.skaudejo virsuj,kazkur virs liemenuko susegimo
,kaip as kamavausi visa nestuma ir dar virs metu po to
.Matyt man tas AFS pakiso koja,nors nieko apie ji dar nezinojau.O dabar neskauda,tik kartais vakarais.Vat vakar skaudejo-tai pamaniau kokia as laiminga,kad man istisai neskauda,kaip,kad su pirmu vaiku skaudejo
Aisku,nesakau,kad tau turetu skaudet ilgai.Daugkam uzeina tokie skausmeliai,ir greit praeina.Tiesiog pailsek daugiau
Kartais skauda ir virsui, bet tas skausmas istveriamas
O vakar skaudejo beveik prie pat uzpakalio
Del to ir negaliu nei ant nugaros gulet, nei sedet patogiai