Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

Labas rytas mamukai biggrin.gif

gera skaityti kad su AFS mamytes ramiai, graziai nesioja savo mazylius..
tikiuosi ir as prisijungsiu prie jusu kai busiu nestuke.gif

del organizmo nusilpimo..
buvau sveika kaip ridikas bet po abrazijos (mums buvo jau 13 sav.)
labai nukraujavau ir staigiai kraujas krito..
tiek prisinervavau, prisikankinau kad ne tik organizmui ne pyragai buvo bet ir stogas vaziavo..
tai bandau atsigauti ir fiziskai ir emociskai..

plius pas mane dvynukai tai ir gimda dvigubai didesne buvo..reikejo laiko kol atsistate
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 10 06, 22:23)
jop, šitą aš suprantu, bet gal jau data nustatyta?  ax.gif
Aspiriną geriam iki 36sav., o vaistukai leidžiami dar 5 dienas po gimgymo....

data nenustatyta, darys apie termina, kuris 25 spalio, maziukas atsilieka 1 sav, todel toks neapsisprendimas. liniuoteje data pagal mmm, tai gi pagal termina liko 2 sav ir pjaus. veiklos nelauksime, nes is vakaro turi man suleisti fraxasparina. VGN busiu pirmoji su tokia procedura. mano gine jau su kaunieciais pasitare. arba kitus atvejus niekas nefiksavo, arba mano gine nenori rizikuoti su mano trombais, tipo labai stropi. tai esu siek tiek sutrikusi, nes nenorejau jokio ipatingo demesio. blush2.gif

QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 06, 23:20)
Karvute, Liutuke, Diija, Sauda, Artemide, Zose123, Rola, jūs nerealios, ačiū  !!!! 4u.gif 

o kaip sekasi Abai ir Endrai? mellow.gif

ax.gif aha mes kaip kruvoj, tai jega mergiotes, ivairaus storumo biggrin.gif

QUOTE(Aba @ 2008 10 06, 23:31)
Aba kamuojasi su nugaros skaismu... Sedint skauda nerealiai, gulet ant nugaros negaliu - atrodo sulusiu pusiau... o kai atsigulu ant sono kurio nors - vaikas taip spardosi, kad net skauda... Zodziu, kosmarelis kazkoks...  :Bet tikiuosi, kad ryt jau bus geriau... gal tiesiog siandien pasidarbavau namie per daug... O jei taip bus iki pat nestumo galo, tai sakutes...  :

man arba psichologiskai ar kaip, bet padeda calcigran sine be vit D, geriu po 1500mg per diena. pakuoteje 500 tabl. gal pabandyk, jis veikia tik kresejima ir neuzkalkina vaikiuko, sito klausiau gines, patartinas enstumo metu, osteoporozes ir t.t. tu dirza nelioji? arba gal tau korsetas reikalingas? gal trauma turejai. laikykis.

ir dar mano nuomone, jeigu gyd is NT juosteles ryskumo sprendzia yra nestumas ar nera, skyrti gydyma ar ne? tai pardon, tokio gyd kompetencija man kelia abejoniu. tokie seseliniai tyrimai turi buti pagristi laboratoriniais tyrimais.
as kai darius per pussimti ovuliacijos testu, tai zinau kad ryskumas priklauso ne tik nuo hormono kiekio, bet ir nuo partijos, vieni testai yra blankesni, kiti ryskesni, kuriuos tu nupirksti - nezinia. psio geros dieneliai, siand as einu pas stomatologe g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 10 07, 09:33)
data nenustatyta, darys apie termina, kuris 25 spalio, maziukas atsilieka 1 sav, todel toks neapsisprendimas. liniuoteje data pagal mmm, tai gi pagal termina liko 2 sav ir pjaus. veiklos nelauksime, nes is vakaro turi man suleisti fraxasparina. VGN busiu pirmoji su tokia procedura. mano gine jau su kaunieciais pasitare. arba kitus atvejus niekas nefiksavo, arba mano gine nenori rizikuoti su mano trombais, tipo labai stropi. tai esu siek tiek sutrikusi, nes nenorejau jokio ipatingo demesio. blush2.gif

Jo, tas demesys neišvengiamas... kiekvieną vakarą ateina sesutės leisti vaistukų į pilvą, nors aš 9 mėn prasileidau juos pati, bet va ten sesutės leidžia... smile.gif ir iš ligoninės nepaleidžia nesuleidę visos dozės (5 dienos), labai seka dėl nukraujavimo.... Tiesa, pas mus KMUK, tas sindromas jau visiems labai gerai žinomas ir įprastas, tai niekam nereikia kartot jo pavadinimo du kartus biggrin.gif

FedeSperanza, nu kam tos "gėlės" biggrin.gif visos mes čia šaunios, viena kitą paikom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 10 07, 09:33)

man arba psichologiskai ar kaip, bet padeda calcigran sine be vit D, geriu po 1500mg per diena. pakuoteje 500 tabl. gal pabandyk, jis veikia tik kresejima ir neuzkalkina vaikiuko, sito klausiau gines, patartinas enstumo metu, osteoporozes ir t.t. tu dirza nelioji? arba gal tau korsetas reikalingas? gal trauma turejai. laikykis.

Na, siandien lyg ir geriau smile.gif Bet jei taip ir toliau, tai reiks del calcigran pakalbet su savo gine... O dirza tai nesioju.. Tik nzn ar sutapimas ar kaip, bet kai tik uzsisegu - lelia puola spardytis. Tai net nuejus pas gine klausiau - sakau, gal negerai uzsidedau? Tai paziurejo, sake, kad gerai viska darau smile.gif Tai tiesiog sutapimas smile.gif O korseto tai lyg ir nereikia g.gif Traumu jokiu neturejau...
Atsakyti
Aba pasirodo tik tada kai jos kas pasigenda biggrin.gif

o del danties, ji man leido vienus kaip suprantu nestukems tinkancius, bet per mazai nuskausmino, o tada leido stipresius ir pakankamai daug, net nakti sapnavau, kad leliui negerai, AR TIKIRAI ABA LELIUI NEPAKENKS, GAL DAR TU TOS DRAUGES PAKLAUSK sad.gif
ir pilvas atrodo sumazejo , per savaite nei gramo nepriaugau, o lelius atrodo pats padidejo, kazkaip is judesiu jauciu, o dar tas dantis prisidejo, ISPROTESIU doh.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

einu į lovą, nosis bėga upeliais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 10 07, 09:52)
Jo, tas demesys neišvengiamas... kiekvieną vakarą ateina sesutės leisti vaistukų į pilvą, nors aš 9 mėn prasileidau juos pati, bet va ten sesutės leidžia...  smile.gif  ir iš ligoninės nepaleidžia nesuleidę visos dozės (5 dienos), labai seka dėl nukraujavimo.... Tiesa, pas mus KMUK, tas sindromas jau visiems labai gerai žinomas ir įprastas, tai niekam nereikia kartot jo pavadinimo du kartus  biggrin.gif

gal vaistuku kai po gimdymo guli ligininej nereikia pirkti, duoda pati ligonine? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2008 10 06, 19:20)
o jus visos nestiprinote organizmo ir bandete pastoti su silpnu?

As tai stiprinau nors ir nebuvo nusilpes-geriau vitaminus nestukems,foline r.po400mikrogramu.Tromboaspirina buvau uzsibrezus gert nors3men.,kad uztikrint pakankama kraujuko suskystejima,tai visi 4men gavosi(pastojau iskart kai nusprendem,kad jau laikas).

QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 06, 21:33)
ačiū mergaitėms labai už palaikymą, taigi nuėjau aš pas R, aišku pasakė, kad jei testo antroji juostelė nėra tokia pat ryški, kaip kontrolinė, tai nieko nereiškia.  schmoll.gif

iš pradžių sakiau, kad echo nežiūrėsim, bet paskui aišku vis tiek moterį smalsumas žudo - pažiūrėjom, ir aišku nieko nesimatė. gaila, darbų šiandien buvo tiek, kad jau nebespėjau HCG nuvažiuot pasidaryt. teks gal darytis paskui, bet net nežinau, ar čia verta, nuo to niekas gi nesikeičia, aš vis tik tikiu kad II nors ir ne vienodo ryškumo yra tikros...

iš tiesų truputi nusivyliau, nes atsakymus į savo klausimus traukiau kaip iš gilaus šulinio (tiek info mano ginė pasako per dešimtgubai trumpesnį laiką...), sakė 6 sav ateik, ir išrašysiu recepta, bet kažkaip neužtikrintai jis man dėl tų vaistų galų gale pasakė 3 mg ar pan flaxiparino (hm, ar čia standartinė dozuotė?)- na ne, tiesiai pasakau, aš pas tave nebeeisiu, kad receptą tik išrašytum, jau gal kaip nors gausiu ir be to...  doh.gif

iš tų nervų nuvažiavau į parduotuvę, galvojau apsivalgysiu dabar ko nors, bet nieko neradau parduotuvėj, ką galėčiau į burną įsidėt  doh.gif  doh.gif sėdžiu dabar pusalkanė, bet vis dar nesugalvoju, kas man tiktų....  blink.gif

Na taip,atsakymus ir as traukdavau,nekalbus man jis pasirode blush2.gif

QUOTE(zose123 @ 2008 10 06, 21:47)

siandien isrove man protini danti ir aisku leido nuskausminimuosius, ir gana daug, nes kai viena kart suleido dar skaudejo, tai leido dar karta, dabar labai bijau ar negalejo pakenkti vaistukai mano leliui, kazkaip ji mane patikino kad viskas bus gerai ir nepakenks nes jau nestumas nemazas, bet kai gryzau po visko, sirdis nerimsta ir lelius taip pat

Man 2ar3sykius leido nuskausminamuosius kai taise dantis.Bet po paskutinio labai skaudejo gomuri ir lupa,issike;le guzai(tokie kaip po fraksiparino injekciju ant pilvo),zandas buvo net3d.patines,skaudejo gera savaite.Tai pasakiau,kad daugiau neleistu,sakiau geriau kentesiu valanda kai taiso,o ne savaite po to blush2.gif .Stomotologe sake,kad leidzia silpnus,skirtus nestuke.gif nuskausminamuosius,sake,kad nera taip buve ,kad paskui skaudetu.Tai as aisku visa beda suverciau savo organizmui,matyt nebemoka kitaip reaguoti i injekcijas,uztat guzai ir issikelia.
Tai jau kelis sykius taise be nuskausminimo,ir visiskai neskaudejo.

Zodziu-jei tau leido-tai tikrai nepergyvenk mirksiukas.gif ,tikrai leido spec.nestuke.gif
skirtus ir jie visai nekenksmingi mirksiukas.gif
QUOTE(Aba @ 2008 10 06, 23:31)

Aba kamuojasi su nugaros skaismu... Sedint skauda nerealiai, gulet ant nugaros negaliu - atrodo sulusiu pusiau... o kai atsigulu ant sono kurio nors - vaikas taip spardosi, kad net skauda... Zodziu, kosmarelis kazkoks...  doh.gif  Bet tikiuosi, kad ryt jau bus geriau... gal tiesiog siandien pasidarbavau namie per daug... O jei taip bus iki pat nestumo galo, tai sakutes...  g.gif

O kuria nugaros vieta skauda,man su pirmu gal nuo4men.skaudejo virsuj,kazkur virs liemenuko susegimo blush2.gif ,kaip as kamavausi visa nestuma ir dar virs metu po to doh.gif .Matyt man tas AFS pakiso koja,nors nieko apie ji dar nezinojau.O dabar neskauda,tik kartais vakarais.Vat vakar skaudejo-tai pamaniau kokia as laiminga,kad man istisai neskauda,kaip,kad su pirmu vaiku skaudejo blush2.gif doh.gif

Aisku,nesakau,kad tau turetu skaudet ilgai.Daugkam uzeina tokie skausmeliai,ir greit praeina.Tiesiog pailsek daugiau 4u.gif
Atsakyti
norejau dar jusu pasiklausti po kiek laiko kai suzinojote kad jums AFS pastojote?
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 10 07, 10:40)
Laba  4u.gif ,

einu į lovą, nosis bėga upeliais  blush2.gif

4u.gif Sveik greiciau! 4u.gif As irgi jau antra diena su didziule sloga,siandien nors gerkle maziau skauda.Nakti miegot negalejau,kai ne nestuke.gif -tai Xymelin isipurksdavau ir visa nakti ismiegodavau,o dabar negaliu doh.gif ,o gal ju galima nestuke.gif g.gif ,reiks paskaityt,bet jauciu,kad negalima.Purskiausi vaiko Euphorbium compozitum,bet nieko man jie nepadejo,neatkemsa nosies doh.gif
O tu kanors naudoji nuo slogos?

QUOTE(zose123 @ 2008 10 07, 10:42)
gal vaistuku  kai po gimdymo guli ligininej nereikia pirkti, duoda pati ligonine? smile.gif

Man ir idomu.Bet jauciu kaip kur,vienoj ligoninej duoda,kitoj gal ne.Dabar dar visam spaliui uzsipirkau,o paskui sakau jau nebeuzsakinesiu 3dezuciu,gal tik po viena ar dvi spalio pradzioj(jei vistiek reiks ir ligoninej leistis),visgi nepigus,uzsipirksiu,o nebus kur ju kist blush2.gif jei anksciau pagimdyciau.
Atsakyti
manau kad labiausiai nugara skauda pirma karta pastojusioms, man dabar nugaros neskauda, jei daugiau pajudu tai vakare strenas, bet geriu kalcio ir magnio ir vel viskas gerai, pas mus jau antrame nestume jauciu viskas issitampe, issiplete.... nieko, su antru nestumu Aba jausiesi geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2008 10 07, 10:47)
norejau dar jusu pasiklausti po kiek laiko kai suzinojote kad jums AFS pastojote?

Turi galvoje po kiek laiko pavyko pastot ar po kiek laiko nuo tromboaspirino gerimo sugalvojom,kad jau laikas?As tai suzinojau apie AFS praejus gal keletui savaiciu nuo paskutinio persileidimo,tada dar kartojau tyrimus (tai praejo apie 2men.)ir pradejau gert aspirina,geriau 4men.(pastojau per pirma planavimo menesi).
Atsakyti