Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Karvute @ 2008 10 04, 11:02)
a tikrai koks svoris? g.gif jeigu 50kg, tai gal perdaug bus, o jeigu 70, tai tikrai 150 pavartok.

as manau turi pavykti. kodel jis tau taip sake? gal tyrimai labai nukripe? duomet leiskis vaistukus iskarto, nors jis tam gali ir nepritarti, ale ne viska galime sakyti gyd. ane? mirksiukas.gif
siand sestadienis, manau jis dirba savo klinikoje.
laikom kumstukus thumbup.gif
Papildyta:

tegul Rola nepyksta. 4u.gif  jai begeriant aspirina kelis menesius is eiles vistiek nesivyste. kai pradejo kita karta leisti vaistukus nuo pirmos NT II dienos, viskas klojosi gerai. taip kad jeigu mazas aspirino stazas, gal tikrai reiketu jau leistis? g.gif
kazi ar gyd dabar ka beismastytu? galvosukis gaunasi g.gif

Taip aspirinas nepadejo, nors geriau labai ilgai, as leiscoiaus is kart, bet agituot neagituoju, visiems apsisprest patiem, nes gydytojai tokio pritarimo neskuba duoti....
Atsakyti
oj, merginos, na jūs čia ir primąstet!!!
jau man širdis pradžiugo vien nuo to, kad taip rūpinatės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o šiaip man tik pirmadienį - antradienį numatomų mėnesinių diena, tai manau R rimtai į mano rūpesčius nežiūrės, tai ir neskambinau. pirmadienį pas jį nuvažiuosiu jei viskas gerai tfu tfu tfu.
svoris mano žymiai arčiau 70, nei 50 ax.gif tai manau 150 aspirino turetų nepakenkti.

mano nuotaikos turbūt jau nėštuminės - dabar pietų miegelio pamiegojau, blaiviau ir ramiau mąstau, jei jau man kraujo krešumas įgimtas ir Dievulis leido vieną vaikutį išnešioti, net nežinant apie ligą, tai leis ir kitą. aišku, nenoriu bandyti N kartų, kol pavyks, tai su vaistukais teks padraugauti...

man persileidmas kai buvo, buvo labai didelis uždegimas, ir tyrimų rezultatai dar savaitę sugebėjo kortelėj pragulėt, kol gydytoja pamatė, bet jau buvo vėlu verysad.gif tai šiandien pasidariau testą dėl uždegimų, jokių nukrypimų nerodo, valio! bet įtariu kas savaitę varysiu kartotis, ir lauksiu rezultatų iš karto, paranoja dėl to dar niekur nedingo...

o R pats prišnekėjo, pasijuokė iš manęs, kad sakiau mumi iš pirmo karto turi pavykt, sakė 'darykit' dabar, ir laukiu po 2-3 mėnesių, tai tegu daba jau rūpinasi, kad viskas būtų gerai wub.gif

Atsakyti
merginos, ana sav suzinojau, bet pamirsdavau parasyti, kad spanguoles mums skystina kraujuka. neko ipatingo daryti nereikia, tik sutrinti ir gerti su vandeniu, galima cukriuko truputelis. mano mama per TV suzinojo, tai man ir tevui pririnko spanguoliu po kibira. dabar pasidariau morsa, geriu, nes ir liga kabinasi verysad.gif gal ir cukruje spanguole tinka, net nezinau.

gero vakarelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 10 04, 21:40)
merginos, ana sav suzinojau, bet pamirsdavau parasyti, kad spanguoles mums skystina kraujuka. neko ipatingo daryti nereikia, tik sutrinti ir gerti su vandeniu, galima cukriuko truputelis. mano mama per TV suzinojo, tai man ir tevui pririnko spanguoliu po kibira. dabar pasidariau morsa, geriu, nes ir liga kabinasi verysad.gif gal ir cukruje spanguole tinka, net nezinau.

gero vakarelio 4u.gif

oj, spanguolių morsas yra super, ir vitamino C daug. gerai kad priminei, labai mėgstu wub.gif
o aš išgyvenau savaitgalį, šiandien ryte vis dar dvi juostelės, ir viskas atrodo gerai.
sesutės mūsų klinikoj į mane pažiūrėjo turbūt tiu tiu bigsmile.gif - atlėkiau, gydytojos nėra, bet sakau inkstus skauda, darykit šlapimo tyrima, tai ir padarė be jokio lapelio, sako viskas normoj rolleyes.gif
vakare laukia vizitas pas R....
nuotaika debesyse, darbas visiškai nesidirba doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 06, 08:49)
oj, spanguolių morsas yra super, ir vitamino C daug. gerai kad priminei, labai mėgstu wub.gif
o aš išgyvenau savaitgalį, šiandien ryte vis dar dvi juostelės, ir viskas atrodo gerai.
sesutės mūsų klinikoj į mane pažiūrėjo turbūt tiu tiu  bigsmile.gif - atlėkiau, gydytojos nėra, bet sakau inkstus skauda, darykit šlapimo tyrima, tai ir padarė be jokio lapelio, sako viskas normoj rolleyes.gif 
vakare laukia vizitas pas R....
nuotaika debesyse, darbas visiškai nesidirba  doh.gif  doh.gif

Parašyk paskui, kaip sekėsi pas R. Atsimenu savo pirmą vizitą pas jį - irgi ką tik dvi juosteles buvau pamačiusi. Tai jis kažkodėl sakė dar per daug neįsijausti,jei jos ne vienodo ryškumo, bet aš jau buvau imtu proc. garantuota, nežinau kodėl jis taip pasakė, visoms gi pradžioje antra juostelė vos matoma būna, bet jam čia dar nereiškė teigiamo testo, kaip pats pasakė. Echoskopu dar nieko nesimatė tada, tai jis mano nėštumo pirmą kartą ir nepatvirtino, nusiuntę HCG darysis, užtat aš net neabejojau, o ir HCG vėliau tai parodė. Tai va - išskyrius šią R. keistenybę,kad jis nepasitiki testais, toliau jis man pasirodė profecionalus gydytojas, kokių pas mus reta.
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2008 10 06, 11:34)
Parašyk paskui, kaip sekėsi pas R. Atsimenu savo pirmą vizitą pas jį - irgi ką tik dvi juosteles buvau pamačiusi. Tai jis kažkodėl sakė dar per daug neįsijausti,jei jos ne vienodo ryškumo, bet aš jau buvau imtu proc. garantuota, nežinau kodėl jis taip pasakė, visoms gi pradžioje antra juostelė vos matoma būna, bet jam čia dar nereiškė teigiamo testo, kaip pats pasakė. Echoskopu dar nieko nesimatė tada, tai jis mano nėštumo pirmą kartą ir nepatvirtino, nusiuntę HCG darysis, užtat aš net neabejojau, o ir HCG vėliau tai parodė. Tai va - išskyrius šią R. keistenybę,kad jis nepasitiki testais, toliau jis man pasirodė profecionalus gydytojas, kokių pas mus reta.

būtinai parašysiu. man jis irgi pasirodė keistas šiek tiek, bet iš esmės jo kompetencija pasitikiu.
na, tu čia mane sumilinai su tuo echo. aš irgi buvau pagalvojusi, kad pas jį privačiam kabinete gal nebus toks jau geras echo, gal varyti iš karto ir pas savo ginę, ji ligoninėj dirba ir turėtų būt geresnis aparatas manau, arba gal tą HCG pasidaryt...
o tai vakare paskui žliubsiu laukdama rytdienos, kol galėsiu pasidaryti HCG, jei jis pasakys, kad nieko neįmato. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 06, 10:38)
būtinai parašysiu. man jis irgi pasirodė keistas šiek tiek, bet iš esmės jo kompetencija pasitikiu.
na, tu čia mane sumilinai su tuo echo. aš irgi buvau pagalvojusi, kad pas jį privačiam kabinete gal nebus toks jau geras echo, gal varyti iš karto ir pas savo ginę, ji ligoninėj dirba ir turėtų būt geresnis aparatas manau, arba gal tą HCG pasidaryt...
o tai vakare paskui žliubsiu laukdama rytdienos, kol galėsiu pasidaryti HCG, jei jis pasakys, kad nieko neįmato.  doh.gif  doh.gif

Normalus pas jį echoskopas, tiesiog aš labai anksti nuėjau, kol nėštumo dar nesimatė. Ne iš karto gi pasimato echoskopais. Tai pasidaryk šiandien HCG prieš eidama pas R., Geromedoj ir Grybo g. per pora valandų atsakymai būna.
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2008 10 06, 12:32)
Normalus pas jį echoskopas, tiesiog aš labai anksti nuėjau, kol nėštumo dar nesimatė. Ne iš karto gi pasimato echoskopais. Tai pasidaryk šiandien HCG prieš eidama pas R., Geromedoj ir Grybo g. per pora valandų atsakymai būna.

g.gif man tai ant M datos jau matė taškiuką poliklininkoj g.gif
reiks ištaikyt į Grybą palekt, o tai Geromeda tolokai gaunasi. ačiū už patarimus!
Atsakyti
nesvarbu koks geras bebutu echo, tokio ankstyvo nestumo nieks nematytu, galima pasikliauti tik HCG ir tai tik kai darai ne viena karta o kas kelias dienas. tada jau tikrai zinai ir kad laukiesi ir kad nestumas vystosi. man sake vienas geras ginekologas , kad nestumas jau matosi kai HCG YRA apie 10 000.
tad jei nori pataupyti pinigeliu ir zinoti kad viskas gerai, tai apsimoka geriau garyti kraujo tyrimus, kol pasieks si skaiciu, o dabar gali pasikonsultuoti tik del vaistu naudojimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 06 spalio 2008 - 12:29
QUOTE(zose123 @ 2008 10 06, 13:27)
nesvarbu koks geras bebutu echo, tokio ankstyvo nestumo nieks nematytu, galima pasikliauti tik HCG ir tai tik kai darai ne viena karta o kas kelias dienas. tada jau tikrai zinai ir kad laukiesi ir kad nestumas vystosi. man sake vienas geras ginekologas , kad nestumas jau matosi kai HCG YRA apie 10 000.
tad jei nori pataupyti pinigeliu ir zinoti kad viskas gerai, tai apsimoka geriau garyti kraujo tyrimus, kol pasieks si skaiciu, o dabar gali pasikonsultuoti tik del vaistu naudojimo

Laba 4u.gif ,

kai 10 000, jau matosi širdies veikla mirksiukas.gif , patį nėštumą gali ir anksčiau pamatyti, na aišku jokios prasmės taip anksti žiūrėti, bet dėl šventos ramybės smile.gif

O aš peršalau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 10 06, 13:39)
Laba  4u.gif ,

kai 10 000, jau matosi širdies veikla  mirksiukas.gif , patį nėštumą gali ir anksčiau pamatyti, na aišku jokios prasmės taip anksti žiūrėti, bet dėl šventos ramybės  smile.gif

O aš peršalau  doh.gif

gali buti kad matosi sirdeles veikla, bet man taip sake , kad bereikalo pinigeliu nemetyciau , nes ejau privaciai. nes kam moketi 100 lt uz ehco kad pamatytum kaip auga gemaline puslyte, kai sekmingai uz 30 lt gali pamatyti kad auga tavo lelius is kraujo tyrimo, bent man taip atrodo, tuo labiau kad jis duoda daugiau informacijos apie vaisiu, pvz kai dvynukai, apvaisinimas vyko anksciau ar veliau ir t.t.
o su persalimais tai blogai, visi aplinkui serga, man irgi sunkiai pareina, ir dar prie viso to pusleline prisidejo. as pusleline sirgdavau labai retai, o kai pastojau tai per puse metu jau 3 kartas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 06 spalio 2008 - 12:54
QUOTE(zose123 @ 2008 10 06, 13:50)
gali buti kad matosi sirdeles veikla, bet man taip sake , kad bereikalo pinigeliu nemetyciau , nes ejau privaciai.  nes kam moketi 100 lt uz ehco kad pamatytum kaip auga gemaline puslyte, kai sekmingai uz 30 lt gali pamatyti kad auga tavo lelius, bent man taip atrodo
o su persalimais tai blogai, visi aplinkui serga, man irgi sunkiai pareina, ir dar prie viso to pusleline prisidejo. as pusleline sirgdavau labai retai, o kai pastojau tai per puse metu  jau 3 kartas  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O ka geriat nuo persalimo, ta prasme kokias arbatas?
Atsakyti