Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Rola @ 2008 10 01, 10:38)

priuvet 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
kaip jus siandien jauciates? mane toks oras varo i depresija, tik lovoje guleti ir miegoti norisi
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 10 01, 16:57)
sveikos merginos,
kaip jus siandien jauciates? mane toks oras varo i depresija, tik lovoje guleti ir miegoti norisi

Sveikutes! smile.gif
Buvau pradingusi - gulejau ligoninej... sad.gif nes gimda taip spazmavo, kad jau ir gimdymas beveik prasidejes buvo sad.gif Bet pfu pfu pfu dabar viskas normaliai... norisi pamirsti viska, kas vyko praeita savaite...
O vakar diena mane panika buvo apemus, nes lelia beveik nejudejo... tai stresavau.. bet i vakara atsigavo... o sian ryte jau visai smagiai duko smile.gif MB apsikabinau, tai is pacio ryto jam uzpakali atsparde biggrin.gif biggrin.gif Ir dar buvau poliklinikoj nedarbingumo prasitest, tai kai klause sirdies toniukus, i ta aparata taip sparde, kad juokino ir mane ir akusere biggrin.gif
Linkiu visoms geros dieneles!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 10 02, 09:22)
Sveikutes! smile.gif
Buvau pradingusi - gulejau ligoninej... sad.gif nes gimda taip spazmavo, kad jau ir gimdymas beveik prasidejes buvo sad.gif Bet pfu pfu pfu dabar viskas normaliai... norisi pamirsti viska, kas vyko praeita savaite...
O vakar diena mane panika buvo apemus, nes lelia beveik nejudejo... tai stresavau.. bet i vakara atsigavo... o sian ryte jau visai smagiai duko smile.gif MB apsikabinau, tai is pacio ryto jam uzpakali atsparde  biggrin.gif  biggrin.gif  Ir dar buvau poliklinikoj nedarbingumo prasitest, tai kai klause sirdies toniukus, i  ta aparata taip sparde, kad juokino ir mane ir akusere biggrin.gif
Linkiu visoms geros dieneles!!  4u.gif

jooo, jau buvau pasigedus. o kas tai gimdai daresi, kad atsigulei i ligonine, sukietedavo ir skaudedavo ar kaip? man buna kartais atrodo kad visa diena gimda kieta, bet tuo metu bunu kur nors toli isvaziavus, o masina pastebejau, blogai veikia mano gimda, pavargus, daugiau pasinervuoji, bet del to i ligonine nesigulu, o tiesiog stengiuosi paguleti lovoje ir daugiau pagerti skysciu, viska papasakok smulkiai kaip tau ten buvo su ta gimda, o del judejimo leliaus, atrodo kad jis diena nakti miega ir tik vakarais kai jau einu miegoti paisdykauja ir tai trumpai. o diena tai trumpai , keli bumsikai ir viskas, kaip as sakau, prabunda pasysioti ir toliau miega. sakiau gydytojai kad mano vaikas lyg per mazai juda palyginant su pirmuoju, sake maziau lygink ir viskas jam gerai.
o kai tau spazmavo gimda , tu gulejai lovoje , ilsejaisi ar dirbai?nes galvoju gal man reikia labaiu atkreipti demes i tuos gimdos kietejimus, bet man neskauda, pilvas sukieteja buna ir atsileidzia po min ir kartais buna per puse valandos daugiau nei 5 kartai o kartais per diena kokius 3 kartus. nzn , o kaip kitoms?

Atsakyti
Sveikos merginos.

Buvau pradingusi. Isgyvenau tikra kosmara, net ir dabar negaliu atsigauti.
Man prasidejo kraujavimas ir dideli pilvo skausmai. Isigandau nerealiai. Mano gydytoja atostogauja, tai pasiskambinau ir pas kita uzsirasiau kuo greiciau. Gin pasiurejo ir sako nesivystantis nestumas ir dar mato gimdoje kazkokias kraujosruvas, itaria pusline isvisa, kuri gali tureti ir priesveziniu lasteliu. Liepe daryti isvalyma ir laukti atsakymo. Vos neisprotejau, negalejau patiketi, praverkiau visas akis. Jau viena abrazija turejau. Bijojau vel viska isgyventi, o dar kai pagalvojau kad gali buti ir vezys, tai ................
Zodziu, ryte nuvaziau su vyru i ligonine, tai manes neprieme, nes neturejau visokiu tyrimu. Vel susinervavau, apsaukiau ten visus. Nuvariau i Grybo g. darytis tyrimu, kol juos visus padare mane jau nepriime i ligonine. Nuvariau kita ryta. Daktare apziurineja ir sako, nesuprantu, vaisius yra ir vystosi, plaka sirdute. Sukviete skyriaus vedeja, visu daktarus visi patvirtino, kad nestumas atitinka 7 sav. vaisius yra, tik gimdoje yra kazkas ko neturi buti. Negali imatyti. Sako galbut buvo antras embrionas ir ten jo likuciai. Kolkas nieko pasakyti negali ir liepe laukti.
Isivaizduojate, as pasiverkaiua, negalejau savo ausim patiketi ka isgirdau. Kazkoks kosmaras. Sunku patiketi, kad viskas taip ivyko.
Dziaugiuosi, kad vaisiukas yra, tik neramu kad kazkas ten gimdoje ne taip. Sedziua dabar namie stengiuos ilsetis ir tiketi, kad viskas bus gerai ir mano slapukas gyvens 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Endra @ 2008 10 02, 10:00)
Sveikos merginos.

Man prasidejo kraujavimas ir dideli pilvo skausmai. Isigandau nerealiai. Mano gydytoja atostogauja, tai pasiskambinau ir pas kita uzsirasiau kuo greiciau. Gin pasiurejo ir sako nesivystantis nestumas ir dar mato gimdoje kazkokias kraujosruvas, itaria pusline isvisa, kuri gali tureti ir priesveziniu lasteliu. Liepe daryti isvalyma ir laukti atsakymo. Vos neisprotejau, negalejau patiketi, praverkiau visas akis. Jau viena abrazija turejau.  Bijojau vel viska isgyventi, o dar kai pagalvojau kad gali buti ir vezys, tai ................
Zodziu, ryte nuvaziau su vyru i ligonine, tai manes neprieme, nes neturejau visokiu tyrimu. Vel susinervavau, apsaukiau ten visus. Nuvariau i Grybo g. darytis tyrimu, kol juos visus padare mane jau nepriime i ligonine. Nuvariau kita ryta. Daktare apziurineja ir sako, nesuprantu, vaisius yra ir vystosi, plaka sirdute. Sukviete skyriaus vedeja, visu daktarus visi patvirtino, kad nestumas atitinka 7 sav. vaisius yra, tik gimdoje yra kazkas ko neturi buti. Negali imatyti. Sako galbut buvo antras embrionas ir ten jo likuciai. Kolkas nieko pasakyti negali ir liepe laukti.
Isivaizduojate, as pasiverkaiua, negalejau savo ausim patiketi ka isgirdau.  Kazkoks kosmaras. Sunku patiketi, kad viskas taip ivyko.
Dziaugiuosi, kad vaisiukas yra, tik neramu kad kazkas ten gimdoje ne taip. Sedziua dabar namie stengiuos ilsetis ir tiketi, kad viskas bus gerai ir mano slapukas gyvens  4u.gif

blink.gif Dievulėliau,kas darosi,laikykis mergyt 4u.gif Ar pradėjai leistis vaistukus,o gal jau prieš tai leidaisi.Na dabar tik ramybė ir tik ramybė bei tikėjimas,kad viskas bus gerai .Gal net geriau būtų buvę iškarto į ligoninę papulti,o ne išklausyti tokių baisių ginės išvadų blink.gif Brrr... nei vienai nelinkėčiau papulti į tokią situaciją schmoll.gif Ilsėkis bei galvok apie savo vaikutį wub.gif ,imk baliončiką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 10 02, 10:33)
blink.gif Dievulėliau,kas darosi,laikykis mergyt  4u.gif Ar pradėjai leistis vaistukus,o gal jau prieš tai leidaisi.Na dabar tik ramybė ir tik ramybė bei tikėjimas,kad viskas bus gerai .Gal net geriau būtų buvę iškarto į ligoninę papulti,o ne išklausyti tokių baisių ginės išvadų blink.gif Brrr... nei vienai nelinkėčiau papulti į tokią situaciją  schmoll.gif Ilsėkis bei galvok apie savo vaikutį  wub.gif ,imk baliončiką  4u.gif

Aciu uz palaikyma. Vaistukus as jau leidziuosi, tik kai suzinojau, kad laukiuosi. Sitas dvi dienas nesileidau, nes negalima pries operacija. Dabar jau vel leidziuos ir geriu aspirina. Tikiuosi, kad del savo tokiu stresu leliui nepakenksiu.
Sunku, net ka ir prognuozoti.
Atsakyti
Sveikutes! smile.gif
O vakar diena mane panika buvo apemus, nes lelia beveik nejudejo... tai stresavau.. bet i vakara atsigavo... o sian ryte jau visai smagiai duko smile.gif MB apsikabinau, tai is pacio ryto jam uzpakali atsparde  biggrin.gif  biggrin.gif  Ir dar buvau poliklinikoj nedarbingumo prasitest, tai kai klause sirdies toniukus, i  ta aparata taip sparde, kad juokino ir mane ir akusere biggrin.gif
Linkiu visoms geros dieneles!!  4u.gif

Na ir aš pasigedau blush2.gif ,na ir turėjai savaitėlę unsure.gif Dabar tikėk viskas bus gerai ,ilsėkis,o tu į darbelį prieš tai ėjai,gal pervargai,kodėl taip būna ,ar nieko daktarai nekalbėjo g.gif .Tikriausiai dabar nedarbingumas iki pat dekretinių,tai ir gerai svarbiausia poilsis ir ramybė ir viskas bus gerai,net nepajusi kaip stebuklėlis atkeliaus pas tave wub.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

Aba ir Endra laikykitės 4u.gif
Endra tuos gydytojus aš dar pakankinčiau įvairiais skundais, bet dabar nesinervuok ir saugok savo mažylį mirksiukas.gif
Na bet šakės ligoninei prieš prognozuojama operacija negali pasidaryti tyrimų, na gal patylėsiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rola: 02 spalio 2008 - 10:11
Labas 4u.gif
QUOTE(Endra @ 2008 10 02, 09:00)
Sveikos merginos.

Man prasidejo kraujavimas ir dideli pilvo skausmai. Isigandau nerealiai. Mano gydytoja atostogauja, tai pasiskambinau ir pas kita uzsirasiau kuo greiciau. Gin pasiurejo ir sako nesivystantis nestumas ir dar mato gimdoje kazkokias kraujosruvas, itaria pusline isvisa, kuri gali tureti ir priesveziniu lasteliu. Liepe daryti isvalyma ir laukti atsakymo. Vos neisprotejau, negalejau patiketi, praverkiau visas akis. Jau viena abrazija turejau.  Bijojau vel viska isgyventi, o dar kai pagalvojau kad gali buti ir vezys, tai ................
Isivaizduojate, as pasiverkaiua, negalejau savo ausim patiketi ka isgirdau.  Kazkoks kosmaras. Sunku patiketi, kad viskas taip ivyko.
Dziaugiuosi, kad vaisiukas yra, tik neramu kad kazkas ten gimdoje ne taip. Sedziua dabar namie stengiuos ilsetis ir tiketi, kad viskas bus gerai ir mano slapukas gyvens  4u.gif

Siaubas, na ir daktarai dabar. Skaičiau ir prisiminiau savo situaciją, kai HCG tyrimą blogai padarė. Tada aš irgi jau buvau rūbus išvalymui susidėjus verysad.gif Bet tau čia dar baisiau. Laikykis, mergyt, viskas bus gerai 4u.gif

Aba, o tu daugiau pagulilinėk, pailsėk. ot atrodo, baigiasi 3 mėnesių neramumai, prasideda kitos bėdos doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.

Endrute, laikykis, laikom kumscius kad bent ta viena maziuka dabar sekmingai isnesiotum. girdejau tokiu atveju, kad vienas is dvyniu neisgyvena, bet paskui sekmingai pagimdo moterys viena, todel ilsekis ir rupinkis dabar savimi, viskas turi buti gerai, gal tia tavo sansas, ir sekme, kad nepadare abrazijos is karto 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes! smile.gif
O vakar diena mane panika buvo apemus, nes lelia beveik nejudejo... tai stresavau.. bet i vakara atsigavo... o sian ryte jau visai smagiai duko smile.gif MB apsikabinau, tai is pacio ryto jam uzpakali atsparde  :Ir dar buvau poliklinikoj nedarbingumo prasitest, tai kai klause sirdies toniukus, i  ta aparata taip sparde, kad juokino ir mane ir akusere :
Linkiu visoms geros dieneles!! 

na prisikentejai, dabar tik pogulis ir poilsis, nelakstyk net po namus. 4u.gif

Sveikos merginos.

blink.gif vaje, kaip tau soka ivare. istikruju taip buna. laikykis, gulek, stenkis islikti rami. 4u.gif

QUOTE(Endra @ 2008 10 02, 10:40)
Aciu uz palaikyma. Vaistukus as jau leidziuosi, tik kai suzinojau, kad laukiuosi. Sitas dvi dienas nesileidau, nes negalima pries operacija. Dabar jau vel leidziuos ir geriu aspirina. Tikiuosi, kad del savo tokiu stresu leliui nepakenksiu.
Sunku, net ka ir prognuozoti.

viskas bus gerai, kitaip negali buti ir viskas 4u.gif

QUOTE(Rola @ 2008 10 02, 11:04)
Laba  4u.gif ,

Aba ir Endra laikykitės  4u.gif 
Endra tuos gydytojus aš dar pakankinčiau įvairiais skundais, bet dabar nesinervuok ir saugok savo mažylį  mirksiukas.gif
Na bet šakės ligoninei prieš prognozuojama operacija negali pasidaryti tyrimų, na gal patylėsiu  doh.gif

g.gif tikrai... mane besina tokie issidirbinejimai. visada yra cito laboratorija kiekvienoje ligonineje, kur galima mokamai-nemokamai pasidaryti tyrimus. o pries operacija visus tyrimus kartoja. idiotai. bet ... zodziu truksta.
Atsakyti