QUOTE(Aba @ 2008 10 02, 09:22)
Sveikutes!
Buvau pradingusi - gulejau ligoninej...
nes gimda taip spazmavo, kad jau ir gimdymas beveik prasidejes buvo
Bet pfu pfu pfu dabar viskas normaliai... norisi pamirsti viska, kas vyko praeita savaite...
O vakar diena mane panika buvo apemus, nes lelia beveik nejudejo... tai stresavau.. bet i vakara atsigavo... o sian ryte jau visai smagiai duko
MB apsikabinau, tai is pacio ryto jam uzpakali atsparde :Ir dar buvau poliklinikoj nedarbingumo prasitest, tai kai klause sirdies toniukus, i ta aparata taip sparde, kad juokino ir mane ir akusere :
Linkiu visoms geros dieneles!!
na prisikentejai, dabar tik pogulis ir poilsis, nelakstyk net po namus.
QUOTE(Endra @ 2008 10 02, 10:00)
Sveikos merginos.
Buvau pradingusi. Isgyvenau tikra kosmara, net ir dabar negaliu atsigauti.
Man prasidejo kraujavimas ir dideli pilvo skausmai. Isigandau nerealiai. Mano gydytoja atostogauja, tai pasiskambinau ir pas kita uzsirasiau kuo greiciau. Gin pasiurejo ir sako nesivystantis nestumas ir dar mato gimdoje kazkokias kraujosruvas, itaria pusline isvisa, kuri gali tureti ir priesveziniu lasteliu. Liepe daryti isvalyma ir laukti atsakymo. Vos neisprotejau, negalejau patiketi, praverkiau visas akis. Jau viena abrazija turejau. Bijojau vel viska isgyventi, o dar kai pagalvojau kad gali buti ir vezys, tai ................
Zodziu, ryte nuvaziau su vyru i ligonine, tai manes neprieme, nes neturejau visokiu tyrimu. Vel susinervavau, apsaukiau ten visus. Nuvariau i Grybo g. darytis tyrimu, kol juos visus padare mane jau nepriime i ligonine. Nuvariau kita ryta. Daktare apziurineja ir sako, nesuprantu, vaisius yra ir vystosi, plaka sirdute. Sukviete skyriaus vedeja, visu daktarus visi patvirtino, kad nestumas atitinka 7 sav. vaisius yra, tik gimdoje yra kazkas ko neturi buti. Negali imatyti. Sako galbut buvo antras embrionas ir ten jo likuciai. Kolkas nieko pasakyti negali ir liepe laukti.
Isivaizduojate, as pasiverkaiua, negalejau savo ausim patiketi ka isgirdau. Kazkoks kosmaras. Sunku patiketi, kad viskas taip ivyko.
Dziaugiuosi, kad vaisiukas yra, tik neramu kad kazkas ten gimdoje ne taip. Sedziua dabar namie stengiuos ilsetis ir tiketi, kad viskas bus gerai ir mano slapukas gyvens
vaje, kaip tau soka ivare. istikruju taip buna. laikykis, gulek, stenkis islikti rami.
QUOTE(Endra @ 2008 10 02, 10:40)
Aciu uz palaikyma. Vaistukus as jau leidziuosi, tik kai suzinojau, kad laukiuosi. Sitas dvi dienas nesileidau, nes negalima pries operacija. Dabar jau vel leidziuos ir geriu aspirina. Tikiuosi, kad del savo tokiu stresu leliui nepakenksiu.
Sunku, net ka ir prognuozoti.
viskas bus gerai, kitaip negali buti ir viskas
QUOTE(Rola @ 2008 10 02, 11:04)
Laba
,
Aba ir Endra laikykitės
Endra tuos gydytojus aš dar pakankinčiau įvairiais skundais, bet dabar nesinervuok ir saugok savo mažylį
Na bet šakės ligoninei prieš prognozuojama operacija negali pasidaryti tyrimų, na
gal patylėsiu
tikrai... mane besina tokie issidirbinejimai. visada yra
cito laboratorija kiekvienoje ligonineje, kur galima mokamai-nemokamai pasidaryti tyrimus. o pries operacija visus tyrimus kartoja. idiotai. bet ... zodziu truksta.