Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

Aš tai apsileidau, esu komoj: antradienį važiuoju į Kauno klinikas išsamesniems genetiniams tyrimams. Tai ir daryti nieko nenoriu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2008 10 15, 16:19)
Aš tai apsileidau, esu komoj: antradienį važiuoju į Kauno klinikas išsamesniems genetiniams tyrimams. Tai ir daryti nieko nenoriu verysad.gif

liakykis... unsure.gif auksciau nosyte ir daugiau pasitikejimo- viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

niu julune kad darbsti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

gaila, kad rimuzes darbelio nematau darbe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(julune @ 2008 10 15, 15:59)
nu grazi bonka  thumbup.gif  thumbup.gif
tikriausiai merginos velinem ruosiais. as ir pasigaminau keleta vainiku pusfabrikaciu. paskui beliks gelem dekoruoti. sekmadiani buvau miske. prisirinkau maisa egliu ir pusu konkoreziu, zieves prisilaupiau, siek tiek samanu. medziagos daug, bereik dirbti  biggrin.gif

labai jau butu idomu paziureti tavo vainiku thumbup.gif jauciu grazus thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(kaleda @ 2008 10 15, 16:19)

console.gif nesinervuok viskas bus gerai mirksiukas.gif Zinok as antro ,kaip laukiausi po 9metu pertraukos doh.gif tai irgi nervinausi del kiekvinos smulkmenos,begau pas gydytojus dariausi visokius tyrimus. doh.gif ir viskas buvo gerai turiu sveika druta vyruka thumbup.gif jau triju metu.
Pati sau pasakyk viskas bus gerai thumbup.gif wub.gif wub.gif laikykis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Va cia vienas idomesnis
Vainikas

lapus nupurskiau su laku, manau nesudzius
Atsakyti
Ačiū visoms už palaikymą, tikiuosi kada nors galėsim tik pasijuokti iš mano tyrimų istorijos.
Julune, labai gražus vainikas thumbup.gif Pagrindas - samanos? Parašyk kaip išsilaikė lapai. Beje, gal kas žino kažkokį slaptą būdą tokį vainiką patogiai nešti?
Atsakyti
Pagrindas- samanos. vainika dariau vakar, tai syryt tik 2 lapai buvo susiraite. matyt lako ant ju mazai kliuvo. visi kiti gerai atrodo, bent jau kol kas.
O del nesimo, gal vieline rankena itaisyt. as galvoju kaip atrama padaryt g.gif
Atsakyti
kaleda darbeliai wub.gif norečiau paklausti ant vestuvinių butonjerių ir puokščių yra apvyniota vielutė ar pirktas toks vielučių raizginys? kur jo yra pirkti? ax.gif
Atsakyti
saulute301,ačiū, tu apie tas "auksines" raizgalynes? Ten dekoratyvinė floristinė viela, išraizgyta mano.
Julune, mano vainikų kojos būdavo du strypukai.
Atsakyti
vis lenkiškuose žurnaluose tos "raizgalynės" naudojamos puokštėms kaip karkasai, stalų dekoracijom, tai maniau kad yra pirkti pvz kaip "angelo plaukai" mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va, aš nesu mačius 4u.gif
Atsakyti
Kažin iš žurnalo eitų perfotkint g.gif super dekoracija mačiau iš storos sidabrinės vielos padarytas svyrantis "raizgalyno" karkasas o ant jo baltos orchidėjos thumbup.gif
Atsakyti
žinok eitų, aš nekartą esu bandžius. Reikia tik pagaut kampą, kad neduotų atspindžio nuo lempos.
Atsakyti