Aš tai apsileidau, esu komoj: antradienį važiuoju į Kauno klinikas išsamesniems genetiniams tyrimams. Tai ir daryti nieko nenoriu
QUOTE(kaleda @ 2008 10 15, 16:19)
Aš tai apsileidau, esu komoj: antradienį važiuoju į Kauno klinikas išsamesniems genetiniams tyrimams. Tai ir daryti nieko nenoriu
liakykis... auksciau nosyte ir daugiau pasitikejimo- viskas bus gerai
niu julune kad darbsti
gaila, kad rimuzes darbelio nematau darbe
QUOTE(julune @ 2008 10 15, 15:59)
nu grazi bonka
tikriausiai merginos velinem ruosiais. as ir pasigaminau keleta vainiku pusfabrikaciu. paskui beliks gelem dekoruoti. sekmadiani buvau miske. prisirinkau maisa egliu ir pusu konkoreziu, zieves prisilaupiau, siek tiek samanu. medziagos daug, bereik dirbti
tikriausiai merginos velinem ruosiais. as ir pasigaminau keleta vainiku pusfabrikaciu. paskui beliks gelem dekoruoti. sekmadiani buvau miske. prisirinkau maisa egliu ir pusu konkoreziu, zieves prisilaupiau, siek tiek samanu. medziagos daug, bereik dirbti
labai jau butu idomu paziureti tavo vainiku jauciu grazus
QUOTE(kaleda @ 2008 10 15, 16:19)
nesinervuok viskas bus gerai Zinok as antro ,kaip laukiausi po 9metu pertraukos tai irgi nervinausi del kiekvinos smulkmenos,begau pas gydytojus dariausi visokius tyrimus. ir viskas buvo gerai turiu sveika druta vyruka jau triju metu.
Pati sau pasakyk viskas bus gerai laikykis.
Ačiū visoms už palaikymą, tikiuosi kada nors galėsim tik pasijuokti iš mano tyrimų istorijos.
Julune, labai gražus vainikas Pagrindas - samanos? Parašyk kaip išsilaikė lapai. Beje, gal kas žino kažkokį slaptą būdą tokį vainiką patogiai nešti?
Julune, labai gražus vainikas Pagrindas - samanos? Parašyk kaip išsilaikė lapai. Beje, gal kas žino kažkokį slaptą būdą tokį vainiką patogiai nešti?
Pagrindas- samanos. vainika dariau vakar, tai syryt tik 2 lapai buvo susiraite. matyt lako ant ju mazai kliuvo. visi kiti gerai atrodo, bent jau kol kas.
O del nesimo, gal vieline rankena itaisyt. as galvoju kaip atrama padaryt
O del nesimo, gal vieline rankena itaisyt. as galvoju kaip atrama padaryt
kaleda darbeliai norečiau paklausti ant vestuvinių butonjerių ir puokščių yra apvyniota vielutė ar pirktas toks vielučių raizginys? kur jo yra pirkti?
saulute301,ačiū, tu apie tas "auksines" raizgalynes? Ten dekoratyvinė floristinė viela, išraizgyta mano.
Julune, mano vainikų kojos būdavo du strypukai.
Julune, mano vainikų kojos būdavo du strypukai.
vis lenkiškuose žurnaluose tos "raizgalynės" naudojamos puokštėms kaip karkasai, stalų dekoracijom, tai maniau kad yra pirkti pvz kaip "angelo plaukai"
nu va, aš nesu mačius
Kažin iš žurnalo eitų perfotkint super dekoracija mačiau iš storos sidabrinės vielos padarytas svyrantis "raizgalyno" karkasas o ant jo baltos orchidėjos
žinok eitų, aš nekartą esu bandžius. Reikia tik pagaut kampą, kad neduotų atspindžio nuo lempos.