Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 10 09, 15:31)
Mano šita irgi kažkada seniai daryta ant įsmeigiamos plastikinės vazos, tik aš nupjoviau vazos viršūnėlės dalį, ir įspraudžiau į tą skylę bambukinę lazdą- mat norėjau labai lieknos ir ukštos eglės:
(nu čia į kadrą netilpo visą blush2.gif )

nu jau grooozis wub.gif wub.gif neispasakytas rolleyes.gif tik va butent tokios plonytes vaos,tai dar neaptikau kazkaip,reiks dar kur nors paieskoti g.gif

QUOTE(bonda @ 2008 10 09, 15:37)
wow, gera ideja thumbup.gif ir lipo gerai?
sita pamenu is seniau wub.gif

Lipo normaliai,na ir dar nenukrito biggrin.gif nusilupa jei nori pataisyti,bet sunkokai mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaza ten nėra plonytė- ten tiesiog labai nemaža ta eglė- kažkur gal net virš metro aukščio- tai gal dėl to atrodo kad vaza plona (o be to į vazą įsmeigtas ilgas pagalys, tai optiškai plonina)- ir aš taip dar paformavau vietomis priklijuodama daugiau kankorėžių, vietomis mažiau (kad užsipildytų visokie vazos įdubimai, kurie neprimena eglės), taip kad nebūtų tiksliai tokios formos kaip vaza, o labiau primintų eglę ax.gif

Bet šiaip būna tų vazų ir tokių visai beveik kaip kūgiai formos, ir tokių su truputį užapvalintu, aptakesniu viršumi (apačia), tai ant pirmųjų, man atrdo, lengviau išgauti eglutės formą.. ax.gif

Bet tavo labai daili eglutė- visai man nesinori, kad ji kūdesnė būtų smile.gif - aš pati tokios norėčiau- rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 10 09, 16:35)
Bet tavo labai daili eglutė- visai man nesinori, kad ji kūdesnė būtų smile.gif - aš pati  tokios norėčiau-  rolleyes.gif

biggrin.gif aciu,tu cia mane pamaloninai rolleyes.gif wub.gif as dabar prisirinkau kankoreziu ir bandysiu daryti tokia kaip tavo bigsmile.gif Tikiuosi gausis kas nors smile.gif
Atsakyti
Kankorezius galima isbalinti su ACE, Belyzna.
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2008 10 09, 13:20)
Sveikos merginos.Anksciau kiek bendravau su jumis,po to nustojau,dabar vel prisiminiau sia tema wub.gif  wub.gif Jetau kiek visokiu groziu prisiziurejau bigsmile.gif
Viena vakar padariau prisiskaicius cia komentaru,gal,kaip pirmas kartas,tai blynas pasviles,dar ir puosybos truksta,bet vistiek parodysiu,kas gavosi is tos mano kastonu eglutes blush2.gif Nes cia ziuriu labai populiari pasidare biggrin.gif Aisku ne tokia,kaip jus mokat,bet man vistiek miela wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif Labai grazus darbelis .

svytejimas ezero dugne labai faina tavo lieknoji eglute thumbup.gif thumbup.gif

O as pasidariau vainika is lapu. blush2.gif Tikiuosi Kaleda neuspyks,kad nusiziurejau 4u.gif 4u.gif :4u user posted image
Man toks grazus nesigavo kaip jos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimuze: 09 spalio 2008 - 19:34
oi, Julune, tavo rudens puokste tiesiog super, or ir visu kitu darbeliiai fantastiski, saunuoles...!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Rimuže, thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(julune @ 2008 10 10, 04:13)
Kankorezius galima isbalinti su ACE, Belyzna.

O jie tampa balti visiškai, ar tik švaresni/šiek tiek šviesesni? bigsmile.gif
Atsakyti
visškai balti man niekada nesigavo, gavos tokie pereinančių spalvų (nuo baltos iki šv.rudos). Kaip gaila, kad aš dabar darbe, čia uždėti filtrai, todėl nerodo jūsų darbelių nuotraukų). Lauksiu darbo pabaigos, kad pažiūrėt ką sukūrėt smile.gif
O kaip tau, Julune, su kankorėžiais gaudavosi?
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2008 10 09, 20:32)
O as pasidariau vainika is lapu. blush2.gif Tikiuosi Kaleda neuspyks,kad nusiziurejau  4u.gif  4u.gif  :4u
Man toks grazus nesigavo kaip jos  blush2.gif

bigsmile.gif oi,koks grazuuus wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2008 10 09, 20:32)

O as pasidariau vainika is lapu. blush2.gif

thumbup.gif o ka nors darei, kad spalvos isliktu -ar imanoma kazka padaryt? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Visi darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
konkorezius balinau pernai. man jie neblogai isbalo. imesiu foto veliau. jei savaitgali nelis, gal iseis i Girulius nuvaziuot konkoreziu pasirinkt. tada butinai vel balinsiu.
Atsakyti