Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

nežinau kur gaut, bet ir aš stočiau į eilę prie gražiųjų
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 10 08, 08:05)
aciu uz nuosirdzius ir issamius atsakymus  aciuks.gif  na ka, teks pirkt tada ta pistoleta ir gamint medeli  biggrin.gif  gaminant eglute, netiktu pvz tokie kugiai, ant kuriu vyniodavo, o gal ir dabar vynioja siulus?  g.gif tokie, apacia platesne, o virsuj susiaureja

as labai gerai prisimenu tuos kugius. manau, kad net labai jis tiktu kastonu eglutei. bet turi gerai pagalvoti, ar ja darysi su kotu ar be. nes jis tusciaviduris. jei nori koto, tada reikia pamastyti kaip ji pritvirtinsi.
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2008 10 09, 07:58)
nežinau kur gaut, bet ir aš stočiau į eilę prie gražiųjų

Sveikutes 4u.gif
Graikisku riesutu sodyboi mes turim net du medzius ir siemet jie tikrai uzderejo thumbup.gif thumbup.gif Bet jie labai skanus ir valgyti biggrin.gif Na gal koki krepsiuka ir parinkciau ax.gif ax.gif mirksiukas.gif as is Alytaus ar apsimokes siusti g.gif

O kaip tos eglutes darosi blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimuze: 09 spalio 2008 - 10:26
Sita puokste syryt isveziau vaikui i mokykla
Rudenio spalvos
Atsakyti
QUOTE(julune @ 2008 10 09, 11:30)
Sita puokste syryt isveziau vaikui i mokykla
Rudenio spalvos

thumbup.gif thumbup.gif turbut mokykloi rudenelio svente.
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2008 10 09, 21:24)
Sveikutes  4u.gif 
Graikisku riesutu sodyboi mes turim net du medzius ir siemet jie tikrai uzderejo  thumbup.gif  thumbup.gif Bet jie labai skanus ir valgyti  biggrin.gif Na gal koki krepsiuka ir parinkciau  ax.gif  ax.gif  mirksiukas.gif as is Alytaus ar apsimokes siusti g.gif

O kaip tos eglutes darosi  blush2.gif  g.gif

Vat reiktų pašte pasidomėti kiek iš alytaus kainuotų- nuo svorio priklauso kiek kainuos siuntimas.. Nu bet būt labai faina tokių švaručių turėti smile.gif Nes tie visi parduotuvėse pardavinėjami- tai jei nežinočiau, kad ant medžių auga, pagavočiau, kad kasami iš žemės- tokie murziai papilkiję blink.gif

Dar bandysiu turguje pasiklausinėti, gal pas kokią bobulę rasiu netyčia ax.gif

Man turbūt reiktų mažiausiai kokio kilogramo .. Turiu tų murzių prisipirkus- porą kilų- ir nežinau ką su jais daryti- purkšti kokiais dažais visus- man per daug nenatūralu, purkšti kelis- likę vis vien būtų brudai... Gal juos su kokiu spalvotu -ryžavotu antiseptiku bandyti įmirkyti, kas pasislėptų tas pilkumas ir purvas raukšlėse... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 09 spalio 2008 - 11:51
Sveikos merginos.Anksciau kiek bendravau su jumis,po to nustojau,dabar vel prisiminiau sia tema wub.gif wub.gif Jetau kiek visokiu groziu prisiziurejau bigsmile.gif
Viena vakar padariau prisiskaicius cia komentaru,gal,kaip pirmas kartas,tai blynas pasviles,dar ir puosybos truksta,bet vistiek parodysiu,kas gavosi is tos mano kastonu eglutes blush2.gif Nes cia ziuriu labai populiari pasidare biggrin.gif Aisku ne tokia,kaip jus mokat,bet man vistiek miela wub.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Paul@ labai grazi tavo eglute wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2008 10 09, 13:20)
Sveikos merginos.Anksciau kiek bendravau su jumis,po to nustojau,dabar vel prisiminiau sia tema wub.gif  wub.gif Jetau kiek visokiu groziu prisiziurejau bigsmile.gif
Viena vakar padariau prisiskaicius cia komentaru,gal,kaip pirmas kartas,tai blynas pasviles,dar ir puosybos truksta,bet vistiek parodysiu,kas gavosi is tos mano kastonu eglutes blush2.gif Nes cia ziuriu labai populiari pasidare biggrin.gif Aisku ne tokia,kaip jus mokat,bet man vistiek miela wub.gif

man labai patiko mirksiukas.gif wub.gif ant ko klijavai?
Atsakyti
QUOTE(julune @ 2008 10 09, 14:30)
Paul@ labai grazi tavo eglute  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

QUOTE(bonda @ 2008 10 09, 14:40)
man labai patiko mirksiukas.gif  wub.gif ant ko klijavai?

aciu mergytes wub.gif
Svytejimas ezero dugne,kiek pamenu patare pasidaryti ant vazos,tos ismeigiamos bigsmile.gif Tai as radau Senukuose tokia vaza,apverciau ja aukstyn kojom,ir jos padas,likes man labai tiko po apacia.Mokejau 4lt smile.gif Ir karstais klijais viska suklijavau,bet net nemaniau,kad tiek daug kastonu reikes blink.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Mano šita irgi kažkada seniai daryta ant įsmeigiamos plastikinės vazos, tik aš nupjoviau vazos viršūnėlės dalį, ir įspraudžiau į tą skylę bambukinę lazdą- mat norėjau labai lieknos ir ukštos eglės:

user posted image

(nu čia į kadrą netilpo visą blush2.gif )

Paul@, labi simpatiška eglutė thumbup.gif - taip vis neišsiruošiu iš namų kaštonų prisirinkti- pasiilgau kaštonų wub.gif Ir jų rinkimo tarp kvepiančių rudeniu, čežančių lapų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 09 spalio 2008 - 14:34
QUOTE(Paul@ @ 2008 10 09, 15:04)

Svytejimas ezero dugne,kiek pamenu patare pasidaryti ant vazos,tos ismeigiamos bigsmile.gif Tai as radau Senukuose tokia vaza,apverciau ja aukstyn kojom,ir jos padas,likes man labai tiko po apacia.Mokejau 4lt smile.gif Ir karstais klijais viska suklijavau,bet net nemaniau,kad tiek daug kastonu reikes blink.gif  rolleyes.gif

wow, gera ideja thumbup.gif ir lipo gerai?

QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 10 09, 15:31)
Mano šita irgi kažkada seniai daryta ant įsmeigiamos plastikinės vazos,

sita pamenu is seniau wub.gif
Atsakyti