nežinau kur gaut, bet ir aš stočiau į eilę prie gražiųjų
QUOTE(pyragiuke @ 2008 10 08, 08:05)
aciu uz nuosirdzius ir issamius atsakymus na ka, teks pirkt tada ta pistoleta ir gamint medeli gaminant eglute, netiktu pvz tokie kugiai, ant kuriu vyniodavo, o gal ir dabar vynioja siulus? tokie, apacia platesne, o virsuj susiaureja
as labai gerai prisimenu tuos kugius. manau, kad net labai jis tiktu kastonu eglutei. bet turi gerai pagalvoti, ar ja darysi su kotu ar be. nes jis tusciaviduris. jei nori koto, tada reikia pamastyti kaip ji pritvirtinsi.
QUOTE(kaleda @ 2008 10 09, 07:58)
nežinau kur gaut, bet ir aš stočiau į eilę prie gražiųjų
Sveikutes
Graikisku riesutu sodyboi mes turim net du medzius ir siemet jie tikrai uzderejo Bet jie labai skanus ir valgyti Na gal koki krepsiuka ir parinkciau as is Alytaus ar apsimokes siusti
O kaip tos eglutes darosi
Sita puokste syryt isveziau vaikui i mokykla
Rudenio spalvos
Rudenio spalvos
QUOTE(julune @ 2008 10 09, 11:30)
turbut mokykloi rudenelio svente.
QUOTE(rimuze @ 2008 10 09, 21:24)
Sveikutes
Graikisku riesutu sodyboi mes turim net du medzius ir siemet jie tikrai uzderejo Bet jie labai skanus ir valgyti Na gal koki krepsiuka ir parinkciau as is Alytaus ar apsimokes siusti
Vat reiktų pašte pasidomėti kiek iš alytaus kainuotų- nuo svorio priklauso kiek kainuos siuntimas.. Nu bet būt labai faina tokių švaručių turėti Nes tie visi parduotuvėse pardavinėjami- tai jei nežinočiau, kad ant medžių auga, pagavočiau, kad kasami iš žemės- tokie murziai papilkiję
Dar bandysiu turguje pasiklausinėti, gal pas kokią bobulę rasiu netyčia
Man turbūt reiktų mažiausiai kokio kilogramo .. Turiu tų murzių prisipirkus- porą kilų- ir nežinau ką su jais daryti- purkšti kokiais dažais visus- man per daug nenatūralu, purkšti kelis- likę vis vien būtų brudai... Gal juos su kokiu spalvotu -ryžavotu antiseptiku bandyti įmirkyti, kas pasislėptų tas pilkumas ir purvas raukšlėse...
Sveikos merginos.Anksciau kiek bendravau su jumis,po to nustojau,dabar vel prisiminiau sia tema Jetau kiek visokiu groziu prisiziurejau
Viena vakar padariau prisiskaicius cia komentaru,gal,kaip pirmas kartas,tai blynas pasviles,dar ir puosybos truksta,bet vistiek parodysiu,kas gavosi is tos mano kastonu eglutes Nes cia ziuriu labai populiari pasidare Aisku ne tokia,kaip jus mokat,bet man vistiek miela
Viena vakar padariau prisiskaicius cia komentaru,gal,kaip pirmas kartas,tai blynas pasviles,dar ir puosybos truksta,bet vistiek parodysiu,kas gavosi is tos mano kastonu eglutes Nes cia ziuriu labai populiari pasidare Aisku ne tokia,kaip jus mokat,bet man vistiek miela
Paul@ labai grazi tavo eglute
QUOTE(Paul@ @ 2008 10 09, 13:20)
Sveikos merginos.Anksciau kiek bendravau su jumis,po to nustojau,dabar vel prisiminiau sia tema Jetau kiek visokiu groziu prisiziurejau
man labai patiko ant ko klijavai?
QUOTE(julune @ 2008 10 09, 14:30)
Paul@ labai grazi tavo eglute
QUOTE(bonda @ 2008 10 09, 14:40)
man labai patiko ant ko klijavai?
aciu mergytes
Svytejimas ezero dugne,kiek pamenu patare pasidaryti ant vazos,tos ismeigiamos Tai as radau Senukuose tokia vaza,apverciau ja aukstyn kojom,ir jos padas,likes man labai tiko po apacia.Mokejau 4lt Ir karstais klijais viska suklijavau,bet net nemaniau,kad tiek daug kastonu reikes
Mano šita irgi kažkada seniai daryta ant įsmeigiamos plastikinės vazos, tik aš nupjoviau vazos viršūnėlės dalį, ir įspraudžiau į tą skylę bambukinę lazdą- mat norėjau labai lieknos ir ukštos eglės:
(nu čia į kadrą netilpo visą )
Paul@, labi simpatiška eglutė - taip vis neišsiruošiu iš namų kaštonų prisirinkti- pasiilgau kaštonų Ir jų rinkimo tarp kvepiančių rudeniu, čežančių lapų
(nu čia į kadrą netilpo visą )
Paul@, labi simpatiška eglutė - taip vis neišsiruošiu iš namų kaštonų prisirinkti- pasiilgau kaštonų Ir jų rinkimo tarp kvepiančių rudeniu, čežančių lapų
QUOTE(Paul@ @ 2008 10 09, 15:04)
Svytejimas ezero dugne,kiek pamenu patare pasidaryti ant vazos,tos ismeigiamos Tai as radau Senukuose tokia vaza,apverciau ja aukstyn kojom,ir jos padas,likes man labai tiko po apacia.Mokejau 4lt Ir karstais klijais viska suklijavau,bet net nemaniau,kad tiek daug kastonu reikes
wow, gera ideja ir lipo gerai?
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 10 09, 15:31)
Mano šita irgi kažkada seniai daryta ant įsmeigiamos plastikinės vazos,
sita pamenu is seniau