Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

Seikos prisijungsiu ir as su savo darbeliais mirksiukas.gif
Stai keli paskutiniai daryti smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benderiute @ 2009 03 30, 14:18)
Seikos prisijungsiu ir as su savo darbeliais  mirksiukas.gif
Stai keli paskutiniai daryti  smile.gif

Labai grazus tavo medeliai butu idomu suzinoti kaip juos darai
Atsakyti
Gražu, o aš, kaip smaližė, paklausiu-ar tikri saldainiai visuj?
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2009 03 30, 19:34)
Gražu, o aš, kaip smaližė, paklausiu-ar tikri saldainiai visuj?

Beabejo tikri mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
retai visos čia beužsukam, blogai. Rodausi paskutinius darbelius (irgi valgomi lotuliukas.gif ) -

user posted image

Juk Velykos, kažkaip stalą puošim? Pasirodykit, ką kuriat. Ar vartėt naują "Floristikos" žurnalą? Man patiko kiaušinių lukštų kilimėlis, originali idėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2009 04 01, 13:08)
Sveikos,
retai visos čia beužsukam, blogai. Rodausi paskutinius darbelius (irgi valgomi lotuliukas.gif ) -

Va sitie darbeliai tai super thumbup.gif tokie crazy wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Felise, man patinka šitas komplimentas-crazy.
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2009 03 27, 20:39)
Seniai jau rodziausi ir buvau cia uzsukus.Siandien su sese sukonstravom tokia puokste (truputis airisko stliaus)moteriskei 50-mecio proga

graaaaaaaaaaaaaaaaazu

QUOTE(Benderiute @ 2009 03 30, 14:18)
Seikos prisijungsiu ir as su savo darbeliais  mirksiukas.gif

fainaa thumbup.gif

kaleda, su pagausejusia seimyna wub.gif 4u.gif kad augtumete sveiki ir dideli wub.gif
beje, tu ir dabar nepailsus dirbi thumbup.gif originalu thumbup.gif

beje, norejau paklausti, gal turite pvz vestuvinem puokstem butonjetem su kalijom?
ir dar, vakar isgirdau toki dalyka, tai manau jus labaiu mane apsviesit - ar buna butonjetems pritvirtinti kazkokiu magnetuku? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzzze: 01 balandžio 2009 - 13:15
Būna, kartais Macuičiuose jų užsiveža, pažiūrėk. Jie supakuoti į tokį plastikinį vamzdelį su kamšteliu, panašiuose anksčiau vaistus pardavinėdavo. Geras daiktas ne tik butonjerei. Labai stiprūs. Esu su jais darius.
Jau kažkieno vestuvės? Neturiu pvz. su kalijom...
Ačiū, judinuos po truputį, bent jau kad neapkerpėt ar pogimdyvine depresija nesusirgt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaleda: 01 balandžio 2009 - 13:29
QUOTE(kaleda @ 2009 04 01, 14:28)
Būna, kartais Macuičiuose jų užsiveža, pažiūrėk. Jie supakuoti į tokį plastikinį vamzdelį su kamšteliu, panašiuose anksčiau vaistus pardavinėdavo. Geras daiktas ne tik butonjerei. Labai stiprūs. Esu su jais darius.
Jau kažkieno vestuvės? Neturiu pvz. su kalijom...
Ačiū, judinuos po truputį, bent jau kad neapkerpėt ar pogimdyvine depresija nesusirgt.

aa, tada jauciu isivaizduoju kaip jie atrodo... tokie sunkoki pakilnojus.. tik kai ciupinejua, nesupratau, kas tai blush2.gif niu reiks kita karta atdxziau panagrineti rolleyes.gif
jo, nusimato kelios vestuves... tik dar nzn ar visose darysiu... ir kaip tycia visos masto apie kalijas biggrin.gif

niu tai labai saunu kad sugebi taip susisukti ir visur suspeti thumbup.gif
Atsakyti
Man tai kalijos labai patinka:nelepios, tikrai nenuvys ir turbūt visi nori paprastai surištų su kokiais nors pagražinimais? O į butenjerę dėk mažesnį kalijos žiedą ir bus OK.
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2009 04 03, 11:10)
Man tai kalijos labai patinka:nelepios, tikrai nenuvys ir turbūt visi nori paprastai surištų su kokiais nors pagražinimais? O į butenjerę dėk mažesnį kalijos žiedą ir bus OK.

jo, visos nori paprsatai suristu... tik kad manau nieko daug su jom ir nepaeksperimentuosi..
beje, kiek as isivaizduoju, tie mano anxiau mineti magnetukai yra apvalus.. tai idomu, kaip jas reiktu ikomponuot i butonjete? g.gif kai rankose realiai ir nelaikiau, tai sunku isivaizduoti... rolleyes.gif
kazka per kursus buvo mineje, kad kalijas imerkus i karsta vandeni - ju kotas susiriecia, ar esat kas bandziusios?
Atsakyti