Seikos prisijungsiu ir as su savo darbeliais
Stai keli paskutiniai daryti
Gražu, o aš, kaip smaližė, paklausiu-ar tikri saldainiai visuj?
QUOTE(kaleda @ 2009 03 30, 19:34)
Gražu, o aš, kaip smaližė, paklausiu-ar tikri saldainiai visuj?
Beabejo tikri
Sveikos,
retai visos čia beužsukam, blogai. Rodausi paskutinius darbelius (irgi valgomi ) -
Juk Velykos, kažkaip stalą puošim? Pasirodykit, ką kuriat. Ar vartėt naują "Floristikos" žurnalą? Man patiko kiaušinių lukštų kilimėlis, originali idėja
retai visos čia beužsukam, blogai. Rodausi paskutinius darbelius (irgi valgomi ) -
Juk Velykos, kažkaip stalą puošim? Pasirodykit, ką kuriat. Ar vartėt naują "Floristikos" žurnalą? Man patiko kiaušinių lukštų kilimėlis, originali idėja
QUOTE(kaleda @ 2009 04 01, 13:08)
Sveikos,
Va sitie darbeliai tai super tokie crazy
Ačiū, Felise, man patinka šitas komplimentas-crazy.
QUOTE(BabyGrite @ 2009 03 27, 20:39)
Seniai jau rodziausi ir buvau cia uzsukus.Siandien su sese sukonstravom tokia puokste (truputis airisko stliaus)moteriskei 50-mecio proga
graaaaaaaaaaaaaaaaazu
QUOTE(Benderiute @ 2009 03 30, 14:18)
Seikos prisijungsiu ir as su savo darbeliais
fainaa
kaleda, su pagausejusia seimyna kad augtumete sveiki ir dideli
beje, tu ir dabar nepailsus dirbi originalu
beje, norejau paklausti, gal turite pvz vestuvinem puokstem butonjetem su kalijom?
ir dar, vakar isgirdau toki dalyka, tai manau jus labaiu mane apsviesit - ar buna butonjetems pritvirtinti kazkokiu magnetuku?
Būna, kartais Macuičiuose jų užsiveža, pažiūrėk. Jie supakuoti į tokį plastikinį vamzdelį su kamšteliu, panašiuose anksčiau vaistus pardavinėdavo. Geras daiktas ne tik butonjerei. Labai stiprūs. Esu su jais darius.
Jau kažkieno vestuvės? Neturiu pvz. su kalijom...
Ačiū, judinuos po truputį, bent jau kad neapkerpėt ar pogimdyvine depresija nesusirgt.
Ačiū, judinuos po truputį, bent jau kad neapkerpėt ar pogimdyvine depresija nesusirgt.
QUOTE(kaleda @ 2009 04 01, 14:28)
Būna, kartais Macuičiuose jų užsiveža, pažiūrėk. Jie supakuoti į tokį plastikinį vamzdelį su kamšteliu, panašiuose anksčiau vaistus pardavinėdavo. Geras daiktas ne tik butonjerei. Labai stiprūs. Esu su jais darius.
aa, tada jauciu isivaizduoju kaip jie atrodo... tokie sunkoki pakilnojus.. tik kai ciupinejua, nesupratau, kas tai niu reiks kita karta atdxziau panagrineti
jo, nusimato kelios vestuves... tik dar nzn ar visose darysiu... ir kaip tycia visos masto apie kalijas
niu tai labai saunu kad sugebi taip susisukti ir visur suspeti
Man tai kalijos labai patinka:nelepios, tikrai nenuvys ir turbūt visi nori paprastai surištų su kokiais nors pagražinimais? O į butenjerę dėk mažesnį kalijos žiedą ir bus OK.
QUOTE(kaleda @ 2009 04 03, 11:10)
Man tai kalijos labai patinka:nelepios, tikrai nenuvys ir turbūt visi nori paprastai surištų su kokiais nors pagražinimais? O į butenjerę dėk mažesnį kalijos žiedą ir bus OK.
jo, visos nori paprsatai suristu... tik kad manau nieko daug su jom ir nepaeksperimentuosi..
beje, kiek as isivaizduoju, tie mano anxiau mineti magnetukai yra apvalus.. tai idomu, kaip jas reiktu ikomponuot i butonjete? kai rankose realiai ir nelaikiau, tai sunku isivaizduoti...
kazka per kursus buvo mineje, kad kalijas imerkus i karsta vandeni - ju kotas susiriecia, ar esat kas bandziusios?