Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
vis skaiitneju jusu temute, jus tikros saunuoles, vis semiuosi ideju is jusu wub.gif ruosiuosi vestuvems ir floristika nusprendziau rupinti spati- patiketi ja draugems, nes samdyti sprofesionala gaunasi labai brangu. Todel reikia siek tiek info. Kuo reiktu apipurksti ar i koki skysti pamerkti gelytes, kad jos man nenuvystu, nes dekoracijos bus ruosiamos is vakaro..o vestuves vasara g.gif laukiu patarimu bigsmile.gif
Atsakyti
Kiek žinau, tai gėles galima paruošti glicerino pagalba, kad nesuvystų g.gif gal kas gali plačiau papasakoti? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Alborada, geles reikia pamerkti i skintu geliu trasas. Jos prisigers trasu ir ilgiau laikysis. Aisku jos turi buti sviezios, laikyti jas vesiai iki dekoravimo. Purksti ju tikrai niekuom nereikia, o tuo labiau laikyti glicerine. Geriausiai jaunosios puokste daryti i specialu laikikli su oaze. Jos bus kaip pamerktos ir tada tikrai nenuvys. Dar ziurint kokias geles rinksies.
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
o as ikeliu parodyti savo darbeli,cia dzinsu dekoruota paprasta batu deze,is kartono issikirpau kvadratelius,su karstais klijais apklijavau dziansu,po to priklijavau prie dezutes,vidu taip pat isklojau dzinsu,na gal kam patiks mano ideja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2009 02 18, 10:24)
Aciu,gerai.Auga,stipreja,jau dovanoja sypsena ir gugavima,taip smagu ir miela klausytis wub.gif  biggrin.gif Buvo pienelio krize pas mane,bet nepasidaviau ir vel valgo MP thumbup.gif

O,kaip jums sekasi augti wub.gif

jetau kokia jusu jau didele wub.gif saunu kad nugalejai pienelio krize thumbup.gif ir toliau skaniai valgykit wub.gif
niu o mes apsirgusios - vaikiskas sinusitas, jei vaist wub.gif kao nepades - guldys i ligonine unsure.gif

QUOTE(julune @ 2009 03 04, 20:56)
Geriausiai jaunosios puokste daryti i specialu laikikli su oaze.

bet ir ta oaze turi buti laaaaaaaaaaaabai geraio vandeny imirkusi....

QUOTE(julitass @ 2009 03 07, 22:05)
o as ikeliu parodyti savo darbeli,cia dzinsu dekoruota paprasta batu deze,is kartono issikirpau kvadratelius,su karstais klijais apklijavau dziansu,po to priklijavau prie dezutes,vidu taip pat isklojau dzinsu,na gal kam patiks mano ideja 4u.gif

niu grazu thumbup.gif ir darbelio daug ax.gif o kur geles? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2009 03 11, 15:10)
niu o mes apsirgusios - vaikiskas sinusitas, jei vaist wub.gif kao nepades - guldys i ligonine  unsure.gif

verysad.gif console.gif viskas bus gerai,greiciau sveikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Merginos sakykit,ar galima namu slaygom padaryti ta spalvota plausa,tokiu kietu,jei galima,tai,kaip bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Padariau dovanu savo draugei,tikiuosi jai patiks,tik beliko ireminti blush2.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
Seniai jau rodziausi ir buvau cia uzsukus.Siandien su sese sukonstravom tokia puokste (truputis airisko stliaus)moteriskei 50-mecio proga rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Na daznai naudoja,o airiskas stilius,nes didele geliu ivairove,ir siaip pas juos puokstes beveik visos vienodos ir sluotos tipo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2009 03 27, 20:39)
Seniai jau rodziausi ir buvau cia uzsukus.Siandien su sese sukonstravom tokia puokste (truputis airisko stliaus)moteriskei 50-mecio proga rolleyes.gif

man labai grazi wub.gif
Atsakyti
BabyGrite man irgi labai patiko tavo puokste. Pas mus irgi panasios yra daromos.
Atsakyti