! | Forume draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos. Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos. |
vis skaiitneju jusu temute, jus tikros saunuoles, vis semiuosi ideju is jusu ruosiuosi vestuvems ir floristika nusprendziau rupinti spati- patiketi ja draugems, nes samdyti sprofesionala gaunasi labai brangu. Todel reikia siek tiek info. Kuo reiktu apipurksti ar i koki skysti pamerkti gelytes, kad jos man nenuvystu, nes dekoracijos bus ruosiamos is vakaro..o vestuves vasara laukiu patarimu
Kiek žinau, tai gėles galima paruošti glicerino pagalba, kad nesuvystų gal kas gali plačiau papasakoti?
Alborada, geles reikia pamerkti i skintu geliu trasas. Jos prisigers trasu ir ilgiau laikysis. Aisku jos turi buti sviezios, laikyti jas vesiai iki dekoravimo. Purksti ju tikrai niekuom nereikia, o tuo labiau laikyti glicerine. Geriausiai jaunosios puokste daryti i specialu laikikli su oaze. Jos bus kaip pamerktos ir tada tikrai nenuvys. Dar ziurint kokias geles rinksies.
QUOTE(Paul@ @ 2009 02 18, 10:24)
Aciu,gerai.Auga,stipreja,jau dovanoja sypsena ir gugavima,taip smagu ir miela klausytis Buvo pienelio krize pas mane,bet nepasidaviau ir vel valgo MP
O,kaip jums sekasi augti
O,kaip jums sekasi augti
jetau kokia jusu jau didele saunu kad nugalejai pienelio krize ir toliau skaniai valgykit
niu o mes apsirgusios - vaikiskas sinusitas, jei vaist kao nepades - guldys i ligonine
QUOTE(julune @ 2009 03 04, 20:56)
Geriausiai jaunosios puokste daryti i specialu laikikli su oaze.
bet ir ta oaze turi buti laaaaaaaaaaaabai geraio vandeny imirkusi....
QUOTE(julitass @ 2009 03 07, 22:05)
o as ikeliu parodyti savo darbeli,cia dzinsu dekoruota paprasta batu deze,is kartono issikirpau kvadratelius,su karstais klijais apklijavau dziansu,po to priklijavau prie dezutes,vidu taip pat isklojau dzinsu,na gal kam patiks mano ideja
niu grazu ir darbelio daug o kur geles?
QUOTE(boruzzze @ 2009 03 11, 15:10)
niu o mes apsirgusios - vaikiskas sinusitas, jei vaist kao nepades - guldys i ligonine
viskas bus gerai,greiciau sveikit
Merginos sakykit,ar galima namu slaygom padaryti ta spalvota plausa,tokiu kietu,jei galima,tai,kaip
Na daznai naudoja,o airiskas stilius,nes didele geliu ivairove,ir siaip pas juos puokstes beveik visos vienodos ir sluotos tipo
QUOTE(BabyGrite @ 2009 03 27, 20:39)
Seniai jau rodziausi ir buvau cia uzsukus.Siandien su sese sukonstravom tokia puokste (truputis airisko stliaus)moteriskei 50-mecio proga
man labai grazi
BabyGrite man irgi labai patiko tavo puokste. Pas mus irgi panasios yra daromos.