Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

julune, bonda, asiuuuuuuuu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
boruzzzze,labai sveikinu tave wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, ymesiu ir savo darbelius.... smile.gif
labai domiuosi stilizuotais medeliais, adventiniais vainikais ir kitais floristiniais darbeliais, ypac viskuo kas padaryta is naturaliu medziagu....tad mergaites greit rinkt yairiu sakeliu, sienuko ir daykim darbelius.... smile.gif
Papildyta:
My Webpage

cia galite pasiziureti mano floristinius darbelius, bus dar papildyta ju ir daug daugiau.
Atsakyti
Sveika, prisijungus, Laimenaite. Peržiūrėjau Tavo įkeltą nuorodą, ten reikia pasirink floristinius darbelius, taip? Ten gražu 4u.gif
Atsakyti
leimenaite.labai grazus visi darbeliai. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Laimenaite, tikrai labai grazus darbeliai! thumbup.gif thumbup.gif

O as inesiu siek tiek pavasario. Dariau tulpiu puokste mamos gimtadieniui. Dekoravau ja berzo sakelemis mirkytomis i vaska. Jos atrode kaip apserksnijusios.
Tulpiu puokste

O cia dar vienas darbelis
Kvepiantis vainikelis
Atsakyti
Gražu, tos tulpės... Taip ir norisi veidą sukišti į žiedus.... Mama turbūt džiaugiasi tokią puokštę gavusi.
O kvepiantis vainikas irgi puikus. Ant ko ten viskas klijuota? Labai dailios anyžių žvaigždutės, gal kažkur spec.pirktos, nes kai aš nusipirkau iš "Aliejaus" parduotuvės, tai gal kas 10 yra neaplaužytas.
Atsakyti
nuostabu wub.gif
na ir as su savo darbeliais pasirodysiu... bet perspeju kad jie daryti ne del grozio ar kaip interjero detales, tiesiog studiju laikais reikejo bandymus ir visokias technologijas isbandyti.. va cia
Atsakyti
Man labai patiko. Ką studijavot?
Atsakyti
QUOTE(adelaida @ 2009 02 11, 22:22)
nuostabu  wub.gif
na ir as su savo darbeliais pasirodysiu... bet perspeju kad jie daryti ne del grozio ar kaip interjero detales, tiesiog studiju laikais reikejo bandymus ir visokias technologijas isbandyti..  va cia

wub.gif labai silti ir grazus darbeliai 4u.gif
Atsakyti
Aciu. Studijavau Daile ir technologijas Siauliuose, bet dabar lyg ir ta spec. panaikino, ar is 5 padare 4 studijavimo metus. Turbut vienintele specialybe kur galima buvo tiek daug visko suzinoti. Nes buvo ir drabuziu dizainas ir odos technologijos, floristika, tekstile (siuvimas, nerimas, mezgimas, audimas, pynimas...), dar be to tapyba, skulptura (bet neilgai), grafika, piesimas, kompozicija.... gal dar kazka pamirsau. Ir dar uzsienyje grafini dizaina, juvelyrika ir audiovizualini teko pastudijuoti smile.gif oi kiek daug...
Atsakyti
Taip ir maniau, nes kažkada domėjausi, tai šią specialybę buvau radus (man patiko kad tiek visko galim pabandyti)
Atsakyti