Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

QUOTE(kaleda @ 2009 01 30, 14:20)
Puiku, subtilu. Kas per gėlytės? Galvoju, kad reikia labiau domėtis dirbtinėmis, todėl įdomu kur gaunat kokybiškų (išskyrus tas puikiasias Shishi).
O kas dar bus vestuvėms, ar galim pasmalsaut? blush2.gif

Gėlytės - mano akimis žiūrint panašu į kažkokią orchidėjų rūšį, pirkau Sheteling parduotuvėj virš Norfos...Šitą kompoziciją dariau, draugo dukterėčiai - jie eina į vestuves pas savuosius draugus ir norėjo kažko išskirtinio. Į vidų dar įkomponavau šampano butelį ir porą šampaninių taurių su auksinėm gėlytėm viduje...Prie viso šito priklausė vokelis su atviruku ir pinigėliais, perrištas tokiu pat kaspinėliu, kaip ir kompozicijoje. Visa tai supakavau į celofaną. Tai tiek tų kūrybinių paslapčių... 4u.gif
Atsakyti
Na, manau, jie tikrai džiaugsis tokią dovaną gavę. Tikrai gražu ir originaliai atrodys.
Atsakyti
Tikiuosi, kad taip ir bus smile.gif Manau, tai sužinosiu tik po vestuvių, kokį įspūdį jaunavedžiams padarė dovana.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2009 01 30, 13:31)
Čia paskutinis mano darbas - vestuvėms, kurios bus vasario 14 d., taip kad Rimuze - į Tavo prašymą kaip ir duodu atsaką... ax.gif

Kaip grazu thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Puiki ideja valentinui biggrin.gif mirksiukas.gif
O is ko ta sirdute padariai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimuze: 30 sausio 2009 - 15:14
Ji siūta ir prikimšta vatos, o paskui dar užsiūtas tiulis.
Atsakyti
QUOTE(zaiza_ @ 2009 01 25, 21:38)

nai nai nai thumbup.gif

QUOTE(Jurgita Decor @ 2009 01 30, 13:31)
Čia paskutinis mano darbas - vestuvėms, kurios bus vasario 14 d., taip kad Rimuze - į Tavo prašymą kaip ir duodu atsaką... ax.gif

nu tavo darbams, tai jau tikrai blogu atsiliepimu neturiu wub.gif thumbup.gif tikrai turi talenta thumbup.gif jei ne paslaptis kur ir ka baigei? blush2.gif

kaleda, o pas tave irgi darbu sastingis? biggrin.gif

niu jei biski gaivint temike, tai nors geliu ir nera, bet vistiek ka dariau, kol dar buvo laiko su pilvuku vaikstant rolleyes.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
sveikos floristės 4u.gif dažnai užsuku čia pasigrožėt jūsų darbeliais ir idėjomis blush2.gif o dabar tai užsukau dėl patarimų ir idėjų valentino dienai rolleyes.gif kažkaip ta valentino diena pas mus darbe panaši į kovo 8 doh.gif vyrai perka tulpes ir sveikina...norėtūsi ir juos kažkaip nustebint, bet nesugalvoju kaip...galvojau širdied formos tortą, ale kad nelabai jie į saldumynus linkę, gėlių irgi nepirksi, širdutes klijuot- kažkaip vaikiška blush2.gif beje jų 30, o aš 1
Atsakyti
Oho, sudėtinga užduotis... Žiūrint kokių pomėgių tie vyrai...
Boruzzze, labai gražios dovanėlės.
Įkelsiu keletą nuotraukėlių pernykščių - vestuvės, jaunieji norėjo šiek tiek ispaniškos romantikos

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2009 02 04, 20:24)
Įkelsiu keletą nuotraukėlių pernykščių - vestuvės, jaunieji norėjo šiek tiek ispaniškos romantikos

eeeeeeeeeeeeeecccccccchhhhhhhhhhhhhhhhhhhh wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir kvepia ispaniskai thumbup.gif
Atsakyti
Kažin, sniego kiek biggrin.gif
Atsakyti
BORUZZZE nuosirdziausi sveikinimai susilaukus dukrytes!!!

Tu dar nevaikštai, bet tu jau atėjai
Iš meilės ir manęs - ant mano rankų,
Tu dar nesiglaudi, nes nieko nebijai,
Aš tik jaučiu kvėpavimą - lyg paukščio tankų.

Tu dar neprabilai, o aš juk pirmutinė tavo atrama,
Kol kambarys dar supas, kol grindys traška.
Aš tavo pirmas žodis - aš MAMA
Pati pradžia, ir pirmas šuolio taškas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2009 02 04, 19:24)

wow bigsmile.gif wub.gif

boruze wub.gif thumbup.gif geriausi linkejimai ir sveikinimai wub.gif
Atsakyti