Sveikos! Norejau paklausti, ka manot apie pasirodziusius "RIMI" (kitur nemaciau dar) "VALGOMOS GELES"??? As atejus i darba pabandziau tas is Lenkijos veztas orchidejas be skonio i agurka panasios...likau giva bet jei cia tos pacios tai is kur tokia kaina uz 8 skintus ziedukus 27 lt, kada pas mus sakele 8-10 lt
QUOTE(IRI$KA @ 2009 01 24, 20:50)
Sveikos! Norejau paklausti, ka manot apie pasirodziusius "RIMI" (kitur nemaciau dar) "VALGOMOS GELES"??? As atejus i darba pabandziau tas is Lenkijos veztas orchidejas be skonio i agurka panasios...likau giva bet jei cia tos pacios tai is kur tokia kaina uz 8 skintus ziedukus 27 lt, kada pas mus sakele 8-10 lt
As tokiu dar net nemaciau
O su kuo,ar prie ko jas valgyt????
Dar ir tokiu yra Pirma karta girdziu
Papildyta:
Kazkaip manau,kad skonis tai
Papildyta:
QUOTE(rimuze @ 2009 01 25, 10:53)
Kazkaip manau,kad skonis tai
Maciau PC Panoramoj "RIMI". Ten kur vaisiai-darzoves, tai prie egzotiniu vaisiu guli permatamose plastikinese dezutese po 8 ziedukus dendrobiumo (tailando orchideju) tu violetiniu. Nu cia kaip suprantu papuosti koki torta ar seip patiekala koki bet as tai tikrai nedaproteciau jei man atnestu koki piragaiti papuosta tokia gelyte kad ja galima suvalgyti
kažkada žiūrėjau "virėjų kovos" tai kažkokį patiekalą irgi darė su valgomais gėlių žiedais, visa gudrybė - nusiperkate gėlių ir su pincetu išimate viską iš vidaus, ty kad žiedadulkių nebūtų nes jos priduoda kartumo, išplaunate ir voila! tiesa, pati dar neragavau, nebuvo reikalo gaminti gėlių
mano vakar dienos rezultatas: http://public.fotki....istika/pav.html
QUOTE(zaiza_ @ 2009 01 25, 21:38)
Vau koks grazus darbelis
QUOTE(rimuze @ 2009 01 26, 10:50)
Vau koks grazus darbelis
ačiū Rimuze , stengiuosi..
Kur visos pradinge ?
Kur jusu grazus darbukai ?
kur dingo saunios idejos?? Auuuuu Gal ka sugalvoja idomaus valentino dienai???
Kur jusu grazus darbukai ?
kur dingo saunios idejos?? Auuuuu Gal ka sugalvoja idomaus valentino dienai???
Čia paskutinis mano darbas - vestuvėms, kurios bus vasario 14 d., taip kad Rimuze - į Tavo prašymą kaip ir duodu atsaką...
Puiku, subtilu. Kas per gėlytės? Galvoju, kad reikia labiau domėtis dirbtinėmis, todėl įdomu kur gaunat kokybiškų (išskyrus tas puikiasias Shishi).
O kas dar bus vestuvėms, ar galim pasmalsaut?
O kas dar bus vestuvėms, ar galim pasmalsaut?