geri pavyzdžiai užkrečia prisižiūrėjusi jūsų grožių kepiau antrą eglutę bet namie taip nei viena ir neliko
oi ,fainute
QUOTE(kemppinele @ 2008 12 30, 22:31)
[boruzzze}
tenai kaledines dovaneles,nuo parfumo iki kaklaraisciu ,talpios dezutes
tenai kaledines dovaneles,nuo parfumo iki kaklaraisciu ,talpios dezutes
labai saunu o skiriamuosius zenklus dejai - kam kuri dezute, ar kas kokia deute pasieme - tam ir buvo skirta dovanele?
QUOTE(ausryte @ 2008 12 30, 22:47)
geri pavyzdžiai užkrečia prisižiūrėjusi jūsų grožių kepiau antrą eglutę bet namie taip nei viena ir neliko
glazu
[quote=boruzzze,2008 12 31, 11:34]
labai saunu o skiriamuosius zenklus dejai - kam kuri dezute, ar kas kokia deute pasieme - tam ir buvo skirta dovanele?
Rasiau apacoje vardus:)
Na linksma buvo labai nes po lasiuka klyju ir pritvirtinau,tai rove tas dezutes Manau,kad pritraukiau visus ten buvusius su tuo tortu,visiems knietejo paliesti paziureti
Rasiau apacoje vardus:)
Na linksma buvo labai nes po lasiuka klyju ir pritvirtinau,tai rove tas dezutes Manau,kad pritraukiau visus ten buvusius su tuo tortu,visiems knietejo paliesti paziureti
QUOTE(anam_kara @ 2009 01 03, 15:33)
sveikutes, as naujoke, priimkite ir mane i savo rata.megstu retkarciais pasidaryti koki miela niekuti dabar tukiu daugiau tam laiko..esu apzaveta jusu kurybingumo ir uzsidegimo..daznai panarsau cia, ieskau ir sau ko nors
Sveika prisijungusi
Sveikos auksarankes,kokiu patarimu duotumet vestuvinei puokstelei sausio menesiu,kuri butu visai paprastute,netg gal frezijos perristos kokia juostele.Kur yra ta riba,kai paprastumas virsta prastumu ir neskoningumu?
Drįsiu pasakyti, kad man nieko nėra gražiau už paprastai surištas gėlės. Ir neskoningumas dažniau atsiranda nuo puokštės perkrovimo, o čia tas negresia.
anam_kara, sveika
anam_kara, sveika
Aciu uz palaikyma:),reiks pagalvoti kuo perristi
perziurejau visa temuke labai grazus visi jusu darbeliai na ruosiuosi savo sventiai na kaip suprantat krizes sumetimais noriu pasidaryti savo rankom daug papuosimu
stai situos gal galit pasakyti kaip ir is ko pasidaryti buciau dekinga
ir gal zinot is ko padarytos sios gelytes niekaip nesauna man i galva nes noreciau pasidaryti pati kaska panasaus
QUOTE(Demokratija @ 2008 11 29, 12:30)
stai situos gal galit pasakyti kaip ir is ko pasidaryti buciau dekinga
ir gal zinot is ko padarytos sios gelytes niekaip nesauna man i galva nes noreciau pasidaryti pati kaska panasaus
QUOTE(kemppinele @ 2008 12 30, 21:40)
Labai graziai sugalvotas tortas. O is kur tu dezuciu gavai?