Nors jau prabėgo Kalėdos ir nebuvo kada prisėsti ir parašyti sveikinimo Jums - rašau dabar...Nepamenu kas parašė šiuos žodžius, bet noriu jais pasidalinti su Jumis:
Krinta snaigės į žemę
Lyg nubalę žiemy.
Kalendoriaus lapeliai
Nuo širdies plėšiami.
Apkabink per pečius,
Kas šią naktį arti.
Prisiliesk mintimi,
Kas širdies atminty...
Laimingų atėjusių ir dar ateisiančių švenčių ir tegu kiekviena diena būna panaši į mažą šventę...
su praejusiomis ir ateinanciomis sventemis
kemppinele, ausryte, darbeliai
o man net geda - siemet is vis nieko ir nedariau kaledinio namuos net eglutes neturim, nei lemputes jokios nedega kazkaip ne tom nuotaikom gyvenu, tai kitoks laukimas
kemppinele, ausryte, darbeliai
o man net geda - siemet is vis nieko ir nedariau kaledinio namuos net eglutes neturim, nei lemputes jokios nedega kazkaip ne tom nuotaikom gyvenu, tai kitoks laukimas
Boruzzze, ar paguosiu - aš irgi namie nieko naujo neturiu. Eglutę papuošė MB su dukra paskutinę minutę. Iš bėdos vieną pernykštį vainiką išsitraukiau į vieną kambarį -
Man nuo šiandienos jau atostogos
QUOTE(kaleda @ 2008 12 29, 21:02)
Boruzzze, ar paguosiu - aš irgi namie nieko naujo neturiu. Eglutę papuošė MB su dukra paskutinę minutę. Iš bėdos vieną pernykštį vainiką išsitraukiau į vieną kambarį -
sveikinu su atostogom beje, kodel nejai lygiai nuo sausio 1 d? nebent tau nelemtu ismoku skaiciavimai? ai, dab dekretines dar skiaciuotusi is 3 men, o jei butum nuo sausio 1 d - tai jau is 6 skiaciuotu.. ar del to?
o tas pernykstis vainikelis wauuuuuuuuuuuuuuuuu..................
Ačiū. Taip, Boruzzze, būtent dėl to (skirtumas aišku nedidelis gaunasi, nes atlyginimas nekito, papildomai nesidarbinau, tačiau pasiskaičiavau, kad šiėk tiek geriau gaunasi)
Gyvenam permainų laikais, ar ne?dar neaišku, kokių siurprizų ši valdžia pridirbs.
Ačiū, Lurdesita.
Gyvenam permainų laikais, ar ne?dar neaišku, kokių siurprizų ši valdžia pridirbs.
Ačiū, Lurdesita.
Kaleda labai grazus tas vainikas-pasaka
Ramaus tau dabar laukimo oi,kaip pamenu,tai nostalgija uzplusta
Ramaus tau dabar laukimo oi,kaip pamenu,tai nostalgija uzplusta
QUOTE(bonda @ 2008 12 15, 16:59)
idedu dar du darbelius
dar vienas rutulys
ir is plauso kazkodel cia man ruzavi papuosimai prilipo siemet
dar vienas rutulys
ir is plauso kazkodel cia man ruzavi papuosimai prilipo siemet
Nu labai grazu
Ale ir fantazijos turit, mano galva tai sitoj srity neveikia
Cia va mano iskeptas dovanu tortas
O, skanus tortas Ar ten frezijos?
QUOTE(kaleda @ 2008 12 30, 14:43)
Ačiū. Taip, Boruzzze, būtent dėl to (skirtumas aišku nedidelis gaunasi, nes atlyginimas nekito, papildomai nesidarbinau, tačiau pasiskaičiavau, kad šiėk tiek geriau gaunasi)
jo - tikrai gyvenam permainu laikais ir nezinia kas ir kaip bus toliau
QUOTE(kemppinele @ 2008 12 30, 20:40)
Cia va mano iskeptas dovanu tortas
wauuuuuuuuuuu o ka i tas dovaneles sudejai? laba grazu ir originalu
QUOTE(kaleda @ 2008 12 30, 20:42)
man kazkaip panasiau i kazkokias dirbtines geles...
[boruzzze}
tenai kaledines dovaneles,nuo parfumo iki kaklaraisciu ,talpios dezutes
Papildyta:
Na ,kad ne...,ten siaip radau namie dirbtiniu geliu saka ir panaudojau ,laba norejau gyvu gelyciu,bet toli vezti reikejo
tenai kaledines dovaneles,nuo parfumo iki kaklaraisciu ,talpios dezutes
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2008 12 30, 19:42)
Na ,kad ne...,ten siaip radau namie dirbtiniu geliu saka ir panaudojau ,laba norejau gyvu gelyciu,bet toli vezti reikejo