Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

Nors jau prabėgo Kalėdos ir nebuvo kada prisėsti ir parašyti sveikinimo Jums - rašau dabar...Nepamenu kas parašė šiuos žodžius, bet noriu jais pasidalinti su Jumis:
Krinta snaigės į žemę
Lyg nubalę žiemy.
Kalendoriaus lapeliai
Nuo širdies plėšiami.
Apkabink per pečius,
Kas šią naktį arti.
Prisiliesk mintimi,
Kas širdies atminty...

Laimingų atėjusių ir dar ateisiančių švenčių ir tegu kiekviena diena būna panaši į mažą šventę...
Atsakyti
su praejusiomis ir ateinanciomis sventemis 4u.gif

kemppinele, ausryte, darbeliai thumbup.gif

o man net geda - siemet is vis nieko ir nedariau kaledinio doh.gif namuos net eglutes neturim, nei lemputes jokios nedega blush2.gif kazkaip ne tom nuotaikom gyvenu, tai kitoks laukimas blush2.gif
Atsakyti
Boruzzze, ar paguosiu - aš irgi namie nieko naujo neturiu. Eglutę papuošė MB su dukra paskutinę minutę. Iš bėdos vieną pernykštį vainiką išsitraukiau į vieną kambarį -

user posted image

Man nuo šiandienos jau atostogos smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2008 12 29, 21:02)
Boruzzze, ar paguosiu - aš irgi namie nieko naujo neturiu. Eglutę papuošė MB su dukra paskutinę minutę. Iš bėdos vieną pernykštį vainiką išsitraukiau į vieną kambarį -
Man nuo šiandienos jau atostogos smile.gif  smile.gif  smile.gif

sveikinu su atostogom thumbup.gif beje, kodel nejai lygiai nuo sausio 1 d? g.gif nebent tau nelemtu ismoku skaiciavimai? ai, dab dekretines dar skiaciuotusi is 3 men, o jei butum nuo sausio 1 d - tai jau is 6 skiaciuotu.. ar del to?
o tas pernykstis vainikelis wub.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wauuuuuuuuuuuuuuuuu.................. bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
aš įkišiu trigrašį blush2.gif gražus tas vainikėlis pernykštis wub.gif džiaugiuos, kad išėjai pagaliau ilgai lauktų ir tikrai pelnytų atostogų biggrin.gif lauksim didžiojo įvykio 4u.gif
Atsakyti
Ačiū. ax.gif Taip, Boruzzze, būtent dėl to (skirtumas aišku nedidelis gaunasi, nes atlyginimas nekito, papildomai nesidarbinau, tačiau pasiskaičiavau, kad šiėk tiek geriau gaunasi)
Gyvenam permainų laikais, ar ne?dar neaišku, kokių siurprizų ši valdžia pridirbs.
Ačiū, Lurdesita.
Atsakyti
Kaleda labai grazus tas vainikas-pasaka wub.gif

Ramaus tau dabar laukimo mirksiukas.gif wub.gif oi,kaip pamenu,tai nostalgija uzplusta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 15, 16:59)
idedu dar du darbelius ax.gif
dar vienas rutulys ax.gif
user posted image

ir is plauso mirksiukas.gif kazkodel cia man ruzavi papuosimai prilipo siemet g.gif  ax.gif  tongue.gif
user posted image

Nu labai grazu wub.gif
Ale ir fantazijos turit, mano galva tai sitoj srity neveikia doh.gif
Atsakyti
Cia va mano iskeptas dovanu tortas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kemppinele: 30 gruodžio 2008 - 19:40
O, skanus tortas smile.gif Ar ten frezijos?
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2008 12 30, 14:43)
Ačiū.  ax.gif Taip, Boruzzze, būtent dėl to (skirtumas aišku nedidelis gaunasi, nes atlyginimas nekito, papildomai nesidarbinau, tačiau pasiskaičiavau, kad šiėk tiek geriau gaunasi)
Gyvenam permainų laikais, ar ne?dar neaišku, kokių siurprizų ši valdžia pridirbs.

jo - tikrai gyvenam permainu laikais doh.gif ir nezinia kas ir kaip bus toliau unsure.gif

QUOTE(kemppinele @ 2008 12 30, 20:40)
Cia va mano iskeptas dovanu tortas smile.gif

wauuuuuuuuuuu wub.gif thumbup.gif o ka i tas dovaneles sudejai? blush2.gif laba grazu ir originalu thumbup.gif

QUOTE(kaleda @ 2008 12 30, 20:42)
O, skanus tortas  smile.gif  Ar ten frezijos?

man kazkaip panasiau i kazkokias dirbtines geles... rolleyes.gif
Atsakyti
[boruzzze}
tenai kaledines dovaneles,nuo parfumo iki kaklaraisciu smile.gif,talpios dezutes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2008 12 30, 19:42)
O, skanus tortas  smile.gif  Ar ten frezijos?

Na ,kad ne...,ten siaip radau namie dirbtiniu geliu saka ir panaudojau biggrin.gif,laba norejau gyvu gelyciu,bet toli vezti reikejo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kemppinele: 30 gruodžio 2008 - 21:37