Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

QUOTE(Jurgita Decor @ 2008 12 18, 17:49)
Čia mano "sietynas" - tik gaila, kad foto gavosi ne tokia, kokia man norėtųsi. Tiesiog baltas fonas "suvalgo" viską...

super, sviesu, svelnu, lengva thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 19 gruodžio 2008 - 18:50
O mes puosiam dukriukui kambari mirksiukas.gif
Ir padarem ,vat tokia dekoracija bigsmile.gif panaudojom sena dubeneli mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gražu smile.gif
Atsakyti
super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciukas, ax.gif cia isvis is nieko padarem,ka radom namuose is to ir lipdem smile.gif
Atsakyti
Pirmasis pabandymas blush2.gif vyrui į darbą. Tik fotografė iš manęs nekokia blush2.gif

user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 21 gruodžio 2008 - 23:22
oi kaip, net pakvipo eglute smile.gif nu eglute thumbup.gif
Atsakyti
100 komplimentu visoms ...labai grazu, ishradinga.. 4u.gif
Atsakyti
Visoms visoms merginoms, kurios visą mėnesį džiugimo mus savo darbeliais ir kūrė šventinę nuotaiką - gražių švenčių, gerų dovanų, laimingų Naujųjų Metų, daug gerų idėjų ir jų įgyvendinimo, gerovės Jūsų šeimoms. smile.gif
Atsakyti
Kažkada sakiau, kad nerandu niekur pirkti gražių graikiškų riešutų, kad visi pilki, supuvę murziai.

Ogi nueinu prieš kūčias į maksimą maisto- nugi žiūriu gražiausių riešutų pilna dėžė- tokie geltonučiai, šviesūs, švarūs švarūs, - kokių nebuvau mačiusi dar niekur clap.gif Nu tiesiog stebuklas, nes aš jau buvau praradusi viltį rasti gražių graikiškų riešutų, kurių nereiktų dažyti. O tokių dažyti nereiktų tikrai- o tai man labai patinka, natūralumas visada skoningiau..

Reiks užsipirkti daugiau, bet kalėdos per kišenę trenkė iš peties, tai ranka nekyla, o sąžinė graužia, kad paskui neliks, ir vėl visur tik tie murziai bus..

Matyt tokių gražuoliukų tik prieš kalėdas atveža, tai kas daro kokius darbelius iš riešutų, dabar proga užsipirkti labai gražių, nes kiek žiūrėjau kitu laiku- nu tokie brudai būdavo, kad juos priuversta būdavau dažyti- patinka ar ne.
Atsakyti
Apkabinkite tuos, kurie nors karta istiese ranka.
Atleiskite tiems, kurie nelaimej nepadejo.
Tikekite stebuklais,jie is meiles atsiranda.
Atverkite sirdute - sventes i namus atejo!
Linksmu sv.Kaledu!!! newyear.gif
Atsakyti
Sakoma,kad krentanti zvaigzde atnesa laime...tad linkiu visoms kuribingoms darbstuolems ,kad gyvenimas butu istisas zvaigzdziu lietus,tegul jums niekad netruksta dziaugsmo ir silumos,meile telydi jus,jaukumas - jusu namus,o kuribingumas ir siek tiek sunkumas- jusu darbus. Prasmingu jums 2009-uju metu!
Atsakyti