Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

QUOTE(bonda @ 2008 12 17, 17:07)
dar idesiu, ka vakar pabaigiau ax.gif

nu sakes,kaip grazu blink.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(julitass @ 2008 12 17, 13:16)
aciuks.gif aciu visoms uz grazius atsiliepimus ir ivertinimus.o puokste is saku tai tikrai labai grazi,man labai patinka dziovinti vaisiai,bet pati vis neprisiruosiu pasidziovinti.tikriausiai siltoje vietoje reikia dziovinti,kad nesugestu?

Aš džiovinau prie radiatoriaus išdžiuvo per 2 savaite.
Atsakyti
aisku,reiks ir man meginti dziovintis,o ta paskutine eglute,labai naturali ir sventiska,beje ar esat girdejusios kad kastonu aplamai kiekvienuos namuos verta tureti,nes jie sugeria bloga energija,nuotaika,jei neramiai miegat,reikia prie lovos kelis pasidejus palaikyti,ir po kurio laiko ismesti,kartu ismesit ir ju sutraukta bloga energija.kurios darot is kastonu darbelius,tai jusu namuose tikrai turetu tvyroti gera aura.
Atsakyti
Čia mano "sietynas" - tik gaila, kad foto gavosi ne tokia, kokia man norėtųsi. Tiesiog baltas fonas "suvalgo" viską...

user posted image
Atsakyti
bonda thumbup.gif ta zaluma wub.gif

Jurgita Decor, niu tikrai turi gabumu thumbup.gif wub.gif labai mielas sietynas thumbup.gif
Atsakyti
Jurgita Decor, na tikrai - puiku, subtilu. Eglutė gyva?
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2008 12 18, 09:49)
Čia mano "sietynas" - tik gaila, kad foto gavosi ne tokia, kokia man norėtųsi. Tiesiog baltas fonas "suvalgo" viską...

wow- nuostabus..
Atsakyti
kaokia šventiška nuotaika pas jus wub.gif , o jau sietynas be žodžių thumbup.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2008 12 18, 20:23)
Jurgita Decor, na tikrai - puiku, subtilu. Eglutė gyva?

Ne, eglutė - dirbtinė girlianda...Manau, kad tokį sietyną-vainiką galima ir iš tikros eglutės ar pušies padaryti...Ačiū, už nuomones...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 18 gruodžio 2008 - 21:42
QUOTE(Jurgita Decor @ 2008 12 18, 18:49)
]

bigsmile.gif wub.gif laabai grazu. wub.gif
Atsakyti
bonda, Jurgita Decor nuostabu thumbup.gif vos nenugriuvau pamacius wub.gif
Atsakyti
biggrin.gif ...griūti tikrai nereikia...
Atsakyti