Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

aciuks ax.gif blush2.gif
QUOTE(lotta23 @ 2008 12 15, 18:37)

O is ko ten eglute 'nuvelta' ar kaip kitaip pasakius?  g.gif

is plauso mirksiukas.gif

QUOTE(jurginėlis @ 2008 12 16, 09:07)
Bonda,
kiek plaušo reikia tokiai eglaitei g.gif

zinok, tikria daug nereikia- na kai buna mazos papkuotes-ten labai endaug jo buna -tiek ir uztenka..va gramais kiek bijau pasakyt, riek paziuret blush2.gif bet tirkai daug nereik -bele nesisviestu mirksiukas.gif as cia dar imaisiau blizgucio sidabrinio siek tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Aaa, o aš ir galvoju - iš kur tas blizgesys smile.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
na as gal ir nevisai i tema prie floristikos idesiu rankdarbiu foto,bet cia mano kaledines dovaneles sesems santa2.gif ,siais metais sugalvojau ne pirkti dovanu,o nuo sirdies savo rankom paradyti,aisku gavosi nalabai kokybiskai,nes siuvineju pirma karta is po mokykliniu darbeliu pamoku,bet manau svarbiausiai,kad su meile wub.gif .cia pagalvems uzvalkaliukai.
Atsakyti
QUOTE(julitass @ 2008 12 16, 12:39)
na as gal ir nevisai i tema prie floristikos idesiu rankdarbiu foto,bet cia mano kaledines dovaneles sesems santa2.gif ,siais metais sugalvojau ne pirkti dovanu,o nuo sirdies savo rankom paradyti,aisku gavosi nalabai kokybiskai,nes siuvineju pirma karta is po mokykliniu darbeliu pamoku,bet manau svarbiausiai,kad su meile wub.gif .cia pagalvems uzvalkaliukai.

wub.gif tikrai labai silta ir grazu wub.gif
Atsakyti
Mano Kaledine sluotele,o ideja radau jusu puslapi,gal netokia grazi gavosi,kaip jusu...
user posted image[/URL][/IMG]
Atsakyti
Vilma J labai grazu ir taip kalediskai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Julitass tavo dovana puiki! Cia tiek meiles ir silumos ideta. wub.gif wub.gif wub.gif

Vilma.j labai sventiska kompozicija thumbup.gif newyear.gif
Atsakyti
dėkui Bonda 4u.gif
Atsakyti
Man labai patiko Julitass dovanėlė sesėms. Super idėja... thumbup.gif o ir Vilmos.j. "šluotelės" tikrai nepavadinčiau - ji turi savo žavesį - tokia lengva, tie paukščiukai ją labai puošia...
Atsakyti
Dekui visoms uz komentarus mirksiukas.gif
Atsakyti
aciuks.gif aciu visoms uz grazius atsiliepimus ir ivertinimus.o puokste is saku tai tikrai labai grazi,man labai patinka dziovinti vaisiai,bet pati vis neprisiruosiu pasidziovinti.tikriausiai siltoje vietoje reikia dziovinti,kad nesugestu?
Atsakyti
dar idesiu, ka vakar pabaigiau ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti