Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

QUOTE(išdykėlė @ 2008 12 10, 19:42)
Bonda , o kaip pritvirtinai spyglius kankorėžių rutulyje g.gif Man labai patiko ta kompozicija. O kitoj nuotraukoj, kur su uogytėm rutulys, tai kankorėžiai tvirtinti prie kažkokio karkaso ar ne?

zinok, ten spygliu sakutes, jei tu apie ta pusrutuli mirksiukas.gif sudejau ri viskas -niekur ne netvirtinau blush2.gif uzteks siom sventem mirksiukas.gif
su uogom ne mano -rodziau is kur ta ideja rutuliu konkoreziniu -ten is neto fotke rasta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2008 12 10, 20:15)
Boruzzze, dar saują komplimentų kaip pačiai pačiausiai nuotakai (tave ir nėštumas puošia). Dar noriu pasiteiraut apie puokštelę (nesu dirbusi su orchidėjomis), jos čia kaip? Savais kotais, teipuotos, surištos ar kaip kitaip?

blush2.gif 4u.gif niu pora orchideju emiau su visom sakelem, buvau nusipirkus daugiau, bet kad nenumatysi dorai kaip vazonuose dar augancios orchidejos viena prie kitos stoves.. rolleyes.gif tai likusias teipavimo bei vielutes budu prailginau... ax.gif
Atsakyti
Labai žavi ir elegantiška nuotaka...Viskas labai skoningai suderinta... mirksiukas.gif
Papildyta:
Julune eglute labai simpatiška, tikiuosi laimėsit konkursą bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 11 gruodžio 2008 - 10:20

boruzzze wub.gif wub.gif grazumelis wub.gif wub.gif
thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Super atrodei ir puokste ir viskas...... thumbup.gif wub.gif wub.gif

bonda darbukai thumbup.gif thumbup.gif good.gif good.gif
labai grazus .

Ir visu kitu saunus darbai. thumbup.gif
Atsakyti
Darbštuolėlės, kur dingot, ar jau pasipuošėt namus ir dovanas pakuojat? biggrin.gif
Atsakyti
Na merginos kokiu jus cia grozybiu pridariusios! thumbup.gif

Butinai jungiuosi ir uzsaugoju sia tema ax.gif
Atsakyti
idedu dar du darbelius ax.gif
dar vienas rutulys ax.gif
user posted image

ir is plauso mirksiukas.gif kazkodel cia man ruzavi papuosimai prilipo siemet g.gif ax.gif tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 15, 16:59)
ir is plauso mirksiukas.gif kazkodel cia man ruzavi papuosimai prilipo siemet g.gif  ax.gif  tongue.gif

wub.gif nu jau grozybiu pridarei thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Super Ispudinga!
O is ko ten eglute 'nuvelta' ar kaip kitaip pasakius? g.gif
Atsakyti
Gražu, ir nuotraukos gražios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 15, 07:59)

nu nuostabus burbulai wub.gif
Atsakyti