Stai ka siandiena sumeistravau
Egle
Eglute i sunaus mokykla kalediniam konkursui
QUOTE(julune @ 2008 12 10, 16:17)
super is samanu?
QUOTE(bonda @ 2008 12 10, 15:59)
aisku, kad neskubu bele imestum pirkai ar nuomavais
nuomavausi klp - Fiestoje...va...
QUOTE(julune @ 2008 12 10, 16:17)
wwwwaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kaip paprasta ir artima sirdziai
boruzzze, super man medziagike tos rankove sis vis nerelau papuosimai tokie emmm
Eglute samanine. Dar apsukau vijokliais, konkoreziu prismaigsciau, o zvaigzdute mano firmine is pusies zieves.
Boruzzze netekau zado
Boruzzze netekau zado
QUOTE(julune @ 2008 12 10, 16:51)
Eglute samanine. Dar apsukau vijokliais, konkoreziu prismaigsciau, o zvaigzdute mano firmine is pusies zieves.
As apakus koks grozis
julune, ant ko tas samanas viniojai? kokio karkaso?
Karkasas is metalinio tinklo. Samanas tvirtinau apsukdama valu. Eglute aukstoka, apie 1,30m.
QUOTE(bonda @ 2008 12 10, 16:39)
boruzzze, super man medziagike tos rankove sis vis nerelau papuosimai tokie emmm
aciu aciu tikrai nustebau kad tokia paprsata pavyko rasti...
QUOTE(julune @ 2008 12 10, 16:51)
Boruzzze netekau zado
asiu asiu
Bonda , o kaip pritvirtinai spyglius kankorėžių rutulyje Man labai patiko ta kompozicija. O kitoj nuotraukoj, kur su uogytėm rutulys, tai kankorėžiai tvirtinti prie kažkokio karkaso ar ne?
Ir Julune's samaninė eglutė nuostabi
Ir Julune's samaninė eglutė nuostabi
Julune, puiku, tokia sava miela skoninga eglutė, sūnus tikrai laimės tą konkursą (t.y. mama).
Boruzzze, dar saują komplimentų kaip pačiai pačiausiai nuotakai (tave ir nėštumas puošia). Dar noriu pasiteiraut apie puokštelę (nesu dirbusi su orchidėjomis), jos čia kaip? Savais kotais, teipuotos, surištos ar kaip kitaip?
Boruzzze, dar saują komplimentų kaip pačiai pačiausiai nuotakai (tave ir nėštumas puošia). Dar noriu pasiteiraut apie puokštelę (nesu dirbusi su orchidėjomis), jos čia kaip? Savais kotais, teipuotos, surištos ar kaip kitaip?