Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

vakarykštė kopija blush2.gif
user posted image tik gyvai baltas popierius nepersišviečia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P@nter@: 10 gruodžio 2008 - 10:23
QUOTE(P@nter@ @ 2008 12 10, 11:13)
vakarykštė kopija  blush2.gif
ir burbulai ant lango  ax.gif
na čia po truputį puošiuosi kasdieną vis ką nors padarau  biggrin.gif

bigsmile.gif Labai grazi eglute wub.gif As tai noreciau tokia didele pasidaryt,bet palauksiu gal kitu metu.nes ir taip apsistacius visokiais savo cincolikais jau visas menuo,kaip pas mane sventes biggrin.gif
O tas popierius tai jauciu tik ir matosi nuotraukoj,o taip gyvai tai jo nei nematyt g.gif
Atsakyti
Paul@ thumbup.gif eglute!
Atsakyti
QUOTE(julune @ 2008 12 10, 11:24)
Paul@  thumbup.gif  eglute!

cia P@nteros eglute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2008 12 10, 10:22)
bigsmile.gif Labai grazi eglute wub.gif As tai noreciau tokia didele pasidaryt,bet palauksiu gal kitu metu.nes ir taip apsistacius visokiais savo cincolikais jau visas menuo,kaip pas mane sventes biggrin.gif
O tas popierius tai jauciu tik ir matosi nuotraukoj,o taip gyvai tai jo nei nematyt g.gif

Dideliai reiktų labai tvirto pagrindo ir dauk kankorėžių nes puskrepšį turėjau ir vską sunaudojau ir dar gaminčiau iš pusiau išsiskleidusių kankorėžių juos lengviau suklijuoti glaustai, o tada padėčiau ant radiko kad išsiskleistų g.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2008 12 10, 11:26)
Dideliai reiktų labai tvirto pagrindo ir dauk kankorėžių nes puskrepšį turėjau ir vską sunaudojau ir dar gaminčiau iš pusiau išsiskleidusių kankorėžių juos lengviau suklijuoti glaustai, o tada padėčiau ant radiko kad išsiskleistų  g.gif

Tai va,o is ko ta pagrinda padaryti g.gif O cia tai mintis gera del tu neissiskleidusiu kankoreziu bigsmile.gif Pas mane yra pilnas maximos maisas,tai reiktu panaudot kazkur g.gif
Atsakyti
oi kiek grožybių čia pas jus, net akys raibsta smile.gif

bonda, gal išduosi paslaptį apie savo gražiuosius burbulus - tu juos tiesiog vienas šalia kito lipdai ir formuoji rutulį, o viduj tuščia? ar ant kažkokios formos klijuoji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2008 12 10, 11:30)
Tai va,o is ko ta pagrinda padaryti g.gif O cia tai mintis gera del tu neissiskleidusiu kankoreziu bigsmile.gif Pas mane yra pilnas maximos maisas,tai reiktu panaudot kazkur g.gif

mano pazystama dare tokias eglutes ant sieno pagrindo ir ant popierinio,tai sake kad ant sieno zymiai geriau laikosi ir pagrindas zymiai tvirtesnis ir manau,kad ir dydziu ir formu visokiu galima pridaryt smile.gif tik va toms kurios mieste gyvena tai biski sunkiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2008 12 10, 10:57)
o tai jie pvz nepagelsta ar panasiai kas nepasidaro blush2.gif  g.gif

na, jau trecia sav tie spygliai pas mane balkone -dar nepagelto -tad iki svenciu atlaikys mirksiukas.gif vis tiek kitamet desiu akzka kita gi biggrin.gif nebuna pas mane, kad nenulupciau pernykciu papuosimu lotuliukas.gif

QUOTE(Paul@ @ 2008 12 10, 11:30)
Tai va,o is ko ta pagrinda padaryti g.gif

as darius ant kartoninio pagrindo nemaza eglute mirksiukas.gif jau treti metai stovi biggrin.gif bet kitamet teks kita daryt..jau syskai tokie ant ribos ax.gif

QUOTE(figa @ 2008 12 10, 11:52)

bonda, gal išduosi paslaptį apie savo gražiuosius burbulus - tu juos tiesiog vienas šalia kito lipdai ir formuoji rutulį, o viduj tuščia? ar ant kažkokios formos klijuoji? 4u.gif

viena su kitu klijuoju..bet geria butu ir ant pagrindo turbut mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2008 12 10, 11:26)
cia P@nteros eglute mirksiukas.gif

Oj doh.gif atsiprasau. Norejau pagirti P@ntera!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 09, 13:14)
kaip grazu

4u.gif

QUOTE(kemppinele @ 2008 12 09, 13:28)
oi ,nostalgija sugrojo... ir darbelis

4u.gif

QUOTE(Paul@ @ 2008 12 09, 14:02)
jetau kaip grazu

4u.gif

QUOTE(vasarė @ 2008 12 09, 15:11)
noriu paklausti, o kur Jūs Kaune apsiperkat visais gražiais floristiniais dalykais? Buvau siandien Urme nu tiek kičinio Š, kad nėr į ką žiūrėt. Aišku, sausų spalvotų smilgų tai bile kiek.

kaune maudavau prie sauletekio.. bene kreves prospekte... net nebepamenu tiksliai - labai jau seniai buvo blush2.gif

QUOTE(bonda @ 2008 12 09, 17:41)
cia virtuve bus siemet mano tokia

nu tikrai grazus pas tave namuciai thumbup.gif gazus darbeliai thumbup.gif wub.gif

QUOTE(kaleda @ 2008 12 09, 19:24)
Bet Boruzze - mane pribaigė galutinai. Sėdžiu prie kompo ir negaliu atsigrožėti puokšte, nuotraukų kokybe ir pačiais jaunaisiais. Čia juk pati Boruzzze, tokia graži nuotaka-mamytė doh.gif . Nuostabu, puikią puikštę išsirinkai ir puikiai pasidarei. O fotografei - pažerk nuo manęs krūvą komplimentų 4u.gif

oi, aciu aciu... blush2.gif 4u.gif fotografe ir as dziaugiuosi, beje, ji is klp -dovile..

QUOTE(bonda @ 2008 12 09, 20:30)
man ir boruzze visa -ir sukne, ir geles, ir viskas viskas

aciu asiu 4u.gif

QUOTE(julune @ 2008 12 10, 09:55)
Boruzze labai GRAZU!!! Nuotraukos superines! Puokste labai grazi, kukli, viskas suderinat  LABAI grazi pora

aciu aciu 4u.gif

QUOTE(bonda @ 2008 12 10, 10:05)
boruzzze, parodyk, ka savo sukne taip, kad visa matytus blush2.gif  jei gali blush2.gif  man ji kazkokia- nu gryn mano skonio tos rankoves matos toookios

visai netycia tokia suknute radau.. kaip tuokiantis bunant 7 men nescia, tai tikrai likau patenkinta.. jei neskubu, tai veliau ikelsiu nuotraukyciu, mat dab fotografes psl neatsidaro... unsure.gif

QUOTE(P@nter@ @ 2008 12 10, 11:26)
Dideliai reiktų labai tvirto pagrindo ir dauk kankorėžių nes puskrepšį turėjau ir vską sunaudojau ir dar gaminčiau iš pusiau išsiskleidusių kankorėžių juos lengviau suklijuoti glaustai, o tada padėčiau ant radiko kad išsiskleistų  g.gif

thumbup.gif tik deciau ne i pamerkiama vaza ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2008 12 10, 15:28)
jei neskubu, tai veliau ikelsiu nuotraukyciu, mat dab fotografes psl neatsidaro...  unsure.gif

aisku, kad neskubu mirksiukas.gif bele imestum thumbup.gif thumbup.gif pirkai ar nuomavais ax.gif
Atsakyti