Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

QUOTE(boruzzze @ 2008 12 09, 12:45)
niu nors ne kaledom kvepia, bet tai irgi dalis svenciu...

wub.gif wub.gif jetau kaip grazu wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės,

noriu paklausti, o kur Jūs Kaune apsiperkat visais gražiais floristiniais dalykais? Buvau siandien Urme doh.gif nu tiek kičinio Š, kad nėr į ką žiūrėt. Aišku, sausų spalvotų smilgų tai bile kiek.
Tai va, gal parekomenduosit, kur originalių dalykų galima nusipirkti ax.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Dar kai ka rodau ax.gif cia virtuve bus siemet mano tokia ax.gif

nisa virs spinteliu mirksiukas.gif
user posted image

po teliku-virs stalo tongue.gif
user posted image

ant stalo bus tokia wub.gif man ji wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
pažėrei grožybių wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 09, 14:41)
Dar kai ka rodau ax.gif  cia virtuve bus siemet mano tokia ax.gif

tiesiog truksta zodziu wub.gif super thumbup.gif
Atsakyti
Bonda, nerealus grozis, ypac tas besmegenis sedintis 4u.gif
Atsakyti
bonda nu kaip smagu ,man tai kastonu eglute labai wub.gif ,nu aisku tas burbulas su zolyte prizelusia biggrin.gif o tai cia pusu spygliukai? ax.gif
Atsakyti
Bonda, gražios bus pas tave šventės.
Bet Boruzze - mane pribaigė galutinai. Sėdžiu prie kompo ir negaliu atsigrožėti puokšte, nuotraukų kokybe ir pačiais jaunaisiais. Čia juk pati Boruzzze, tokia graži nuotaka-mamytė doh.gif . Nuostabu, puikią puikštę išsirinkai ir puikiai pasidarei. O fotografei - pažerk nuo manęs krūvą komplimentų 4u.gif
Atsakyti
aciukas ax.gif wub.gif
QUOTE(Aistiene @ 2008 12 09, 18:59)
, ypac tas besmegenis sedintis  4u.gif

sitas tai pirktas blush2.gif blush2.gif kazkaip pamaciau ir sugalvojau, kur patupdysiu tongue.gif bet mano mergina megsta ji pasiimt pavedziot lotuliukas.gif

QUOTE(kemppinele @ 2008 12 09, 19:07)
o tai cia pusu spygliukai? ax.gif

taip pusu mirksiukas.gif

QUOTE(kaleda @ 2008 12 09, 19:24)
Bonda, gražios bus pas tave šventės.
Bet Boruzze - mane pribaigė galutinai. Sėdžiu prie kompo ir negaliu atsigrožėti puokšte, nuotraukų kokybe ir pačiais jaunaisiais. Čia juk pati Boruzzze, tokia graži nuotaka-mamytė doh.gif . Nuostabu, puikią puikštę išsirinkai ir puikiai pasidarei. O fotografei - pažerk nuo manęs krūvą komplimentų 4u.gif

man ir boruzze visa -ir sukne, ir geles, ir viskas viskas wub.gif
Atsakyti
Boruzze labai GRAZU!!! Nuotraukos superines! Puokste labai grazi, kukli, viskas suderinat thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif LABAI grazi pora wub.gif wub.gif wub.gif

Bonda sauniai atrodo dekoras thumbup.gif
Atsakyti
boruzzze, parodyk, ka savo sukne taip, kad visa matytus blush2.gif jei gali blush2.gif man ji kazkokia- nu gryn mano skonio wub.gif wub.gif wub.gif tos rankoves matos toookios wub.gif wub.gif emmmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 09, 20:30)
:
taip pusu mirksiukas.gif

o tai jie pvz nepagelsta ar panasiai kas nepasidaro blush2.gif g.gif
Atsakyti