Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

QUOTE(bonda @ 2008 12 08, 13:29)
Rodau dar, ka jau pabaigiau ax.gif  ax.gif sita konkorezine eglute bus mano mamai i darba ax.gif  biski fotkes uzsigeltonino -nenustaciau kai ko fotike, mat buvo tamsu, o as be blyco norejau ax.gif

Man labai graži eglutė tokia skoninga thumbup.gif
O an ko klijavai nes aš bandžiau an kartono formą pasidarius ta man labai jau popierius baltas persišviečia mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P@nter@: 09 gruodžio 2008 - 09:32
aciu tirkai visom blush2.gif wub.gif
QUOTE(P@nter@ @ 2008 12 09, 10:30)

O an ko klijavai nes aš bandžiau an kartono formą pasidarius ta man labai jau popierius baltas persišviečia mastau.gif

as ant balto vatmano popieriaus mirksiukas.gif pasidariau is jo kugi ir lipdziau ax.gif siaip cia pernykscia ta egle raudona ax.gif ax.gif siemt biski kur svietes paklijuota ir papuosimai nauji mirksiukas.gif ir pernai rodziau, bet turbut nemokejau graziai nufotkyt tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 09, 09:37)
as ant balto vatmano popieriaus mirksiukas.gif pasidariau is jo kugi ir lipdziau ax.gif  siaip cia pernykscia ta egle raudona ax.gif  ax.gif siemt biski kur svietes paklijuota ir papuosimai nauji mirksiukas.gif  ir pernai rodziau, bet turbut nemokejau graziai nufotkyt tongue.gif  biggrin.gif

O kankorėžinė eglutė an ko klijuota blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2008 12 09, 10:52)
O kankorėžinė eglutė an ko klijuota  blush2.gif

ant kartono -bet to tokio plonesnio mirksiukas.gif na, kur kaip lapa spanasiai -kaip tortu dezes -na kazkas tokio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 09, 09:54)
ant kartono -bet to tokio plonesnio mirksiukas.gif na, kur kaip lapa spanasiai -kaip tortu dezes -na kazkas tokio mirksiukas.gif

Suprasta bandysiu kopijuoti vakare blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Bonda,
ilgai sukau galvą, ką darysi iš tų konkorežinių rutulių,
dabar pamačiau - ir šakės, kaip gražu wub.gif wub.gif
vogsiu idėją kitiems metams ax.gif
Atsakyti
Aš to nepavadinčiau vogimu - mano tapybos dėstytojas yra kažkada pasakęs, jog to paties natiurmorto nenutapysi du kartus ir dar vienodai. Tad ir pažvelgęs į foto taip pat irgi nepadarysi. Vis tiek pridėsi kokį savo "cinkelį"...
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2008 12 09, 11:39)
Aš to nepavadinčiau vogimu - mano tapybos dėstytojas yra kažkada pasakęs, jog to paties natiurmorto nenutapysi du kartus ir dar vienodai. Tad ir pažvelgęs į foto taip pat irgi nepadarysi. Vis tiek pridėsi kokį savo "cinkelį"...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nes as daug ka kazkur nusiziuriu/ideja pasigaunu blush2.gif bigsmile.gif va burbulai is kur uzmatyti bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2008 12 09, 11:39)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
niu nors ne kaledom kvepia, bet tai irgi dalis svenciu...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2008 12 09, 12:45)
niu nors ne kaledom kvepia, bet tai irgi dalis svenciu...

kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
oi ,nostalgija sugrojo... wub.gif biggrin.gif ir darbelis super thumbup.gif
Atsakyti