man irgi atrodo,kad tam burbului nieko nereikia atrodo dar kazka uzdesi ir jam persunku bus
as galvojau, gal po apacia det bet siiap irgi neiznau dar -reiks bandyt vieotj
aciu, uz pagyrimus
aciu, uz pagyrimus
visu nuostabus darbeliai bonda tavo eglutes kaip visada ypac ta raudonoji
as jau irgi keturias turiu tik reikia eit nufotkint ir ikelt jusu teismui
as jau irgi keturias turiu tik reikia eit nufotkint ir ikelt jusu teismui
QUOTE(Demokratija @ 2008 12 08, 15:42)
Gal geriau paskambint nes dabar artejant Kaledoms negreitai atsako i el.laiskeliu.
o ten kaip mačiau dar galima užsisakyti katalogą ,bet ar už jį reikia mokėti ar ne buvai užsisakius ?
na va, dedu saviskes grazuoles http://public.fotki....ke/rankdarbiai/ neziurekit i tuos nutysusius klijus, labai jau tingiu juos nurinkt galvoju ar daryt dar ka nors su ta kankorezine nepurksta ar palikt tokia kokia yra, originali? ir kaip jum ta vien is kastonu, ar reikia dar kokiu dzingaliuku?
QUOTE(pyragiuke @ 2008 12 08, 17:18)
galvoju ar daryt dar ka nors su ta kankorezine nepurksta ar palikt tokia kokia yra, originali? ir kaip jum ta vien is kastonu, ar reikia dar kokiu dzingaliuku?
saunuole
as kazka mastycia su ta konkorezine nors kazka minimaliai noris mat daug blyzgalu as nemegeja, bet kazko reiktu
ryt as parodysiu savo kastonine pabaigta
QUOTE(bonda @ 2008 12 08, 14:26)
saunuole
as kazka mastycia su ta konkorezine nors kazka minimaliai noris mat daug blyzgalu as nemegeja, bet kazko reiktu
aciukas nu reiks gal ka sumastyt su ja
QUOTE(pyragiuke @ 2008 12 08, 17:18)
na va, dedu saviskes grazuoles http://public.fotki....ke/rankdarbiai/ neziurekit i tuos nutysusius klijus, labai jau tingiu juos nurinkt galvoju ar daryt dar ka nors su ta kankorezine nepurksta ar palikt tokia kokia yra, originali? ir kaip jum ta vien is kastonu, ar reikia dar kokiu dzingaliuku?
labai grazios Ta kankorezine,noretu kokio nors dzingaliuko
QUOTE(Paul@ @ 2008 12 08, 15:28)
labai grazios Ta kankorezine,noretu kokio nors dzingaliuko
aciu cjau dvi nuomones kad eikia dar kazka mastyt, vadinas reiks eit ieskot dzingaliuku
man dar noretusi prie tu kastoniniu egluciu truputi zalumos,gal pusies spygliuku rysuleliu ar ko panasaus,siaip labai orginaliai atrodo
niu merginos kaip pasistengusios
sekmes sesijoje
nu sita paciu paciausia man wwwwwwwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
QUOTE(Demokratija @ 2008 12 08, 12:38)
Tikrai labai šaunus visų darbeliai, labai smagu pasižvalgyti aki pamalonint
Man tai dabar egzaminų sesija po jos ir aš bandysiu kažką kurti
Man tai dabar egzaminų sesija po jos ir aš bandysiu kažką kurti
sekmes sesijoje
QUOTE(bonda @ 2008 12 08, 13:16)
nu sita paciu paciausia man wwwwwwwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bonda, man tie rutuliai - , visa kita irgi puiku, bet rutuliai...
Pyragiuke, gražu, kažko papuošimui minimaliai reiktų, bet minimaliai (formos gražios).
Demokratija, ačiū už nuorodas.
Pyragiuke, gražu, kažko papuošimui minimaliai reiktų, bet minimaliai (formos gražios).
Demokratija, ačiū už nuorodas.