Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

man irgi atrodo,kad tam burbului nieko nereikia smile.gif atrodo dar kazka uzdesi ir jam persunku bus smile.gif ax.gif
Atsakyti
as galvojau, gal po apacia det g.gif bet siiap irgi neiznau dar -reiks bandyt vieotj tongue.gif

aciu, uz pagyrimus ax.gif wub.gif
Atsakyti
visu nuostabus darbeliai wub.gif bonda tavo eglutes kaip visada thumbup.gif ypac ta raudonoji wub.gif
as jau irgi keturias turiu blush2.gif tik reikia eit nufotkint ir ikelt jusu teismui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2008 12 08, 15:42)
Gal geriau paskambint nes dabar artejant Kaledoms negreitai atsako i el.laiskeliu.

o ten kaip mačiau dar galima užsisakyti katalogą ,bet ar už jį reikia mokėti g.gif ar ne buvai užsisakius ?
Atsakyti
na va, dedu saviskes grazuoles ax.gif http://public.fotki....ke/rankdarbiai/ neziurekit i tuos nutysusius klijus, labai jau tingiu juos nurinkt blush2.gif galvoju ar daryt dar ka nors su ta kankorezine nepurksta ar palikt tokia kokia yra, originali? g.gif ir kaip jum ta vien is kastonu, ar reikia dar kokiu dzingaliuku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 12 08, 17:18)
galvoju ar daryt dar ka nors su ta kankorezine nepurksta ar palikt tokia kokia yra, originali?  g.gif  ir kaip jum ta vien is kastonu, ar reikia dar kokiu dzingaliuku?  g.gif

saunuole thumbup.gif wub.gif
as kazka mastycia su ta konkorezine mirksiukas.gif nors kazka minimaliai noris mirksiukas.gif mat daug blyzgalu as nemegeja, bet kazko reiktu ax.gif

ryt as parodysiu savo kastonine pabaigta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 08, 14:26)
saunuole thumbup.gif  wub.gif
as kazka mastycia su ta konkorezine mirksiukas.gif nors kazka minimaliai noris mirksiukas.gif  mat daug blyzgalu as nemegeja, bet kazko reiktu ax.gif

ryt as parodysiu savo kastonine pabaigta ax.gif

aciukas ax.gif nu reiks gal ka sumastyt su ja g.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 12 08, 17:18)
na va, dedu saviskes grazuoles  ax.gif  http://public.fotki....ke/rankdarbiai/  neziurekit i tuos nutysusius klijus, labai jau tingiu juos nurinkt  blush2.gif   galvoju ar daryt dar ka nors su ta kankorezine nepurksta ar palikt tokia kokia yra, originali?  g.gif  ir kaip jum ta vien is kastonu, ar reikia dar kokiu dzingaliuku?  g.gif

wub.gif labai grazios thumbup.gif Ta kankorezine,noretu kokio nors dzingaliuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2008 12 08, 15:28)
wub.gif labai grazios thumbup.gif Ta kankorezine,noretu kokio nors dzingaliuko biggrin.gif

aciu 4u.gif cjau dvi nuomones kad eikia dar kazka mastyt, vadinas reiks eit ieskot dzingaliuku biggrin.gif
Atsakyti
man dar noretusi prie tu kastoniniu egluciu truputi zalumos,gal pusies spygliuku rysuleliu ar ko panasaus,siaip labai orginaliai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
niu merginos kaip pasistengusios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Demokratija @ 2008 12 08, 12:38)
Tikrai labai šaunus visų darbeliai, labai smagu pasižvalgyti aki pamalonint wub.gif
Man tai dabar egzaminų sesija po jos ir aš bandysiu kažką kurti  smile.gif

sekmes sesijoje 4u.gif

QUOTE(bonda @ 2008 12 08, 13:16)

nu sita paciu paciausia man wwwwwwwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
Bonda, man tie rutuliai - thumbup.gif , visa kita irgi puiku, bet rutuliai...
Pyragiuke, gražu, kažko papuošimui minimaliai reiktų, bet minimaliai (formos gražios).
Demokratija, ačiū už nuorodas.
Atsakyti