[quote=Demokratija,2008 12 08, 14:23]
Shishi produkcija perku Vilniuje. Jų adresą galima rasti tinklalapyje www.shishi.lt
o kiek kataloga uzsisakyti kainuoja?
QUOTE(kemppinele @ 2008 12 08, 13:04)
Siaip kataloga turetu nemokamai atsiusti, as tai pati naudojuosi el.katalogu, ten ju interniatiniame tinklalapyje yra jis, o del kainu reikia prasyti el.pastu, kad atsiustu kainyna.
Rodau dar, ka jau pabaigiau sita konkorezine eglute bus mano mamai i darba biski fotkes uzsigeltonino -nenustaciau kai ko fotike, mat buvo tamsu, o as be blyco norejau
ir dabar turiu klausimuka ka manot sitam burbului det kazka po apacia ar ne? Jis cia puostas baltais matiniais bumbulais ar det pvz lengvu blizguciu (na tokie specialiai puokstem, kur buna) arba tu tokiu baltu 'makaronu, kaip ideta pas raudona egle ar nieko? beja, tas burbulas bus pas mane darbe ant stalo apvalaus
ir dabar turiu klausimuka ka manot sitam burbului det kazka po apacia ar ne? Jis cia puostas baltais matiniais bumbulais ar det pvz lengvu blizguciu (na tokie specialiai puokstem, kur buna) arba tu tokiu baltu 'makaronu, kaip ideta pas raudona egle ar nieko? beja, tas burbulas bus pas mane darbe ant stalo apvalaus
Niu bonda pažėrė čia gražumų
Idedu nuoroda Shishi išpardavimo:
Shishi
Kainos nurodytos be PVM, naudokitės proga- perpus pigiau, ir jei kas patiks užsisakykite, tų orchidėjų kur rodžiau foto yra pardavime Vilniuje, kitų augalų kurių norėjau neturėjo, bet užsako iš Latvijos tik kad didesnį kiekį jų reikia imti.
Shishi
Kainos nurodytos be PVM, naudokitės proga- perpus pigiau, ir jei kas patiks užsisakykite, tų orchidėjų kur rodžiau foto yra pardavime Vilniuje, kitų augalų kurių norėjau neturėjo, bet užsako iš Latvijos tik kad didesnį kiekį jų reikia imti.
QUOTE(Demokratija @ 2008 12 08, 15:26)
Siaip kataloga turetu nemokamai atsiusti, as tai pati naudojuosi el.katalogu, ten ju interniatiniame tinklalapyje yra jis, o del kainu reikia prasyti el.pastu, kad atsiustu kainyna.
Aciu
Papildyta:
nu amarilio grozis
QUOTE(Demokratija @ 2008 12 08, 14:35)
Shishi
o kokiu budu galima uzsisakyt? per emeila?
Sveiki. Aš vis dar grįžtu prie klijų šautuvo Ačiū už paaiškinimus kaip naudotis O kur būtų jų galima rasti? Kaip manot ar įmanoma rast Senukuose?
QUOTE(ausryte @ 2008 12 08, 15:36)
Sveiki. Aš vis dar grįžtu prie klijų šautuvo Ačiū už paaiškinimus kaip naudotis O kur būtų jų galima rasti? Kaip manot ar įmanoma rast Senukuose?
ten ir pirkau
QUOTE(bonda @ 2008 12 08, 14:13)
o kokiu budu galima uzsisakyt? per emeila?
Gal geriau paskambint nes dabar artejant Kaledoms negreitai atsako i el.laiskeliu.
QUOTE(bonda @ 2008 12 08, 14:29)
Rodau dar, ka jau pabaigiau sita konkorezine eglute bus mano mamai i darba biski fotkes uzsigeltonino -nenustaciau kai ko fotike, mat buvo tamsu, o as be blyco norejau
BONA be galo gražūs burbulai, manau, kad jiems nieko netrūksta...
QUOTE(bonda @ 2008 12 08, 14:39)
ten ir pirkau
Ooo kaip šaunu ačiū
Tiesa, bonda, tavo darbai labai labai gražūs Ta raudona eglutė tai išvis nuotaiką kelianti
Aciu uz ivertinimus ,jusu darbeliai nerealiai grazus,paziurejus iskart nauju minciu kyla,tas burbulas is kankoreziu labai patinka ir papuostas labai skoningai,jau ir as tokio noriu