Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

[quote=Demokratija,2008 12 08, 14:23]

Shishi produkcija perku Vilniuje. Jų adresą galima rasti tinklalapyje www.shishi.lt

o kiek kataloga uzsisakyti kainuoja? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kemppinele @ 2008 12 08, 13:04)

o kiek kataloga uzsisakyti kainuoja? ax.gif  biggrin.gif

Siaip kataloga turetu nemokamai atsiusti, as tai pati naudojuosi el.katalogu, ten ju interniatiniame tinklalapyje yra jis, o del kainu reikia prasyti el.pastu, kad atsiustu kainyna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demokratija: 08 gruodžio 2008 - 13:27
Rodau dar, ka jau pabaigiau ax.gif ax.gif sita konkorezine eglute bus mano mamai i darba ax.gif biski fotkes uzsigeltonino -nenustaciau kai ko fotike, mat buvo tamsu, o as be blyco norejau ax.gif
user posted image

ir dabar turiu klausimuka ax.gif ka manot sitam burbului det kazka po apacia ar ne? Jis cia puostas baltais matiniais bumbulais g.gif ar det pvz lengvu blizguciu (na tokie specialiai puokstem, kur buna) arba tu tokiu baltu 'makaronu, kaip ideta pas raudona egle g.gif ar nieko? beja, tas burbulas bus pas mane darbe ant stalo apvalaus ax.gif
user posted image
Atsakyti
Niu bonda pažėrė čia gražumų bigsmile.gif

Idedu nuoroda Shishi išpardavimo:

Shishi

Kainos nurodytos be PVM, naudokitės proga- perpus pigiau, ir jei kas patiks užsisakykite, tų orchidėjų kur rodžiau foto yra pardavime Vilniuje, kitų augalų kurių norėjau neturėjo, bet užsako iš Latvijos tik kad didesnį kiekį jų reikia imti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demokratija: 08 gruodžio 2008 - 13:37
QUOTE(Demokratija @ 2008 12 08, 15:26)
Siaip kataloga turetu nemokamai atsiusti, as tai pati naudojuosi el.katalogu, ten ju interniatiniame tinklalapyje yra jis, o del kainu reikia prasyti el.pastu, kad atsiustu kainyna.

Aciu smile.gif 4u.gif
Papildyta:
nu amarilio grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2008 12 08, 14:35)

Idedu nuoroda Shishi išpardavimo:

Shishi

Kainos nurodytos be PVM, naudokitės proga- perpus pigiau, ir jei kas patiks užsisakykite, tų orchidėjų kur rodžiau foto yra pardavime Vilniuje, kitų augalų kurių norėjau neturėjo, bet užsako iš Latvijos tik kad didesnį kiekį jų reikia imti.

o kokiu budu galima uzsisakyt? blush2.gif per emeila? blush2.gif
Atsakyti
Sveiki. Aš vis dar grįžtu prie klijų šautuvo blush2.gif Ačiū už paaiškinimus kaip naudotis 4u.gif O kur būtų jų galima rasti? Kaip manot ar įmanoma rast Senukuose? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2008 12 08, 15:36)
Sveiki. Aš vis dar grįžtu prie klijų šautuvo  blush2.gif Ačiū už paaiškinimus kaip naudotis  4u.gif O kur būtų jų galima rasti? Kaip manot ar įmanoma rast Senukuose?  blush2.gif

ten ir pirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 08, 14:13)
o kokiu budu galima uzsisakyt? blush2.gif per emeila? blush2.gif

Gal geriau paskambint nes dabar artejant Kaledoms negreitai atsako i el.laiskeliu.
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 08, 14:29)
Rodau dar, ka jau pabaigiau ax.gif  ax.gif sita konkorezine eglute bus mano mamai i darba ax.gif  biski fotkes uzsigeltonino -nenustaciau kai ko fotike, mat buvo tamsu, o as be blyco norejau ax.gif
user posted image
ir dabar turiu klausimuka ax.gif ka manot sitam burbului det kazka po apacia ar ne? Jis cia puostas baltais matiniais bumbulais g.gif  ar det pvz lengvu blizguciu (na tokie specialiai puokstem, kur buna) arba tu tokiu baltu 'makaronu, kaip ideta pas raudona egle g.gif  ar nieko? beja, tas burbulas bus pas mane darbe ant stalo apvalaus ax.gif
user posted image

BONA be galo gražūs burbulai, manau, kad jiems nieko netrūksta...
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 08, 14:39)
ten ir pirkau mirksiukas.gif

Ooo kaip šaunu thumbup.gif ačiū wink.gif

Tiesa, bonda, tavo darbai labai labai gražūs wub.gif Ta raudona eglutė tai išvis nuotaiką kelianti thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz ivertinimus mirksiukas.gif ,jusu darbeliai nerealiai grazus,paziurejus iskart nauju minciu kyla,tas burbulas is kankoreziu labai patinka ir papuostas labai skoningai,jau ir as tokio noriu smile.gif
Atsakyti