Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

Gal kas žino iš kur Vilniuje nevasarą gauti tokių viksvų ?
user posted image

Ir dar- esu mačiusi puokščių karkasus diskinius kažkaip panašiai aptaisytus panašiai kaip čiauser posted image

- tik ten buvo kokiais tai rudeniniais lapais (gaila puslapio neatsimenu kur mačiau)- ir jie man atrodo į trikampiukus nebuvo sulankstyti, bet taip viens ant kito sudėlioti kaip žvynai, ir labai panašiai atrodė- tamsiai rudi tokie- gal kas žino, kokie lapai geriausiai tiktų tam reikalui-?

bet man reikia tokių, kurie nedžiūtų, ir laikytųsi mėnesiais nepakitę- gal glicerinuotų kokių reiktų pasigaminti, nors nesu dariusi nei karto- bet kokie lapai iš lengvai randamų labiausiai tinka glicerinavimui? -artėja lapų kritimo sezonas, tai reik pasinaudoti idėja- turėjau minčių eglės žaisliukus ar vainiką, ar puokštę rudedninę panašiai aptaisyti, tik nežinau kokie lapai tinkami, ar įmanoma namuose juos taip apruošti?
Atsakyti
Pernai dariau žaisliukus kalėdom su klevo lapais. Juos apipurškiau Oasis firmos puurškalu, kuris vadinasi "dramblio oda".Žinoma, spalva šiek tiek pasikeitė, tačiau atrodo vistiek gerai. Glicerinuoti nesu bandžiusi, taigi ir aš labai lauksiu toliau pažengusių patarimų.

O tos viksvos, tai gali būti bergrasas, kurio galima nusipirkti urminėse gėlių sandėliuose.
Man atrodo, tą vainiką matei S.Kaminsko "Gėlių fabriko" puslapyje.

vainikai

Ar panašūs? smile.gif
Atsakyti
ax.gif Oi kokie gražūs thumbup.gif -ten kitas puslapis- nelietuviškas lygtai. Ten tokie tamsūs tamsūs rudi buvo kaip kakuriam iš šių vainikų- šiaip jo, panašūs- ten tokia proginė puokštė buvo- toks diskinis karkasas iš lapų, ir vidury ružavų rožių kupstas. Bet gali būt kad apdoroti tie lapai kažkuo panašiu, nes panašiai atrodo

Nu bet šitie iš lapų tai labai faini wub.gif - labai norėčiau kažką iš jų pasidaryti- visad svajojau- bet tie klevo lapai visad man sudžiūdavo staigiai, ir susiraitydavo, susiraukšlydavo, pruduodavo- vos per kelias dienas.

O ta dramblio oda juos standesnius padaro? Ar spalvą išlaikyt padeda? Ar nesusiraukšlyti padeda?- nes man klevo lapai tokie ploni atrodo, ir yra, todėl labai greitai raukšlijasi ir džiūsta...

Ar jos shetelige būna pirkti? Ech, dar ir vėlinėms norisi suspėt ką padaryti- tie geltoni lapai tokie nostalgiški wub.gif

Negaliu patikėti, kad tie vainkai- gedulinga floristika vadinasi blink.gif -man jie labai linksmi ir jaukūs- einu įdėsiu į vainikų temą biggrin.gif Bet kain ar tie kur su getonais lapais irgi purkšti ta dramblio oda g.gif -juk taip neišsilaikytų taip gerai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 29 rugsėjo 2008 - 16:58
Pažiūrėk-user posted image
Tam darbui nuotraukoje yra virš metų (pabandžiau irgi tokių pačių norų vedama-pasidžiaugti nuostabiomis spalvomis). Aišku, pasikeitimų yra, bet jie man akių nebado (bado kiti dalykai). Čia viskas apipurkšta ta draublio oda. Jos yra Schetelig'e. Pabandyk, o paskui pasigirk kas gavosi, nes juk labai įdomu. Ir užmanymas tavo labai šaunus.
Beje, man tie vainikai patys pačiausi. thumbup.gif
Atsakyti
Man patinka toks variantas thumbup.gif O ką tik apipurkšti jie buvo geltoni?- ale man gražios ir tos tamsiai raudonos-rudos spalvos drinks_cheers.gif -patinka, kad jie tokie blizgantys ir stori, ir tikrai spalvos geros ir po metų-tikrai be purškalo š būtų likęs iš jo po metų ax.gif Dargi ir adventiniam vainikui tokie rudi tinka- santūri skoninga spalva ax.gif

O tu pirma purškei, ir paskui sulankstei tuos kvadratėlius iš lapų, ar pirma aptaisei lapais vainiką, ir tik paskui apipurškei?
Atsakyti
Lapų buvo visokių:ir geltonų, ir raudonų. Pirma sulanksčiau, aprišau vielute ir tada
apipurškiau. dar syk apipurškiau jau pritvirtinus. Vienintelė blogybė, jei to nesinori, lapai įgauna blizgesį. smile.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos merginukės,esu naujokė ax.gif prisižiūrėjau labai gražių dalykėlių.Keliausiu miškan visokių gėrybių pasirinkti . Kaleda norėjau paklausti ant kokio pagrindo klijuojami tie lapai ir ar tas vainikas galėtų žiemoti balkone ? Su lapais netekę daug dirbti tad.. mastau.gif
Atsakyti
Ant polisterolinio pagrindo (pati išsipjoviau). Dėl balkono-nežinau, jei lis, snigs-kažin ar bus gerai.
Atsakyti
Saunuoles, kad kuriate, viskas labai grazu...smile.gif
Atsakyti
kas kuria kas ne biggrin.gif pvz as tai pertrauka padarius, bet reikes ir man kada gyvas geles pakankinti, siuo metu labiau susizavejusi esu geliu verimu is karoliuku rolleyes.gif kai baigsis motinystes atostogos nezinau ka darysiu smile.gif patiktu darbas susijes su floristika, daugiau nera jokio darbo kuris butu arciau sirdies smile.gif bet kad eiti dirbti pas darbdavi, tai ir schmoll.gif moka tik grasius schmoll.gif gaila kad nera bendraminciu savam mieste, tokiu kaip kaleda, kartu susiburtume ir padarytume floristikoje revoliucija lotuliukas.gif juokauju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demokratija: 01 spalio 2008 - 20:41
Na, galiu tik pritarti Demokratijai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2008 10 01, 21:40)
kas kuria kas ne biggrin.gif pvz as tai pertrauka padarius, bet reikes ir man kada gyvas geles pakankinti, siuo metu labiau susizavejusi esu geliu verimu is karoliuku rolleyes.gif kai baigsis motinystes atostogos nezinau ka darysiu smile.gif patiktu darbas susijes su floristika, daugiau nera jokio darbo kuris butu arciau sirdies smile.gif bet kad eiti dirbti pas darbdavi, tai ir schmoll.gif  moka tik grasius schmoll.gif gaila kad nera bendraminciu savam mieste, tokiu kaip kaleda, kartu susiburtume ir padarytume floristikoje revoliucija lotuliukas.gif juokauju...

QUOTE(kaleda @ 2008 10 02, 07:42)
Na, galiu tik pritarti Demokratijai smile.gif

Ir as pritariu jums. Dirbti pas darbdavi- buti isnaudojamai ir gauti tik grasius uz tai.
Apleidau per darba ir as savo kurybines mintis blush2.gif
Atsakyti