Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

Šaunūs darbeliai thumbup.gif

Na, o čia Kalėdiniai ir ne tik vainikai ( bei kaip juos pasidaryti namie)

VAINIKAI
user posted image

foto šaltinis
Atsakyti
Dieviskas grozis Irmulia ir kur tu jo randi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2008 12 05, 07:57)
Na kaip galima nepriimti, toks mielas darbas ir vardas toks žaismingas mirksiukas.gif

Ačiū blush2.gif 4u.gif
Šiandien prisirinkau kerpių nuo medžių. Dabar kaip mažas vaikas sėdžiu ir grožiuosi jomis hihihi.gif
Pabandysiu parodyti ir jums
Man labai patiko 21 psl. Ragasa padaryti vainikai iš kerpių.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 06 gruodžio 2008 - 20:27
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
Sveikutes,grazus vainikas is siaudu thumbup.gif ,o as sindien dariau pakabinama vainika ir dar 2 pilnavidurius,tai ir sau pasidariau ir mamai ir uosviams,i visus namus inesiau kaledu laukimo nuotaika. newyear.gif
Papildyta:
na jei klausiai apie ta blizganti,tai pirkau tokias plastikines sakelias,sidabrines ir auksiniu yra geliu parduotuvej,viena sakele apie lita kainuoja,o is jos nemazai galima padaryti.
Atsakyti
Šauniai padirbėjai, tikiuosi, kad ir artimiesiems tai suteiks džiaugsmo. bigsmile.gif
Papildyta:
Mano keletas darbų - mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Julitass, Jurgita Decor laaabai gražu thumbup.gif
Ir išviso - man taip smagu čia pasižvalgyti, tiek daug puikių darbelių wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 06 gruodžio 2008 - 22:54
Smagu, kad žmonėms patinka tai, ką darai...Prašom jungtis ir kūrybiškai darbuotis, lauksim Tavo darbelių... rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos floristes megejos bei profesionales 4u.gif

niu kaip skaniai kvepinat kaledom wub.gif thumbup.gif niu darbeliu grazumai bigsmile.gif wub.gif

julune, kaleda, as kaip visada judveiju darbais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif

paule, ragase, kempinele, rimuze, išdykėlė, julitass thumbup.gif

Jurgita Decor, labai saunu kad taip sugebi thumbup.gif tkrai matos kad turi tam gabumu wub.gif bigsmile.gif jau maciau kaip dovaneles graziai pakuoji thumbup.gif

beje, PAULE, sveikinu sulaukus mazyles wub.gif lengvo auginimo, ramiu nakteliu, mazylei pakankamai pienelio wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos-puiku. Išdykėlės kerpės nuostabios (būtum arčiau-pavogčiau biggrin.gif ) Jurgitos Dekor darbai-puikūs (žemai lenkiu galvą), Julitass kompozicijos dvelkia jaukumu.
O aš dabar sėdžiu kaip didelė popa ir apžiūrinėju nudegintą karštais klijais pirštą (nebemoka patogiai įsitaisyt dirbdama per pilvą) ir še tau kad nori. Bet vistiek bandysiu kažką dirbt. Nes pas mus temelėj labai labai kalėdinė nuotaika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2008 12 07, 11:53)
O aš dabar sėdžiu kaip didelė popa ir apžiūrinėju nudegintą karštais klijais pirštą (nebemoka patogiai įsitaisyt dirbdama per pilvą) ir še tau kad nori.  Bet vistiek bandysiu kažką dirbt. Nes pas mus temelėj labai labai kalėdinė nuotaika smile.gif

puciam pirstuka unsure.gif 4u.gif beje kaip jatiesi?tiek beliko ir atostogos thumbup.gif
niu tikrai kaledom merginos kvepina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif reiks ir man kada pradet g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Perfrazavus vieną pasakymą gautume - ouikiam floristui ir pilvas netrukdo...smile.gif be to lėliukas, tokiu atveju gal bus "prie meno"...O pirštą nusidegint tikrai nėra smagu, tad KALĖDA - prašom atsargiau, kad išvengtumėt "darbinių" traumų... mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip smagu kai lieki pastebeta smile.gif thumbup.gif
nu darbeliu jus cia brizeret smile.gif labai jau visi grazus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti