Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

Smagu, gauti palaikymą ir padrąsinimą... 4u.gif Kartais tiesiog pasiilgstu paplepėjimų su bendraminčiais smile.gif
Nemoku įkelti foto, gal pamokytumėte? schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 04 gruodžio 2008 - 10:46
QUOTE(kaleda @ 2008 12 03, 20:35)

Aš turiu tokį blush2.gif

jau taviskiai tai visada wub.gif thumbup.gif
QUOTE(Jurgita Decor @ 2008 12 04, 11:44)

Nemoku įkelti foto, gal pamokytumėte?  schmoll.gif

lengviausia isikelt i koki netini foto albuma, pvz www.photobucket.com
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 12 03, 03:36)
Mergaitės, tokių grožybių pas jus prisižiūrėjau, kad oi... wub.gif
Man labai patiko Demokratijos burbulai su gėlytėmis ir drugeliais thumbup.gif  wub.gif Įdomu kaip tokius padaryti g.gif Labai norėčiau pabandyti  blush2.gif
Parodysiu ir šios dienos savo darbelį blush2.gif Liko tik susmeigti žvakes

o vajetau kaip grazu smile.gif vat cia jau man mielas sirdziai biggrin.gif wub.gif
Papildyta:
o kokios naujienos geros smile.gif Sveikinimai Paul@ mirksiukas.gif thumbup.gif angel.gif

! 
Necituoti nuotraukų!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 04 gruodžio 2008 - 21:28
nu klausykites merdzinos prisiziurejau as jusu darbelius tai ir as uzsimaniau uzsiimt floristika blush2.gif smile.gif SUPER thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas,
kol kas tik gėriuosiu Jūsų darbeliais thumbup.gif

o aš susiveikiau gerą klijų pistoletą ir planuoju savaitgalį palėkt detalių susipirkt - negaliu kaip laukiu, kol ką pradėsiu daryt - išsipildys svajonė pagaliau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarė: 04 gruodžio 2008 - 20:04
user posted image
Papildyta:
Sviekutes 4u.gif na veina syki ir man pavyko ideti savo foto,Cia noriu parodyti savo viena eksponata,atnaujinau-papuosiau kaledinius zaisliukus.viena pvz idedu jums parodyti.
Atsakyti
julitass va koks smagus smile.gif super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2008 12 04, 09:30)
Sveikos mergaitės, norėčiau prie Jūsų prisijungti, kažko iš pasimokyti, savo darbelius parodyti, tik kažkaip nedrąsu... ax.gif
blush2.gif Ar priimsit į savo kompaniją?

Oi, o aš ir nepasiprašiau į kompaniją doh.gif Iškarto atsibrukau su savo vainiku, bet merginos labai šiltai priėmė blush2.gif
Atsakyti
Na kaip galima nepriimti, toks mielas darbas ir vardas toks žaismingas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julitass @ 2008 12 04, 21:32)
user posted image
Papildyta:
Sviekutes 4u.gif na veina syki ir man pavyko ideti savo foto,Cia noriu parodyti savo viena eksponata,atnaujinau-papuosiau kaledinius zaisliukus.viena pvz idedu jums parodyti.

Labai gražus Julitass žaisliukas, šaunuolė.
Atsakyti
Tiesa, gal kas nors susidomėsite - naujausių užsienio floristikos knygų ir žurnalų pristatymas: vidascd@yahoo.com mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikutes 4u.gif
Visu vainikai thumbup.gif thumbup.gif tokie grazus Julitasslabai grazus zaislukai thumbup.gif O kas ten tas baltas ?? g.gif

O cia mano vainikas .
user posted image
Atsakyti