Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

QUOTE(išdykėlė @ 2008 12 03, 01:36)
Mergaitės, tokių grožybių pas jus prisižiūrėjau, kad oi... wub.gif
Man labai patiko Demokratijos burbulai su gėlytėmis ir drugeliais thumbup.gif  wub.gif Įdomu kaip tokius padaryti g.gif Labai norėčiau pabandyti  blush2.gif
Parodysiu ir šios dienos savo darbelį blush2.gif Liko tik susmeigti žvakes
user posted image

Na labai labai gražu wub.gif Tikras Kalėdinis vainikas wub.gif O ant kokio pagrindo darei?
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 12 03, 02:36)

Parodysiu ir šios dienos savo darbelį blush2.gif Liko tik susmeigti žvakes

super thumbup.gif
Atsakyti
aciu merginos uz sveikinimus ir palinkejimus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2008 12 03, 11:48)
aciu merginos uz sveikinimus ir palinkejimus wub.gif

nors ir paveluotai, bet ir as prisidedu prie sveikinimu 4u.gif grazu varda isrinkot dukriukui bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pyragiuke: 03 gruodžio 2008 - 14:40
Išdykėle, labai mielas vainikas - toks tikras, adventiškas.

user posted image

Aš turiu tokį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2008 12 03, 08:15)
Na labai labai gražu  wub.gif Tikras Kalėdinis vainikas  wub.gif O ant kokio pagrindo darei?

Džiugu, kad ir jums patiko bigsmile.gif
Pagrindą susukau iš šieno blush2.gif Vieną vainiką pasidariau ir iš nugenėtų vynuogių šakų, bet jo dar nepuošiau. Dar tik galvoju kaip jį puošti. blush2.gif Viso padengti nenorėčiau. Jis ir taip neblogai atrodo.
Ar matėt šio mėnesio "Sodo spalvose" labai nebogų kalėdinių darbelių yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 03 gruodžio 2008 - 20:18
Išdykėle, labai gražus vainikas thumbup.gif

Kalėda, thumbup.gif vainikas. Aš irgi meginau daryti vainika iš konkorėžių, bet man taip gražiai susmaigstyti viena salia kito nelabai išėjo. Išduok paslapti, kaip susmaigstei. O gal klijavai? blush2.gif ax.gif

O mano žvaigždutės darytos iš pušų žievės. Prisilaupiau jos Giruliuose.
Atsakyti
Smaigsčiau, tik truputį išrūšiavau pagal dydį (tarp didžiųjų į tarpus smaigsčiau mažesnius).
Ačiū.
Išdykėle, labai laukiam vainiko iš vynuogių šakių (kažkodėl jaučiu, kad jis ir be papuošimo gražus, nes vynuogių šakos thumbup.gif )
Atsakyti
Sveikos mergaitės, norėčiau prie Jūsų prisijungti, kažko iš pasimokyti, savo darbelius parodyti, tik kažkaip nedrąsu... ax.gif
blush2.gif Ar priimsit į savo kompaniją?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 04 gruodžio 2008 - 09:31
Merginos, o aš norėčiau patarimo.. kadangi esu savamokslė, tai labai trūksta visokių žinių blush2.gif Gal kuri galėtumėt paaiškinti kaip naudoti, kam naudoti ir kur galėčiau įsigyti šautuvą klijams. Na kam naudoti tai žinau, bet kaip schmoll.gif
Atsakyti
Jau kokie vainikai graaazus wub.gif nerealiai atrodo wub.gif thumbup.gif

Visas priimsim mirksiukas.gif

O su tuo sautuvu labai paprasta naudotis ikisi i rozete laida palauki kelias minutes,spaudi gaiduka ir teka klijai.O klijai kisasi iskylute tokiomis lazdelemis mirksiukas.gif
Atsakyti
Smagu, gauti palaikymą ir padrąsinimą... 4u.gif Kartais tiesiog pasiilgstu paplepėjimų su bendraminčiais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 04 gruodžio 2008 - 10:23