Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

katik iskepta dekoracija mirksiukas.gif
user posted image
cia dukriuko kept vainikeliai wub.gif
user posted image
Atsakyti
Oi,kaip grazu wub.gif
Atsakyti
Paul@ aciukas bigsmile.gif Atsisedom su dukryte ir sumastem,kad eglute jau mums pabodo smile.gif tai is jos ir padarem ta grozi smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kemppinele @ 2008 11 26, 11:37)
Paul@ aciukas bigsmile.gif Atsisedom su dukryte ir sumastem,kad eglute jau mums pabodo smile.gif tai is jos ir padarem ta grozi smile.gif bigsmile.gif

bigsmile.gif o as net nesupratau,kad ten is egles blush2.gif ,tik pagalvojau jau kiek reikejo darbo ideti,kad tokia nemaza gautusi mirksiukas.gif
Atsakyti
pora vainikeliu adventiniu sukurpiau 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ragasa @ 2008 11 26, 12:32)
pora vainikeliu adventiniu sukurpiau 4u.gif

oi,kaip grazu,o kas ten pirmo per samanos,ar kas g.gif nes tik ji rodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2008 11 25, 17:37)
wub.gif jetus kaip faina,kai pas jus tokiu yra rolleyes.gif teks apseiti be burbulo verysad.gif

o man samanu prireike -kaip jas iskrapstyt? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2008 11 26, 13:14)
oi,kaip grazu,o kas ten pirmo per samanos,ar kas g.gif nes tik ji rodo mirksiukas.gif

cia ne samanos(jos buna zalios),o kerpes ir auga jos ant medziu kamienu.Beje ismokau dideles nuotraukas ikelti tai antraji bandysiu parodyt blush2.gif

user posted image
Atsakyti
ragasa thumbup.gif
pasirodau ir as savo pirma biskiuka prisvilusi blyna ax.gif ta didziaja dar reiks kazkaip taisyt, nes nepatinka man tie virsutiniai kastonai, kazkaip plonokai jie ten atrodo g.gif bet beda ta, kad nebeturiu kastonu doh.gif reiks kazka mastyt... o ta maziuke tai tokia fainute man wub.gif reiks dar ja nupurkst aukso spalvos dazais g.gif

user posted image user posted image

nemaniau kad taip ilgai uztruks man jas pagamint doh.gif sakau viens du ir turiu sau grozi, o pasirodo nifiga, reikia pavargt truputi blush2.gif dar gaminsiu vien is kankoreziu eglute ax.gif vakar su vyru vaziavom ju rinkt tai sake atjungs mane nuo SM lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 11 26, 15:06)

pasirodau ir as savo pirma biskiuka prisvilusi blyna  ax.gif ta didziaja dar reiks

thumbup.gif thumbup.gif
ant ko klijavai?
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 11 26, 12:33)
thumbup.gif  thumbup.gif
ant ko klijavai?

mazoji ant siulu babinos o didzioji ant kapiniu vazos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 11 26, 14:02)
o man samanu prireike -kaip jas iskrapstyt? doh.gif 

g.gif nu jo idomu is kur dabar jas gaut tongue.gif

QUOTE(ragasa @ 2008 11 26, 14:31)
cia ne samanos(jos buna zalios),o kerpes ir auga jos ant medziu kamienu.Beje ismokau dideles nuotraukas ikelti tai antraji bandysiu parodyt 

user posted image

wub.gif jetau,kaip grazu,ir tos kerpes tokios fainos wub.gif nu ir as uzsimaniau blush2.gif doh.gif

QUOTE(pyragiuke @ 2008 11 26, 15:06)
ragasa  thumbup.gif 
pasirodau ir as savo pirma biskiuka prisvilusi blyna  ax.gif ta didziaja dar reiks kazkaip taisyt, nes nepatinka man tie virsutiniai kastonai, kazkaip plonokai jie ten atrodo  g.gif  bet beda ta, kad nebeturiu kastonu  doh.gif  reiks kazka mastyt... o ta maziuke tai tokia fainute man  wub.gif  reiks dar ja nupurkst aukso spalvos dazais  g.gif

user posted image  user posted image

nemaniau kad taip ilgai uztruks man jas pagamint  doh.gif  sakau viens du ir turiu sau grozi, o pasirodo nifiga, reikia pavargt truputi  dar gaminsiu vien is kankoreziu eglute  ax.gif vakar su vyru vaziavom ju rinkt tai sake atjungs mane nuo SM  lotuliukas.gif

thumbup.gif saunuole,labai graziai gavosi wub.gif

o kankoreziu lengvai radai g.gif
Atsakyti