katik iskepta dekoracija
cia dukriuko kept vainikeliai
Oi,kaip grazu
Paul@ aciukas Atsisedom su dukryte ir sumastem,kad eglute jau mums pabodo tai is jos ir padarem ta grozi
QUOTE(kemppinele @ 2008 11 26, 11:37)
Paul@ aciukas Atsisedom su dukryte ir sumastem,kad eglute jau mums pabodo tai is jos ir padarem ta grozi
o as net nesupratau,kad ten is egles ,tik pagalvojau jau kiek reikejo darbo ideti,kad tokia nemaza gautusi
QUOTE(ragasa @ 2008 11 26, 12:32)
pora vainikeliu adventiniu sukurpiau
oi,kaip grazu,o kas ten pirmo per samanos,ar kas nes tik ji rodo
QUOTE(Paul@ @ 2008 11 25, 17:37)
jetus kaip faina,kai pas jus tokiu yra teks apseiti be burbulo
o man samanu prireike -kaip jas iskrapstyt?
QUOTE(Paul@ @ 2008 11 26, 13:14)
oi,kaip grazu,o kas ten pirmo per samanos,ar kas nes tik ji rodo
cia ne samanos(jos buna zalios),o kerpes ir auga jos ant medziu kamienu.Beje ismokau dideles nuotraukas ikelti tai antraji bandysiu parodyt
ragasa
pasirodau ir as savo pirma biskiuka prisvilusi blyna ta didziaja dar reiks kazkaip taisyt, nes nepatinka man tie virsutiniai kastonai, kazkaip plonokai jie ten atrodo bet beda ta, kad nebeturiu kastonu reiks kazka mastyt... o ta maziuke tai tokia fainute man reiks dar ja nupurkst aukso spalvos dazais
nemaniau kad taip ilgai uztruks man jas pagamint sakau viens du ir turiu sau grozi, o pasirodo nifiga, reikia pavargt truputi dar gaminsiu vien is kankoreziu eglute vakar su vyru vaziavom ju rinkt tai sake atjungs mane nuo SM
pasirodau ir as savo pirma biskiuka prisvilusi blyna ta didziaja dar reiks kazkaip taisyt, nes nepatinka man tie virsutiniai kastonai, kazkaip plonokai jie ten atrodo bet beda ta, kad nebeturiu kastonu reiks kazka mastyt... o ta maziuke tai tokia fainute man reiks dar ja nupurkst aukso spalvos dazais
nemaniau kad taip ilgai uztruks man jas pagamint sakau viens du ir turiu sau grozi, o pasirodo nifiga, reikia pavargt truputi dar gaminsiu vien is kankoreziu eglute vakar su vyru vaziavom ju rinkt tai sake atjungs mane nuo SM
QUOTE(pyragiuke @ 2008 11 26, 15:06)
ant ko klijavai?
QUOTE(bonda @ 2008 11 26, 12:33)
mazoji ant siulu babinos o didzioji ant kapiniu vazos
QUOTE(bonda @ 2008 11 26, 14:02)
o man samanu prireike -kaip jas iskrapstyt?
nu jo idomu is kur dabar jas gaut
QUOTE(ragasa @ 2008 11 26, 14:31)
cia ne samanos(jos buna zalios),o kerpes ir auga jos ant medziu kamienu.Beje ismokau dideles nuotraukas ikelti tai antraji bandysiu parodyt
jetau,kaip grazu,ir tos kerpes tokios fainos nu ir as uzsimaniau
QUOTE(pyragiuke @ 2008 11 26, 15:06)
ragasa
saunuole,labai graziai gavosi
o kankoreziu lengvai radai