Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

Cia tokia mini dekoracija namams ax.gif
user posted image
Atsakyti

Ant tos "kapiniu"vazos klijavau,jos aukstis apie 40cm mirksiukas.gif
[/quote]

cia "kapiniu vaza' tai tokios ale plasmasines geles merkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kemppinele @ 2008 11 24, 20:16)
Cia tokia mini dekoracija namams ax.gif
user posted image

wub.gif oi,kaip grazu bigsmile.gif

QUOTE(astiti @ 2008 11 24, 21:27)
cia "kapiniu vaza' tai tokios ale plasmasines geles merkti? ax.gif

jo ta pati,tik aukstyn kojom apversta mirksiukas.gif

O man jau nebepavyks tu kankoreziniu burbulu pasidaryt verysad.gif verysad.gif doh.gif Vakar buvau kankoreziu,o tokie visi mazyciai,ir tiek mazai doh.gif Kaip gaila,o taip norejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2008 11 25, 06:43)
O man jau nebepavyks tu kankoreziniu burbulu pasidaryt verysad.gif  verysad.gif  doh.gif Vakar buvau kankoreziu,o tokie visi mazyciai,ir tiek mazai doh.gif Kaip gaila,o taip norejau unsure.gif

o as dar zadejau MB kalbint kad mane veztu kankoreziu rinkt g.gif bet gal pavyks rast g.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 11 25, 10:01)
o as dar zadejau MB kalbint kad mane veztu kankoreziu rinkt  g.gif  bet gal pavyks rast  g.gif

as ir zadejau sniegui nutirpus vaziuoti rinkti g.gif bet jauciu vistiek teks pabandyti, kur i misko gluduma ilindus, amanu rasiu kankoreziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2008 11 25, 08:43)
O man jau nebepavyks tu kankoreziniu burbulu pasidaryt verysad.gif  verysad.gif  doh.gif Vakar buvau kankoreziu,o tokie visi mazyciai,ir tiek mazai doh.gif Kaip gaila,o taip norejau unsure.gif

O tu jų prisirink ir parsivežus namie pasidėk ant radiatoriaus jie išsisleis mirksiukas.gif nebus toki grąžūs kaip vasarą,bet burbulas tikrai išeis mirksiukas.gif
Atsakyti
pagaliau pradejau kastonine eglute daryt thumbup.gif ir klijai pasibaige verysad.gif vakare arba rytoj pasirodysiu ir as jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2008 11 25, 11:38)
O tu jų prisirink ir parsivežus namie pasidėk ant radiatoriaus jie išsisleis  mirksiukas.gif nebus toki grąžūs kaip vasarą,bet burbulas tikrai išeis  mirksiukas.gif

Jo as juos po radiatorium padejau,tai jau skleidziasi mirksiukas.gif bigsmile.gif bet taip noretusi ju siek tiek didesniu rolleyes.gif

QUOTE(pyragiuke @ 2008 11 25, 12:35)
pagaliau pradejau kastonine eglute daryt  thumbup.gif  ir klijai pasibaige  verysad.gif  vakare arba rytoj pasirodysiu ir as jau  blush2.gif

Nu kliju tai nemazai reikia doh.gif As Senukuose radau 12 tu tubeliu ilgu,tik 8.5lt,tai nusipirkau dabar rami mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2008 11 25, 14:34)
Jo as juos po radiatorium padejau,tai jau skleidziasi mirksiukas.gif  bigsmile.gif bet taip noretusi ju siek tiek didesniu rolleyes.gif

pas mane tai ten ne paprastosios pusies, o visia kitos rusies, uztat jie dickiai wub.gif
Atsakyti
Jų užpakaliukai kitokie, todėl labai gražų, tvarkingą vaizdelį sudaro. O ji pas tavo tėvus sode auga?
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2008 11 25, 16:39)
Jų užpakaliukai kitokie, todėl labai gražų, tvarkingą vaizdelį sudaro. O ji pas tavo tėvus sode auga?

jie ir patys gerokai didesni, ir siek tiek kitaip issiskleide atrodo thumbup.gif

prie darbo prisirinkau blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 11 25, 15:11)
pas mane tai ten ne paprastosios pusies, o visia kitos rusies, uztat jie dickiai wub.gif

QUOTE(bonda @ 2008 11 25, 17:02)
jie ir patys gerokai didesni, ir siek tiek kitaip issiskleide atrodo thumbup.gif

prie darbo prisirinkau blush2.gif  tongue.gif

wub.gif jetus kaip faina,kai pas jus tokiu yra rolleyes.gif teks apseiti be burbulo verysad.gif
Atsakyti