Cia tokia mini dekoracija namams
Ant tos "kapiniu"vazos klijavau,jos aukstis apie 40cm
[/quote]
cia "kapiniu vaza' tai tokios ale plasmasines geles merkti?
QUOTE(kemppinele @ 2008 11 24, 20:16)
oi,kaip grazu
QUOTE(astiti @ 2008 11 24, 21:27)
cia "kapiniu vaza' tai tokios ale plasmasines geles merkti?
jo ta pati,tik aukstyn kojom apversta
O man jau nebepavyks tu kankoreziniu burbulu pasidaryt Vakar buvau kankoreziu,o tokie visi mazyciai,ir tiek mazai Kaip gaila,o taip norejau
QUOTE(Paul@ @ 2008 11 25, 06:43)
O man jau nebepavyks tu kankoreziniu burbulu pasidaryt Vakar buvau kankoreziu,o tokie visi mazyciai,ir tiek mazai Kaip gaila,o taip norejau
o as dar zadejau MB kalbint kad mane veztu kankoreziu rinkt bet gal pavyks rast
QUOTE(pyragiuke @ 2008 11 25, 10:01)
o as dar zadejau MB kalbint kad mane veztu kankoreziu rinkt bet gal pavyks rast
as ir zadejau sniegui nutirpus vaziuoti rinkti bet jauciu vistiek teks pabandyti, kur i misko gluduma ilindus, amanu rasiu kankoreziu
QUOTE(Paul@ @ 2008 11 25, 08:43)
O tu jų prisirink ir parsivežus namie pasidėk ant radiatoriaus jie išsisleis nebus toki grąžūs kaip vasarą,bet burbulas tikrai išeis
pagaliau pradejau kastonine eglute daryt ir klijai pasibaige vakare arba rytoj pasirodysiu ir as jau
QUOTE(P@nter@ @ 2008 11 25, 11:38)
O tu jų prisirink ir parsivežus namie pasidėk ant radiatoriaus jie išsisleis nebus toki grąžūs kaip vasarą,bet burbulas tikrai išeis
Jo as juos po radiatorium padejau,tai jau skleidziasi bet taip noretusi ju siek tiek didesniu
QUOTE(pyragiuke @ 2008 11 25, 12:35)
pagaliau pradejau kastonine eglute daryt ir klijai pasibaige vakare arba rytoj pasirodysiu ir as jau
Nu kliju tai nemazai reikia As Senukuose radau 12 tu tubeliu ilgu,tik 8.5lt,tai nusipirkau dabar rami
QUOTE(Paul@ @ 2008 11 25, 14:34)
Jo as juos po radiatorium padejau,tai jau skleidziasi bet taip noretusi ju siek tiek didesniu
pas mane tai ten ne paprastosios pusies, o visia kitos rusies, uztat jie dickiai
Jų užpakaliukai kitokie, todėl labai gražų, tvarkingą vaizdelį sudaro. O ji pas tavo tėvus sode auga?
QUOTE(kaleda @ 2008 11 25, 16:39)
Jų užpakaliukai kitokie, todėl labai gražų, tvarkingą vaizdelį sudaro. O ji pas tavo tėvus sode auga?
jie ir patys gerokai didesni, ir siek tiek kitaip issiskleide atrodo
prie darbo prisirinkau
QUOTE(bonda @ 2008 11 25, 15:11)
pas mane tai ten ne paprastosios pusies, o visia kitos rusies, uztat jie dickiai
QUOTE(bonda @ 2008 11 25, 17:02)
jie ir patys gerokai didesni, ir siek tiek kitaip issiskleide atrodo
prie darbo prisirinkau
prie darbo prisirinkau
jetus kaip faina,kai pas jus tokiu yra teks apseiti be burbulo