Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

O man atrodo visai šauniai (labai patiko bergraso (ten jis?) pavingiavimai). Gal tik rožių ne raudonų norėtųsi, tačiau gal toks užmanymas.
Šaunu thumbup.gif
Atsakyti
kaleda, pastebejai teisingai su viela daug praktikos teko tureti, kai mokiausi floristikos dazniausiai darydavom karkasines puokstes, jos budavo skirtos Kongresu rumuose ten vykstanciu renginiu dalyviams. Sakykime, smuikininkams gamindavome is vielos smuiko formas ir pan. Tik su viela dirbti reikia nemazai laiko- kol apteipuoji, kol sulankstai, sutvirtini, is bergraso formas ispini... zodziu darbelio daug... bet efektas labai geras smile.gif
rimuze, l.grazus butelio dekoras, tik kad ten butelio virsuje tas pavyniojimas (berods, ten rafija apvyniota) turetu zemiau baigtis, labai svarbu dekoruojant buteli, kad dekoras netrukdytu butelio atidarymui, vis del to ji skirta ne tik grozetis, bet ir gerti... tai va, tokie mano pastebejimai... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demokratija: 19 rugsėjo 2008 - 18:37
Pasiziurejau, siais metais keistai "Ziemos puokste'2008" vyks gruodzio menesi, anksciau budavo lapkriti rolleyes.gif Ar vaziuojat kasmet i ta rengini? Praeitais metais nebuvau, siais reikes butinai nulekti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demokratija: 19 rugsėjo 2008 - 18:51
Tikrai keista. Vėlokai. Nežinau, noro tai yra, o kaip ten su tuo mano judrumu bus?
My Webpage-va čia turbūt irgi įdomu būtų.
Tokiam buvau Rygoje pavasarį, patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaleda: 20 rugsėjo 2008 - 12:53

aciuks.gif aciuks.gif
Ten rozes ruzavos,bet ant foto atrodo,kad raudonos doh.gif

Demokratija labai aciu uz paaiskinima aciuks.gif as tundra puosdama net nepagagalvojau,kad ji reiks ir atidaryti doh.gif biggrin.gif Kita karta zinosiu.
Zinokit man patiko puosti thumbup.gif Gaunasi ir bonka, ir puokste viename, ir plius grazu thumbup.gif
Atsakyti
o senos temos nera?
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2008 09 19, 10:12)
user posted image

Man labai gražu smile.gif O rožių kotelių galai įmerkti į kokią kempinę ar mėgintuvėlį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2008 09 21, 13:27)

Demokratija labai aciu uz paaiskinima  aciuks.gif as tundra puosdama net nepagagalvojau,kad ji reiks ir atidaryti  doh.gif  biggrin.gif Kita karta zinosiu.
Zinokit man patiko puosti  thumbup.gif Gaunasi ir bonka, ir puokste viename, ir plius grazu  thumbup.gif

Svarbu kad patinka, tad laukiam daugiau tavo bonku dekoruotu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2008 09 20, 12:52)
Tikrai keista. Vėlokai. Nežinau, noro tai yra, o kaip ten su tuo mano judrumu bus?
My Webpage-va čia turbūt irgi įdomu būtų.
Tokiam buvau Rygoje pavasarį, patiko.

Labai gera nuoroda, pasistengsiu ten sudalyvauti, beje, ten kur vyks tas renginys, mokiausi floristikos, tad bus puiki proga susitikti su buvusiais mokytojais wub.gif
Atsakyti

Gal turit minciu rudeniui g.gif Kokia puokste is lapu ar kasko panasaus g.gif
Pasidalinkit mintim ax.gif
Atsakyti
O kiek laiko tas grožis ant butelio nenuvysta? 4u.gif
Atsakyti
Rimuze, kokia tu šaunuolė, aktyvistė. Ką šį kartą sugalvojai?
Atsakyti
QUOTE(mamytukas04 @ 2008 09 24, 18:54)
O kiek laiko tas grožis ant butelio nenuvysta? 4u.gif

Ta oaze galima truputi palaistyt ir geles sau zydi thumbup.gif jug jos stovi dregnai.
Manau sampas grieciau issigere biggrin.gif
Atsakyti