O man atrodo visai šauniai (labai patiko bergraso (ten jis?) pavingiavimai). Gal tik rožių ne raudonų norėtųsi, tačiau gal toks užmanymas.
Šaunu
kaleda, pastebejai teisingai su viela daug praktikos teko tureti, kai mokiausi floristikos dazniausiai darydavom karkasines puokstes, jos budavo skirtos Kongresu rumuose ten vykstanciu renginiu dalyviams. Sakykime, smuikininkams gamindavome is vielos smuiko formas ir pan. Tik su viela dirbti reikia nemazai laiko- kol apteipuoji, kol sulankstai, sutvirtini, is bergraso formas ispini... zodziu darbelio daug... bet efektas labai geras
rimuze, l.grazus butelio dekoras, tik kad ten butelio virsuje tas pavyniojimas (berods, ten rafija apvyniota) turetu zemiau baigtis, labai svarbu dekoruojant buteli, kad dekoras netrukdytu butelio atidarymui, vis del to ji skirta ne tik grozetis, bet ir gerti... tai va, tokie mano pastebejimai...
rimuze, l.grazus butelio dekoras, tik kad ten butelio virsuje tas pavyniojimas (berods, ten rafija apvyniota) turetu zemiau baigtis, labai svarbu dekoruojant buteli, kad dekoras netrukdytu butelio atidarymui, vis del to ji skirta ne tik grozetis, bet ir gerti... tai va, tokie mano pastebejimai...
Pasiziurejau, siais metais keistai "Ziemos puokste'2008" vyks gruodzio menesi, anksciau budavo lapkriti Ar vaziuojat kasmet i ta rengini? Praeitais metais nebuvau, siais reikes butinai nulekti...
Tikrai keista. Vėlokai. Nežinau, noro tai yra, o kaip ten su tuo mano judrumu bus?
My Webpage-va čia turbūt irgi įdomu būtų.
Tokiam buvau Rygoje pavasarį, patiko.
Ten rozes ruzavos,bet ant foto atrodo,kad raudonos
Demokratija labai aciu uz paaiskinima as tundra puosdama net nepagagalvojau,kad ji reiks ir atidaryti Kita karta zinosiu.
Zinokit man patiko puosti Gaunasi ir bonka, ir puokste viename, ir plius grazu
o senos temos nera?
QUOTE(rimuze @ 2008 09 21, 13:27)
Demokratija labai aciu uz paaiskinima as tundra puosdama net nepagagalvojau,kad ji reiks ir atidaryti Kita karta zinosiu.
Zinokit man patiko puosti Gaunasi ir bonka, ir puokste viename, ir plius grazu
Svarbu kad patinka, tad laukiam daugiau tavo bonku dekoruotu
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2008 09 20, 12:52)
Tikrai keista. Vėlokai. Nežinau, noro tai yra, o kaip ten su tuo mano judrumu bus?
Labai gera nuoroda, pasistengsiu ten sudalyvauti, beje, ten kur vyks tas renginys, mokiausi floristikos, tad bus puiki proga susitikti su buvusiais mokytojais
Gal turit minciu rudeniui Kokia puokste is lapu ar kasko panasaus
Pasidalinkit mintim
O kiek laiko tas grožis ant butelio nenuvysta?
Rimuze, kokia tu šaunuolė, aktyvistė. Ką šį kartą sugalvojai?
QUOTE(mamytukas04 @ 2008 09 24, 18:54)
O kiek laiko tas grožis ant butelio nenuvysta?
Ta oaze galima truputi palaistyt ir geles sau zydi jug jos stovi dregnai.
Manau sampas grieciau issigere