Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

QUOTE(pyragiuke @ 2008 11 21, 15:48)
g.gif  gal ir man reiks ant jos bandyt?  g.gif  nes tos siulu babinos labai jau mazutes, o as noriu dideles egles  blush2.gif

as vakar maziuke eglute is kastonu klijavau ant plastikinio kubus play butelio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tai buteliu tu buna gi ivairiu dydziu/plocio biggrin.gif siaip gerai gavos thumbup.gif faina, kad tie tarpeliai, kur vis tiek lieka -tai nebekrenta i akis, kaip ant kartoninio ar kito pagrindo thumbup.gif vat tik ant juodo juodo -kaip tu vazu -nesu bandzius -turbut ir neblogai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 21 lapkričio 2008 - 14:59
QUOTE(Paul@ @ 2008 11 21, 12:50)
na sitos vazos aukstis apie 40cm mirksiukas.gif

tokios man bus per akis bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2008 11 21, 12:56)
as vakar maziuke eglute is kastonu klijavau ant plastikinio kubus play butelio thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tai buteliu tu buna gi ivairiu dydziu/plocio  biggrin.gif  siaip gerai gavos thumbup.gif  faina, kad tie tarpeliai, kur vis tiek lieka -tai nebekrenta i akis, kaip ant kartoninio ar kito pagrindo thumbup.gif vat tik ant juodo juodo -kaip tu vazu -nesu bandzius -turbut ir neblogai g.gif

pasirodyk blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 11 21, 16:22)

pasirodyk  blush2.gif

po savaitgalio gal ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 11 21, 13:24)
po savaitgalio gal ax.gif

na tada lauksiu bigsmile.gif gal netycia ir man pagaliau pavyks ja nulipdyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2008 11 21, 15:24)
na cia matyt as viena neturiu ka veikti tai vis darau  blush2.gif Pamenat mano kastonu eglute,dabar ja pabaigiau smile.gif
user posted image
user posted image
stai kokia gavosi wub.gif  blush2.gif
user posted image
user posted image

Labai graži eglutė, tik gal tų raudonų kaspinėlių nereikėtų, nes visa eglutė natūrali o kaspinai ją truputi nuvertina, bet šiaip tai thumbup.gif
Atsakyti
Graži eglutė smile.gif Ar jus klijuojat ant tų "gedulingų vazų"?

user posted image
-mano "burbulas", atsiprašau už nuotraukos kokybę: nufotkinau, kad nufotkint, su blicu, be jokių pamąstymų kaip gražiau, tai š... gavosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaleda: 23 lapkričio 2008 - 10:36
QUOTE(kaleda @ 2008 11 23, 11:33)
Graži eglutė smile.gif Ar jus klijuojat ant tų "gedulingų vazų"?

user posted image
-mano "burbulas", atsiprašau už nuotraukos kokybę: nufotkinau, kad nufotkint, su blicu, be jokių pamąstymų kaip gražiau, tai š... gavosi

bigsmile.gif oi kokis grazus burbulas,ant ko klijavai g.gif wub.gif
O as tai jo ant tos gedulingos vazos klijavau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaleda, labai grazu wub.gif thumbup.gif

kastonines tai klijuot galima ant bele ko -pvz is piesimo popieriaus lapo ar kartono galima kugi pasidaryt ir pirmyn thumbup.gif

mano trys burbuliukai blush2.gif cia dar nepuosti ir su besidraikanciais klijais ax.gif -puosiu tik apie viduri gruodzio ax.gif dabar zagatofkes darau lotuliukas.gif tad didesnis -vaikisko kamuolio dydzio ax.gif siemet ko tai ant apvaliu formu patrauke ax.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 23 lapkričio 2008 - 15:10
QUOTE(bonda @ 2008 11 23, 16:02)
mano trys burbuliukai blush2.gif cia dar nepuosti ir su besidraikanciais klijais ax.gif  -puosiu tik apie viduri gruodzio ax.gif dabar zagatofkes darau lotuliukas.gif tad didesnis -vaikisko kamuolio dydzio ax.gif  siemet ko tai ant apvaliu formu patrauke ax.gif  biggrin.gif
user posted image

wub.gif kokie fainuciai,o,kaip tu juos padarai,ar viena prie kito klijuoji,ar ant kokio nors pagrindo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2008 11 23, 17:02)
wub.gif kokie fainuciai,o,kaip tu juos padarai,ar viena prie kito klijuoji,ar ant kokio nors pagrindo g.gif

viena prie kito klijuoju, suku, derinu mirksiukas.gif wub.gif kazkaip ant ju uzsikabliavau thumbup.gif o dar konkoreziai pas mane nuo pusies, kuriuos klijavau, tokie gerokai didesni, nes cia juodosios pusies syskai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
bet tai ir namai, ir darbas, ir tevu visas namas manes laukia lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 11 23, 17:07)
viena prie kito klijuoju, suku, derinu mirksiukas.gif  wub.gif kazkaip ant ju uzsikabliavau thumbup.gif o dar konkoreziai pas mane nuo pusies, kuriuos klijavau, tokie gerokai didesni, nes cia juodosios pusies syskai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
bet tai ir namai, ir darbas, ir tevu visas namas manes laukia lotuliukas.gif  wub.gif

Nu reikes ir man pabandyti g.gif Labai graziai atrodo wub.gif Tik kazin ar as jau berasiu kankoreziu,visus isbaigiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 11 21, 16:27)
na tada lauksiu  bigsmile.gif  gal netycia ir man pagaliau pavyks ja nulipdyt  ax.gif

na va -turiu blush2.gif cia siemetine, bet nepuosta -dedu i tema, nes vis tik cia idejom ir mokymuisi ax.gif kai jau puosiu visus ten tuos klijus uzslepsiu, zinoma ax.gif cia mazute eglute mirksiukas.gif palyginimui idedu foto prie didesnes tongue.gif
user posted image

QUOTE(Paul@ @ 2008 11 23, 17:14)
Nu reikes ir man pabandyti g.gif Labai graziai atrodo wub.gif Tik kazin ar as jau berasiu kankoreziu,visus isbaigiau doh.gif

nesunku tikrai thumbup.gif siemet pas mane itariu vyraus visur burbulai lotuliukas.gif
Atsakyti