Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

Is tiesu, puokstes fantastiskos. Saunuole, boruzzze ! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Boruzzze-nuostabu, niekada nebūčiau išdrįsus derinti šias gėles tarpusavy - tačiau būčiau klydus. Rezultatas - puikus. Ir spalvos puikios, sezoną atitinkančios.
Nuotraukos labai geros, čia turbūt ta pati fotografė pasistengė?
O tavo grožybės mes sulauksime? blush2.gif
P.S.Sveikinu, išėjus atostogų. 4u.gif
Atsakyti
Na mergytes jus cia,taip graziai viska darot bigsmile.gif
As padariau toki vainikuti ,nesiu i darzeli,ten joms reikia su zvakemis visam gruodzio men.Tai va kas gavosi,realybej,kazkaip daug graziau atrodo g.gif blush2.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Paul@ fantastika thumbup.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2008 11 16, 20:45)
Kokios fantastiškos puokštaitės

aciu 4u.gif

QUOTE(enija05 @ 2008 11 17, 16:59)
Is tiesu, puokstes fantastiskos. Saunuole, boruzzze ! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(kaleda @ 2008 11 17, 20:05)
Boruzzze-nuostabu, niekada nebūčiau išdrįsus derinti šias gėles tarpusavy - tačiau būčiau klydus. Rezultatas - puikus. Ir spalvos puikios, sezoną atitinkančios.
Nuotraukos labai geros, čia turbūt ta pati fotografė pasistengė?
O tavo grožybės mes sulauksime? blush2.gif
P.S.Sveikinu, išėjus atostogų. 4u.gif

aciu aciu 4u.gif zinau kad norejau zalios spalvos.. norejau ir orchideju zaliu, bet gargzduos teturejo viena saka, tad is tos sakos panaudojau seimos zidiniui biggrin.gif
aga, fotkes fotografes.. kai ka dar turiu spejus nusifotkinti su savo fotiku, bet mazai ka...
ikelsiu veliau ir kitas fotkes, vis pastringa fotki psl man, tad iki galo neisikeliu.. o ten kur turiu isikelus - nerodo per ten schmoll.gif
beje, tiek beliko ir pati i atostogas ismauni thumbup.gif

QUOTE(Paul@ @ 2008 11 19, 13:49)
Na mergytes jus cia,taip graziai viska darot bigsmile.gif
As padariau toki vainikuti ,nesiu i darzeli,ten joms reikia su zvakemis visam gruodzio men.Tai va kas gavosi,realybej,kazkaip daug graziau atrodo

wai wai wai thumbup.gif o ten pusis (ar egle) dirbtine ar tikra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2008 11 19, 15:45)
wai wai wai  thumbup.gif  o ten pusis (ar egle) dirbtine ar tikra? g.gif

dirbtines egles sakos mirksiukas.gif Kita darysiu sakiau su pusies sakom,turetu daug graziau atrodyt g.gif

Aciu merginos uz ivertinimus wub.gif
Atsakyti
na cia matyt as viena neturiu ka veikti tai vis darau blush2.gif Pamenat mano kastonu eglute,dabar ja pabaigiau smile.gif
user posted image
user posted image
stai kokia gavosi wub.gif blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2008 11 21, 15:24)
na cia matyt as viena neturiu ka veikti tai vis darau  blush2.gif

thumbup.gif man nepapuosta dar grazesne turbut ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2008 11 21, 12:24)
na cia matyt as viena neturiu ka veikti tai vis darau  blush2.gif Pamenat mano kastonu eglute,dabar ja pabaigiau smile.gif
user posted image
user posted image
stai kokia gavosi wub.gif  blush2.gif
user posted image
user posted image

nuostabi eglute Paul@ wub.gif as dabar mezgimu uzsiemus tai ner kada tos eglutes pasigamint blush2.gif nors jau ir ta pistoleta turiu, ir purskiamu dazu aukso spalvos nusipirkau, tik laiko vis pritrukstu doh.gif

o ant kokio pagrindo klijavai kastonus?
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 11 21, 15:43)
nuostabi eglute Paul@  wub.gif  as dabar mezgimu uzsiemus tai ner kada tos eglutes pasigamint  blush2.gif  nors jau ir ta pistoleta turiu, ir purskiamu dazu aukso spalvos nusipirkau, tik laiko vis pritrukstu  doh.gif

o ant kokio pagrindo klijavai kastonus?

aciu merginos wub.gif

Klijavau ant plastmasines vazos aukstos,apverciau tik aukstyn kojom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2008 11 21, 12:45)
Klijavau ant plastmasines vazos aukstos,apverciau tik aukstyn kojom mirksiukas.gif

g.gif gal ir man reiks ant jos bandyt? g.gif nes tos siulu babinos labai jau mazutes, o as noriu dideles egles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 11 21, 15:48)
g.gif  gal ir man reiks ant jos bandyt?  g.gif  nes tos siulu babinos labai jau mazutes, o as noriu dideles egles  blush2.gif

na sitos vazos aukstis apie 40cm mirksiukas.gif
Atsakyti