Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

QUOTE(bonda @ 2008 10 20, 15:52)
parodisiu toki mini lengva elementaru mano padaryta darbeli -ruduo wub.gif (mano virtuvej biggrin.gif ) as megeja tik kaledines floristikos, ale si syki ir rudeniui pasidaviau biggrin.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif Puokste thumbup.gif ir virziai thumbup.gif

QUOTE(OwReLee @ 2008 10 21, 00:19)
man ir labai patinka daryti puokšteles smile.gif
paskaičiau jūsų temą, tai ir aš nutariau nufotografuoti smile.gif

labai grazu thumbup.gif labai grazios rozytes is lapu wub.gif
Atsakyti
OwReLee, o kaip tokios grazios roze stau gaunas? ka darai tokio special? blush2.gif kiek lapu vienai sunaudoji? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 10 21, 13:40)
OwReLee, o kaip tokios grazios roze stau gaunas? ka darai tokio special? blush2.gif  kiek lapu vienai sunaudoji? blush2.gif

oj, kiek lapų tikrai neskaičiavau, bet gal apie 10 kažkur, o gal ir mažiau smile.gif šiaip dar priklauso nuo lapų dydžio ir kada jie surinkti, nes jei jie pastovi, tai pradeda lūžinėt, negražiai gaunas. O šiaip tai nežinau, nieko tokio special kaip ir nedarau smile.gif kažkur nete radau kaip daryti ir viskas smile.gif šitoj puokštelėj iš viso 14 rožių, bet jau nuo sukimo tai rankas baisiai skaudėjo porą dienų biggrin.gif reikės dar sau pasidaryti vieną puokštelę, man labai gražu, tik kad šlapia pastoviai, nėr kada lapų prisirinkt.
Atsakyti
QUOTE(OwReLee @ 2008 10 21, 18:12)
oj, kiek lapų tikrai neskaičiavau, bet gal apie 10 kažkur, o gal ir mažiau smile.gif šiaip dar priklauso nuo lapų dydžio ir kada jie surinkti, nes jei jie pastovi, tai pradeda lūžinėt, negražiai gaunas. O šiaip tai nežinau, nieko tokio special kaip ir nedarau smile.gif kažkur nete radau kaip daryti ir viskas smile.gif šitoj puokštelėj iš viso 14 rožių, bet jau nuo sukimo tai rankas baisiai skaudėjo porą dienų  biggrin.gif  reikės dar sau pasidaryti vieną puokštelę, man labai gražu, tik kad šlapia pastoviai, nėr kada lapų prisirinkt.

as ir pagal nete rasta darau, ale ne is tolo tavosiom wub.gif nerilygsta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 21 spalio 2008 - 17:20
QUOTE(bonda @ 2008 10 21, 18:19)
as ir pagal nete rasta darau, ale ne is tolo tavosiom wub.gif  nerilygsta blush2.gif

kodėl? bigsmile.gif juk pas tave visai kitokia forma rožyčių, visos labai gražios, mano gal stipriau susuktos ir aš truputi kitaip lenkiu žiedlapį, bet jau čia tokio dalyko nemoku aprašyt, nebent parodyt reiktų smile.gif bet kam to reikia, visos jūs čia ir taip visokius grožius neišpasakytus darot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(OwReLee @ 2008 10 21, 22:47)
kodėl?  bigsmile.gif  juk pas tave visai kitokia forma rožyčių, visos labai gražios, mano gal stipriau susuktos ir aš truputi kitaip lenkiu žiedlapį, bet jau čia tokio dalyko nemoku aprašyt, nebent parodyt reiktų smile.gif bet kam to reikia, visos jūs čia ir taip visokius grožius neišpasakytus darot  4u.gif

tai va, kad man patinka tavo rozyciu forma -ale man tokios nesigauna -neperprrantu esmes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(OwReLee @ 2008 10 21, 07:31)
smagu, kad patiko smile.gif
tai gerai, reikės lėkt į kokį parkelį prisirinkt smile.gif nes labai noriu tos eglutės smile.gif

as vakar irgi ju dar pasirinkau, nes viena mergina sake kad ju nemazai reikia eglutei pagamint. tai jau ieskot teko sklaidant lapus, nes visi kastonai jau buvo pasislepe po lapais 4u.gif bet ju dar tikrai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Labai patiko OwReLee rudeninė puokštelė, labai gražiai susuktos iš lapų rožytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 10 22, 10:12)
as vakar irgi ju dar pasirinkau, nes viena mergina sake kad ju nemazai reikia eglutei pagamint. tai jau ieskot teko sklaidant lapus, nes visi kastonai jau buvo pasislepe po lapais  4u.gif bet ju dar tikrai yra  mirksiukas.gif

tikrai ju nemazai reikia -va mano pernykste ax.gif realiai geriau isrodo nei foto blush2.gif
user posted imageuser posted image

o cia uzpernai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 22 spalio 2008 - 11:30
QUOTE(bonda @ 2008 10 22, 09:27)
tikrai ju nemazai reikia -va mano pernykste ax.gif  realiai geriau isrodo nei foto blush2.gif

o jau grozis koks bigsmile.gif tikrai laaabai grazu wub.gif
as dabar suku rozytes is lapu blush2.gif kazkas lyg ir gaunasi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2008 10 22, 09:27)
tikrai ju nemazai reikia -va mano pernykste ax.gif  realiai geriau isrodo nei foto blush2.gif

o jau grozis koks bigsmile.gif tikrai laaabai grazu wub.gif
as dabar suku rozytes is lapu blush2.gif kazkas lyg ir gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Nu merginos jus cia ir pavaret wub.gif wub.gif nuostabus visu darbeliai wub.gif wub.gif Jau pas jus fantazija,tai begaline 4u.gif
Ir as isdrysiu parodyti savo rudenine puokstele blush2.gif Nesem i darzeli ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
ax.gif Ėjau aš čia pas jus kelias dienas iš eilės,kol galop apsisprendžiau ką rudenėlio šventei dukrai daryt doh.gif
thumbup.gif Puikūs jūsų darbeliai, rolleyes.gif nusižiūrėjau ir aš blush2.gif user posted imageuser posted image Dėkoju už idėjas 4u.gif
Atsakyti