Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

QUOTE(pyragiuke @ 2008 10 20, 13:06)
clap.gif saunu kad tiks ta "babina" mano daromai eglutei. tik dabar reikia laukt kol kastonai isdzius,  nes tik surinktu nenoriu klijuot, manau kad jie kazkiek susitrauks po kazkiek laiko, tai palauksiu kol pradzius siek tiek  ax.gif 
o kotas reikalingas kam?  blush2.gif  as ja statysiu tiesiai i vazoneli  g.gif  dabar jau pati mastau, kad reiks to koto, nes kitaip nebus kaip i vazonika istatyt, ane?  doh.gif  o tiks i kugio vidu ikist oazes ir i ja koki pagaliuka istatyt?  g.gif

tiktu oaze koto itvirtinimui. gal jo tikrai nereikia. labai auksta gausis ta egle ir sunki. gal ja tiesiog pastatyt ant vazonelio
Atsakyti

Demokratija puokste nuostabi thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
demokratija wub.gif thumbup.gif

parodisiu toki mini lengva elementaru mano padaryta darbeli -ruduo wub.gif (mano virtuvej biggrin.gif ) as megeja tik kaledines floristikos, ale si syki ir rudeniui pasidaviau biggrin.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Man tai labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(julune @ 2008 10 20, 11:41)
tiktu oaze koto itvirtinimui. gal jo tikrai nereikia. labai auksta gausis ta egle ir sunki. gal ja tiesiog pastatyt ant vazonelio

na bus matyt, kaip ir kur as ta eglute pastatysiu. aciu dar karteli 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2008 10 20, 12:52)
demokratija wub.gif  thumbup.gif

parodisiu toki mini lengva elementaru mano padaryta darbeli -ruduo wub.gif (mano virtuvej biggrin.gif ) as megeja tik kaledines floristikos, ale si syki ir rudeniui pasidaviau biggrin.gif  lotuliukas.gif

labai grazu thumbup.gif man niekaip neiseina tokiu rozyciu susukt doh.gif bandau bandau ir nieko...
Atsakyti
Kažkur skaičiau apie išbalintus kankorėžius, kiek juos laikyti tam ACE g.gif
Atsakyti
kol pabals. Demokratija - kaip visada - puiku. Bonda - gražu, rudeniška, o viržiai- kaip jie man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Bonda- labai grazu!!! thumbup.gif ir man virziai labai patinka smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif

man ir labai patinka daryti puokšteles smile.gif
paskaičiau jūsų temą, tai ir aš nutariau nufotografuoti smile.gif

va čia mano rudeninė puokštelė, nešiau draugei dovanų per gimtadienį smile.gif
user posted image
user posted image

man dabar labai patiko kalėdų eglutė iš kaštonų, įdomu ar dar ne pėr vėlų jų ieškoti? smile.gif nes pas mus ant gatvės jau nebėra, matyt vaikai išrankiojo smile.gif
Atsakyti
kaip skaniai atrodo ta puokštė, rožės meistriškai susuktos. Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(OwReLee @ 2008 10 21, 00:19)

man dabar labai patiko kalėdų eglutė iš kaštonų, įdomu ar dar ne pėr vėlų jų ieškoti? smile.gif nes pas mus ant gatvės jau nebėra, matyt vaikai išrankiojo smile.gif

yra yra dar kastonu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2008 10 21, 08:42)
kaip skaniai atrodo ta puokštė, rožės meistriškai susuktos. Šaunuolė thumbup.gif

smagu, kad patiko smile.gif

QUOTE(bonda @ 2008 10 21, 09:21)
yra yra dar kastonu mirksiukas.gif

tai gerai, reikės lėkt į kokį parkelį prisirinkt smile.gif nes labai noriu tos eglutės smile.gif
Atsakyti