Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

QUOTE(julune @ 2008 10 16, 17:53)
Va cia vienas idomesnis
Vainikas

lapus nupurskiau su laku, manau nesudzius

thumbup.gif thumbup.gif labai grazus vainikas .
Atsakyti
julune wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
niu ir as negaliu tylweti pamacius julunes vainoko!!!!! bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš jūsų temoj svečias...
QUOTE(julune @ 2008 10 16, 17:53)
Va cia vienas idomesnis
Vainikas

Tikrai šauniai atrodo, man su vienais lapais atrodo ne Vėlinių vainikai, o čia tas samanų žalumas taip gerai papildo lapų margumą rolleyes.gif

Norėčiau jūsų paklaust, o samanas tvirtinat rišant kaip eglišakius ar klijuojat blush2.gif ?
Kasmet vargstu su Vėlinėm - tai vienintelis kartas kai imuosi floristikos doh.gif , bet eglišakiai kelia man alergiją, paskui mėnesį kasausi, tai nusprendžiau vieną kart prisiruošt su samanom padaryt blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 17 spalio 2008 - 10:17
sveikutes,

Mergaites, patarkit, ka daryti, kad sermuksniai nenubyretu nuo sakeliu ir labai nesusirauksletu????? Vakar prisirinkau tokiu graziu sakuciu, padejau galvytem zemyn patamsyje..... Gal jas laku nupurkst????
Atsakyti
nežinau, kaip daro Julunė, aš samanas rišu žvejybiniu valu.
Atsakyti

lapus nupurskiau su laku, manau nesudzius
[/quote]

vainikas thumbup.gif thumbup.gif ,bet būtų įdomu kokiu laku supurškiai
Atsakyti
Na va ir aš gavau progą pasidžiaugti gyvomis gėlėlmis. Užsakymas jubiliejaus proga stalui papuošti smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Demokratija labai graži puokštė, tikriausiai norėjo nebrangios nes nedaug žiedelių o patys nuostabiausi tai laumžirgiai bigsmile.gif
Atsakyti
aciu visoms!!! grazus BUVO tas vainikas, bet lapai susiraite cry.gif reikes isardyti cry.gif cry.gif cry.gif . sintetinis lakas nepadejo. gal geriau reikejo su dramblio oda nupurkst.

samanas prismaigsciau su vielute ir paskui apsukau valu.

Demokratija grazi tavo puokste, bet atrodo siek tiek neuzbaigta. man truksta dekoratyvines gubojos.
Atsakyti
QUOTE(julune @ 2008 10 18, 21:29)

Demokratija grazi tavo puokste, bet atrodo siek tiek neuzbaigta. man truksta dekoratyvines gubojos.

is patirties zinau kad ne visi megsta dekoratyvine guboja, kitiem atrodo kad tinka tik gedului ax.gif
Atsakyti
QUOTE(julune @ 2008 10 09, 08:12)
as labai gerai prisimenu tuos kugius. manau, kad net labai jis tiktu kastonu eglutei. bet turi gerai pagalvoti, ar ja darysi su kotu ar be. nes jis tusciaviduris. jei nori koto, tada reikia pamastyti kaip ji pritvirtinsi.

clap.gif saunu kad tiks ta "babina" mano daromai eglutei. tik dabar reikia laukt kol kastonai isdzius, nes tik surinktu nenoriu klijuot, manau kad jie kazkiek susitrauks po kazkiek laiko, tai palauksiu kol pradzius siek tiek ax.gif
o kotas reikalingas kam? blush2.gif as ja statysiu tiesiai i vazoneli g.gif dabar jau pati mastau, kad reiks to koto, nes kitaip nebus kaip i vazonika istatyt, ane? doh.gif o tiks i kugio vidu ikist oazes ir i ja koki pagaliuka istatyt? g.gif
Atsakyti