Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

Valio, mes priplepėsim ir trečią temą thumbup.gif
Atsakyti
niu tikrai saunu keltis i naujus namucius!

kaleda, liabai grazus tavo darbeliai 4u.gif wub.gif tai cia vestuvems adrei - ania?

QUOTE(rimuze @ 2008 09 18, 12:49)
Mastau,mastau sitam sestadieniui reikia  doh.gif tai ,kaip padarysiu (jeigu gausis)
tai parodysiu. blush2.gif

Va koki papuosima dariau vestuvem ant sienos.Tik dejau negyvas geles,tik smilgos gyvos  biggrin.gif .Zinoma su gyvom gelem butu daug graziau.
user posted image

gaila, kad darbe nematau unsure.gif
Atsakyti
valio nauji namai user posted imageuser posted image

user posted image Vaisinkites

QUOTE(kaleda @ 2008 09 18, 13:09)
Bandau įžiūrėt kas per mdžiaga - balta. Niekaip nesuprantu. Matau tik kad tai kruopštaus darbo reikalaujantis gaminys. O ta raudona gėlytė - dirbtinė?

Medziaga tai is senuku tinklelis nuo uodu, o tas retesnis tinklelis tai naudojamas
gal sienu apdailai lotuliukas.gif ir dar agro plevele tongue.gif Jo ta raudona roze irgi dirbtine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimuze: 18 rugsėjo 2008 - 12:57
Rimuzei-geras su tinkleliu, smagu atrasti visokias nefloristines medžiagas floristikai.
Boruze-kaip jautiesi? Vestuvėms dariau, ačiū. Bet tavo amariliai (ir vėl gi , atleisk, jei ne taip įžiūrėjau, bet mes su Julune nusprendėm, kad ten amariliai) man vis tiek gražesni.
Ačiū už šampaną biggrin.gif
Atsakyti
kaip smagu, turime naujus namucius wub.gif
Atsakyti
rimuže, ar tau kas nors pavyko sumeistrauti panaudojant tą gigantišką širšių korį? g.gif įtariu, kad nieko gero ten iš jo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2008 09 18, 18:13)
Boruze-kaip jautiesi? Vestuvėms dariau, ačiū. Bet tavo amariliai (ir vėl gi , atleisk, jei ne taip įžiūrėjau, bet mes su Julune nusprendėm, kad ten amariliai) man vis tiek gražesni.

aciu, gerai jauciuosi 4u.gif auginam pilvuka... ir laukiam atostogu.. sakau kitamet, kai jau bus lialis, bus galima bandyti daugiau siulytis vestuvems dekoruoti... gal pavyks siek tiek prisidurti lesu prie seimos biudzeto.. o juolabiau, kad tai man patinka rolleyes.gif
aga, ten buvo amariliai - jaunoji tokios norejo wub.gif tik geda, kad vis neidedu daugiau foto is tos sventes darbeliu blush2.gif
dabar turiu nauja rupesteli, siaip netaip nusprendem su saviskiu susituokti po 7 metu draugystes tai biski esu paskendusi i planavimus bei pamastymus kokios puokstes pati sau noreciau unsure.gif rolleyes.gif visada masciau, kazin kaip butu, kai butu mano vesttuves, ar pati sau daryciaus, ar ka nors samdyciau g.gif bet pakolkas laikausi tokios nuomones, kad nusipirkus gargzduos gelyciu man bus pigiau, o jei kas ir nepavyks, tai galesiu pati save kaltinti tongue.gif
nu o kaip tu jautiesi? kaip pilvuko gyventojas? ax.gif
Atsakyti
Va čia tai geras uždavinėlis -puokštė sau. Neseniai peržiūrėjau albumą su savo ir draugių vestuvėmis, tai nusprendžiau kad pas mus visiškas grybas buvo tos puokštės(veiksmas vyko prieš 10-14 metų), kad geriau jau būčiau pundelį kokių vienos rūšies gėlių susirišus ir tai geriau būtų buvę. na bet tada tokia pasiūla tik ir tebuvo. O kokio tipo puokštės norėtumei?
Gyventojas turbūt gerai gyvena, yra kankinamas mamos nerimu dėl visokių tyrimų. Esu pačiam lakstymo pas gydytojus įkarštyje.
Aha, man irgi vestuvių dekoravimas labai patinka...
Tiesa, pirmą kart bandžiau užsisakyti internetu gėles ("Tik jums"), nes reikėjo būtent tokių kalijų, kokios buvo nuotraukoje. Na ir viskas gerai pavyko, radau atskirai atidėtas.
Dabar kažkoks letargas-lyg ir idėjų yra, tačiau niekas neišbaigta, nesusiguli į kažką realaus.
Kaip ir mūsų temelėje-tik paskutinėmis dienomis pajudėjom.
Sėkmės renkatis sau puokštę. Kada toji reikšmingoji diena? smile.gif

Rimuže-koks širšių korys? Ką mes pražiopsojom? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytukas04 @ 2008 09 18, 20:10)
rimuže, ar tau kas nors pavyko sumeistrauti panaudojant tą gigantišką širšių korį? g.gif  įtariu, kad nieko gero ten iš jo doh.gif

Gaila gera daikta gadinti mirksiukas.gif

Rimuže-koks širšių korys? Ką mes pražiopsojom? 

Vat,vat viena mamyte turejo toki dideli sirsiu nama,kori ( kur sirses pacios pasidaro) Ir pasiulino man. Sako gal ka sumastysi ir grazaus padarysi.
Man pagailo gadinti grazu daikta doh.gif ir jis saugiai stovi mano sendaikciu palepeja. Va tokia istorija biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Parodysiu sena puokstele kurios dar nerodziau, gaminta kai mokiausi floristikos. Teipuotos vielos karkasas, dekoruotas klevo lapu koteliu kilimeliu, rozes, anturiai...
user posted image

Kokybe prasta nes foto nuskanuota smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demokratija: 19 rugsėjo 2008 - 08:07
Gražu, labai graži rudeniškų spalvų paletė, iš kart norisi eiti į parką ieškoti klevo lapų.
Demokratija, matau, kad esi tobulai įvaldžius vielą smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Demokratija thumbup.gif thumbup.gif grazi labai puokste .

Nu parodau as savo papuosta bonka blush2.gif pirmas blynas gal ir prisviles
,bet as stengiausi. blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Per daug sutrumpinau roziu kotelius fool.gif man noretusi, kad jos labiau islystu.
Bet jau yra,kaip yra. Kita karta zinosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimuze: 19 rugsėjo 2008 - 09:14