Valio, mes priplepėsim ir trečią temą
niu tikrai saunu keltis i naujus namucius!
kaleda, liabai grazus tavo darbeliai tai cia vestuvems adrei - ania?
gaila, kad darbe nematau
kaleda, liabai grazus tavo darbeliai tai cia vestuvems adrei - ania?
QUOTE(rimuze @ 2008 09 18, 12:49)
Mastau,mastau sitam sestadieniui reikia tai ,kaip padarysiu (jeigu gausis)
tai parodysiu.
Va koki papuosima dariau vestuvem ant sienos.Tik dejau negyvas geles,tik smilgos gyvos .Zinoma su gyvom gelem butu daug graziau.
tai parodysiu.
Va koki papuosima dariau vestuvem ant sienos.Tik dejau negyvas geles,tik smilgos gyvos .Zinoma su gyvom gelem butu daug graziau.
gaila, kad darbe nematau
valio nauji namai
Vaisinkites
Medziaga tai is senuku tinklelis nuo uodu, o tas retesnis tinklelis tai naudojamas
gal sienu apdailai ir dar agro plevele Jo ta raudona roze irgi dirbtine.
Vaisinkites
QUOTE(kaleda @ 2008 09 18, 13:09)
Bandau įžiūrėt kas per mdžiaga - balta. Niekaip nesuprantu. Matau tik kad tai kruopštaus darbo reikalaujantis gaminys. O ta raudona gėlytė - dirbtinė?
Medziaga tai is senuku tinklelis nuo uodu, o tas retesnis tinklelis tai naudojamas
gal sienu apdailai ir dar agro plevele Jo ta raudona roze irgi dirbtine.
Rimuzei-geras su tinkleliu, smagu atrasti visokias nefloristines medžiagas floristikai.
Boruze-kaip jautiesi? Vestuvėms dariau, ačiū. Bet tavo amariliai (ir vėl gi , atleisk, jei ne taip įžiūrėjau, bet mes su Julune nusprendėm, kad ten amariliai) man vis tiek gražesni.
Ačiū už šampaną
Boruze-kaip jautiesi? Vestuvėms dariau, ačiū. Bet tavo amariliai (ir vėl gi , atleisk, jei ne taip įžiūrėjau, bet mes su Julune nusprendėm, kad ten amariliai) man vis tiek gražesni.
Ačiū už šampaną
kaip smagu, turime naujus namucius
rimuže, ar tau kas nors pavyko sumeistrauti panaudojant tą gigantišką širšių korį? įtariu, kad nieko gero ten iš jo
QUOTE(kaleda @ 2008 09 18, 18:13)
aciu, gerai jauciuosi auginam pilvuka... ir laukiam atostogu.. sakau kitamet, kai jau bus lialis, bus galima bandyti daugiau siulytis vestuvems dekoruoti... gal pavyks siek tiek prisidurti lesu prie seimos biudzeto.. o juolabiau, kad tai man patinka
aga, ten buvo amariliai - jaunoji tokios norejo tik geda, kad vis neidedu daugiau foto is tos sventes darbeliu
dabar turiu nauja rupesteli, siaip netaip nusprendem su saviskiu susituokti po 7 metu draugystes tai biski esu paskendusi i planavimus bei pamastymus kokios puokstes pati sau noreciau visada masciau, kazin kaip butu, kai butu mano vesttuves, ar pati sau daryciaus, ar ka nors samdyciau bet pakolkas laikausi tokios nuomones, kad nusipirkus gargzduos gelyciu man bus pigiau, o jei kas ir nepavyks, tai galesiu pati save kaltinti
nu o kaip tu jautiesi? kaip pilvuko gyventojas?
Va čia tai geras uždavinėlis -puokštė sau. Neseniai peržiūrėjau albumą su savo ir draugių vestuvėmis, tai nusprendžiau kad pas mus visiškas grybas buvo tos puokštės(veiksmas vyko prieš 10-14 metų), kad geriau jau būčiau pundelį kokių vienos rūšies gėlių susirišus ir tai geriau būtų buvę. na bet tada tokia pasiūla tik ir tebuvo. O kokio tipo puokštės norėtumei?
Gyventojas turbūt gerai gyvena, yra kankinamas mamos nerimu dėl visokių tyrimų. Esu pačiam lakstymo pas gydytojus įkarštyje.
Aha, man irgi vestuvių dekoravimas labai patinka...
Tiesa, pirmą kart bandžiau užsisakyti internetu gėles ("Tik jums"), nes reikėjo būtent tokių kalijų, kokios buvo nuotraukoje. Na ir viskas gerai pavyko, radau atskirai atidėtas.
Dabar kažkoks letargas-lyg ir idėjų yra, tačiau niekas neišbaigta, nesusiguli į kažką realaus.
Kaip ir mūsų temelėje-tik paskutinėmis dienomis pajudėjom.
Sėkmės renkatis sau puokštę. Kada toji reikšmingoji diena?
Rimuže-koks širšių korys? Ką mes pražiopsojom?
Gyventojas turbūt gerai gyvena, yra kankinamas mamos nerimu dėl visokių tyrimų. Esu pačiam lakstymo pas gydytojus įkarštyje.
Aha, man irgi vestuvių dekoravimas labai patinka...
Tiesa, pirmą kart bandžiau užsisakyti internetu gėles ("Tik jums"), nes reikėjo būtent tokių kalijų, kokios buvo nuotraukoje. Na ir viskas gerai pavyko, radau atskirai atidėtas.
Dabar kažkoks letargas-lyg ir idėjų yra, tačiau niekas neišbaigta, nesusiguli į kažką realaus.
Kaip ir mūsų temelėje-tik paskutinėmis dienomis pajudėjom.
Sėkmės renkatis sau puokštę. Kada toji reikšmingoji diena?
QUOTE(mamytukas04 @ 2008 09 18, 20:10)
rimuže, ar tau kas nors pavyko sumeistrauti panaudojant tą gigantišką širšių korį? įtariu, kad nieko gero ten iš jo
Gaila gera daikta gadinti
Vat,vat viena mamyte turejo toki dideli sirsiu nama,kori ( kur sirses pacios pasidaro) Ir pasiulino man. Sako gal ka sumastysi ir grazaus padarysi.
Man pagailo gadinti grazu daikta ir jis saugiai stovi mano sendaikciu palepeja. Va tokia istorija
Sveikos
Parodysiu sena puokstele kurios dar nerodziau, gaminta kai mokiausi floristikos. Teipuotos vielos karkasas, dekoruotas klevo lapu koteliu kilimeliu, rozes, anturiai...
Kokybe prasta nes foto nuskanuota
Parodysiu sena puokstele kurios dar nerodziau, gaminta kai mokiausi floristikos. Teipuotos vielos karkasas, dekoruotas klevo lapu koteliu kilimeliu, rozes, anturiai...
Kokybe prasta nes foto nuskanuota
Gražu, labai graži rudeniškų spalvų paletė, iš kart norisi eiti į parką ieškoti klevo lapų.
Demokratija, matau, kad esi tobulai įvaldžius vielą
Demokratija, matau, kad esi tobulai įvaldžius vielą